Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ако областния град не е Пловдив не ми го хвали
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНие си говорим за цените на имотите и следим една никаква справка. Ето ги реалните средни цени: Продава 2-СТАЕН в град София, Гео Милев - 55 кв.м / 130000 EUR :: imot.bg Обява
2360евро/м2 за ЕПК в квартал средна хубост. За 1800 може, ама в Бусманци, Ботунец, Левски Г, НПЗ Искър, Орландовци, Свобода и Филиповци. Който иска в София все още може да захлупи някой панел там на тези цени.
грабвай до ловен парк (дианабад)
85% от обявите в София са под тази цена (1800) .. и не са бусманци, ботунец, левски г и искър... говорим за хиляди жилища...Last edited by bertram; 08.07.2023, 21:42.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Някъде в България. Повечето областни градове ги имат същите неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Знаеш ли, оказва се че е по-добре да изпуснеш влака понякога.
В момента е далеч по-добре да имаш кеш - можеш да го вложиш къде ли не. Кеф ти акции. Кеф ти ДЦК (по които има вече лихви). Кеф ти депозити (безсрочни вече гонят 4% в Европа). Кеф ти корпоративни облигации.
Един такъв смрадлив кофтор като това ЕПК в Гео Милев какво да го правя, кажи ми?Last edited by bulgarian lev; 08.07.2023, 21:25.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Къде е това, в Бг ли? Дай повече инфо за града?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Наистина нищо не липсва-има хубави паркове за разходки и игри на децата ,забавления и спортни дейности, кино,театър, плажове,ресторанти, добри училища и детски градини,престъпността е ниска.
Единствено липсва опера.Това ми е голямата мъка,но я преодолявам някак си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Или да станеш валидатор срещу 0% риск и 4,8% гарантирана (в момента) лихва.
https://beaconcha.in/ethstore
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
В Радомир цените вече са солени. Не е никак лошо там, но е скъпо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Знаеш ли, оказва се че е по-добре да изпуснеш влака понякога.
В момента е далеч по-добре да имаш кеш - можеш да го вложиш къде ли не. Кеф ти акции. Кеф ти ДЦК (по които има вече лихви). Кеф ти депозити (безсрочни вече гонят 4% в Европа). Кеф ти корпоративни облигации.
Един такъв смрадлив кофтор като това ЕПК в Гео Милев какво да го правя, кажи ми?
https://beaconcha.in/ethstore
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Кажи им на нашите приятели-понижители, че съществува прекрасен живот извън четирите града, че те само там са се вторачили, което им пречи да мислят рационално. Кво му е на Радомир, например?
Единствено липсва опера.Това ми е голямата мъка,но я преодолявам някак си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Джони, за всеки влак си има пътници. Някой от пътниците обаче пропускат влака и или си остават да чакат следващия за 2039та или дават пари за такси да го хванат на следващата гара, нищо, че им излиза по-скъпо.
Един такъв смрадлив кофтор като това ЕПК в Гео Милев какво да го правя, кажи ми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, Република е било все пак, като Венеция и Генуа. Всички са западнали , но запазили своя чар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Когато говорим за НИ, няма как да споменем Радомир. Иначе навсякъде е хубаво у нас, ние сме прекрасна страна. Бих живял в каравана, ако можех да се отърва от началниците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Е, това е до Бастилията, едно от култовите места на София. Сложи още 500 евро на кв. м. за ремонт и става 2900 Е/кв.м. Не е средна хубост, средна хубост е около Слатинската река, там също има ЕПК-та и отгоре има панорама към всички жп линии.
Коментар
Коментар