Пишете по темата. Обсъжданията на почивки са преместени във "Всичко е по темата..."
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ами тоя бетон? Излят и занемарен, със стърчащи арматури. И кал наоколо. На самата "променада"
https://www.google.com/maps/@42.6604...2i24?entry=ttu
Как да не му се допие на човек кафе за 6 лева на такова място.
Тези хорица са си за съжаление - дошли да снимат мизерии и боклук:
https://www.google.com/maps/@42.6604...2i24?entry=ttu
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Хората, които ходят по долнопробни, претъпкани и мръсни места като несебър, созопол, приморско, китен и др в повечето случаи са селяци. Странно ми е, че интелигентен човек като теб е там. Според мен не се вписваш в пейзажа. Отделно рискуваш здравето на децата. Ти си знаеш. Приятна почивка и се пази.
https://www.google.com/maps/@42.6603...8192?entry=ttu
Вдясно са едни буренаци - истински змиярник, и са нахвърляни боклуци, кенчета,пластмасови торби...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
А черномрски лефер има ли? За мен това е риба номер 1. Но я няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хотела е семеен хотел и не предлага храна. 200 лв е нощувката.Като е точно над плажа.
Цените в ресторантите ще ги видя довечера.
Снимки нямам намерение да правя.
Само не разбрах по какъв начин цените в хотела, ресторантите и разположението на чадърите на плажа правят почиващите селяци?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеЦената на калкана на рибната борса във Варна е 30 - 40 лв/кг. Така е от поне 10 години. Няма повишение.
Коментар
-
Чадърите са на 4 метра разстояние един от друг. На колко трябва да са,та да не лежат под тях селяци?
Не съм обиколил навсякъде, но на улиците в близост до хотела няма сергии. Има магазинчета, в които се продават различни стоки.Включително гащи и чехли.Това нещо лошо ли е?Даже купих един пояс от подобен магазин за детето.
А и дори действително да бяха наблъскани като сардели по какъв начин това прави почиващите селяци?
Все си мисля,че по поведението на един човек може да се определи дали е селяк или не.
Нека си кара 10+ годишният Жип, да ходи в Анталия и да си мисли че е гъзар.
На повечето от нас ни е ясно какъв е всъщност
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хотела е семеен хотел и не предлага храна. 200 лв е нощувката.Като е точно над плажа.
Само не разбрах по какъв начин цените в хотела, ресторантите и разположението на чадърите на плажа правят почиващите селяци?
- 1 like
Коментар
-
4 метра? Я снимай. Снимай и цените в ресторантите, снимай хотела дет твърдиш, че ще те хРани за 200 кинта. Интересно ми е.
Коментар
-
Чадърите са на 4 метра разстояние един от друг. На колко трябва да са,та да не лежат под тях селяци?
Не съм обиколил навсякъде, но на улиците в близост до хотела няма сергии. Има магазинчета, в които се продават различни стоки.Включително гащи и чехли.Това нещо лошо ли е?Даже купих един пояс от подобен магазин за детето.
А и дори действително да бяха наблъскани като сардели по какъв начин това прави почиващите селяци?
Все си мисля,че по поведението на един човек може да се определи дали е селяк или не.
Коментар
-
Предполагам са същите, като ония от Мазу, дет плющят пържоли на обяд.
Снимай плажа да видим, как са ви наредили кат копърки в собствен сос. Снимай и претъпканите улици със сергии наредили гащи и чехли.
Все си мисля,че по поведението на един човек може да се определи дали е селяк или не.Last edited by mirodes; 19.07.2023, 18:27.
Коментар
-
Кат гледам само с една нЕма да стане.Last edited by bulgarian lev; 19.07.2023, 18:26.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСнимай плажа да видим, как са ви наредили кат копърки в собствен сос.
Коментар
Коментар