Първоначално изпратено от dollarman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
А поне розов домат дали ще купи някога?
Коментар
-
Упоритата инфлация във Великобритания предизвиква ипотечна криза за милиони
Усилията на централната банка на Великобритания да овладее ръста на цените рискуват рецесия и нива на лихвите, невиждани от повече от две десетилетия
Нарастващите ипотечни плащания притискат финансите на милиони кредитополучатели във Великобритания, заплашвайки да подкопаят разходите на домакинствата и икономиката като цяло.
Мечтата за меко приземяване, при която централната банка на Великобритания (BOE) намалява инфлацията, без да обрича страната на рецесия, изглежда все по-отдалечена. Инфлацията се охлажда бавно, принуждавайки централната банка да предприеме твърдо действие в четвъртък с по-голямо от очакваното увеличение, което доведе основния лихвен процент до 5%.
Пазарите вярват, че единственият начин за ограничаване на цените ще бъде да се отиде още по-далеч и да се изтласкат лихвите до нива, невиждани от повече от две десетилетия.
https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...iza-za-milioni
Коментар
-
От години е така, особено след "Welcome COVID!". Който е обиколил Европа на кредит преди 1-2 години е платил поне 20% по-малко от този дето го прави в момента. Който си е купил кола на лизинг също. А пък който е взел ипотека в началото на КОВИД сега е с 30-40% напред спрямо спестяващите за такова.
Не че се хваля, но ви предупредих за това още пролетта на 2020!
Ти беше може би единственият който при локдауна когато цените тръгнаха за 1-2 месеца надолу , каза че ни чака ръст....Помня...никой друг не го очакваше тогава...... аз Ледчо никой....
И прогнозите за ръстовете са ти добри....
Ето генерално и на мен посоката ми е ясна обаче за настоящата година очакван малък спад поради многото строителство, а то пак ръст.... По-късно особено след разговор със съседа инвеститор-строител ми стана ясно, че спад нема да има.... скоро....Е всъщност 2039 не е толкова далеч де....:-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Тук всички мразят банките защото банките искат лихви. От друга страна разбират, че ако няма банки няма да растат цените. Затова най-честото им действие е да проверяват кое колко струва в имот бегеРазбирам, че не помните тези времена въпреки ,че не бяха толкова отдавна, но може да се провери в интернет.
По спомен ,Джак Мак, казваше : Бедните са такива защото чакат.
Много съм съгласна с него и днес виждаме колко е прав. Кавръков, ако беше купил през 2017 г. от когато се бори да рути цените щеше ,хем да има жилище ,хем да беше спестил за още едно-две от тогава. Същото се отнася и за "умника" К.Петров, който излъга сума ти народ с глупостите си и тези хора вместо да си бяха купили евтини жилища с ниски лихви още чакат Годо и или ще купуват скъпо или ще са вечни наематели.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
Тегли кредити тогава и купувай колкото можеш повече сега е момента докато всички се услушват.
Аман от спекуланти, дано да ви се върне тъпкано
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
Именно а ти надяваш ли се много, че ако влезем в шенген имотите ще скочат с 30% и ти ще преодолееш инфлацията с лекота?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нека позная - това го знаеш от същия "човек в Интерпол" дето те излъга през 2018 че ще свалят Бойко в средата на годината! В морето водата може да свърши, но балъците не!
В момента ДПС си разиграва коня ,и ще видиш че това правителство ще бъде махнато по-скоро отколкото си мислиш.
Коментар
-
Интересни екземпляри са сривльовците. Като написах през 2017 какво ще стане с лихвите и как това ще оскъпи имотите ме плюха, псуваха, ругаха. Същото стана в началото на 2020 като предупредих как заради КОВИД луди пари се печатат и ще скочат апартаментите. Същото стана и в началото на 2021 като отбелязах, как се засили тенденцията наши емигранти да си купуват в България. Сега като пиша за Шенген и еврозоната пак се ежат.
Аз им давам БЕЗПЛАТНА информация, те се репчат. В същото време хвалят Тракторикян, дето ги ментосва 7-8 ГОДИНИ! А те си кесят в деЦката и разтягат ластици, отварят ножици.
Бедността е справедливо наказание за глупостта.
ако са си купили по нещо (различно от НИ в големите градове, където тълпата ги направи нерентабилни) - да не са загубили. никога не съм бил радетел за държането на пари на депозит с 0 лихва. краткосрочно е ОК, но трябва да се мисли къде да се вложат парите
я виж колко дивидент снася Атера, къде е капиталовата на Алетрко (в порядък).. е импулса стагнира, но периода е леко труден за нови старъпи.
доходите от ренти също се качват, ако са взели ЦМ 201718-та също не са събркали
ама на вас само тухли с тъплата са ви в главите
този начин на мислене помпа цените и прави инвестирането за отдаване безсмислено към настоящия момент
за презастрояването и дума не казваш, но теб не те бърка - ясно е защо.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Съвсем скоро ще катурнат правителството ни еврозона ще видиш нито Шенген ,много малко хора знаят че за това евро ни натискат отвън но в България нашите политици не го искат поради много причини ,ако са го искали досега да сме влезли 100 пъти
- 1 like
Коментар
-
Интересни екземпляри са сривльовците. Като написах през 2017 какво ще стане с лихвите и как това ще оскъпи имотите ме плюха, псуваха, ругаха. Същото стана в началото на 2020 като предупредих как заради КОВИД луди пари се печатат и ще скочат апартаментите. Същото стана и в началото на 2021 като отбелязах, как се засили тенденцията наши емигранти да си купуват в България. Сега като пиша за Шенген и еврозоната пак се ежат.
Аз им давам БЕЗПЛАТНА информация, те се репчат. В същото време хвалят Тракторикян, дето ги ментосва 7-8 ГОДИНИ! А те си кесят в деЦката и разтягат ластици, отварят ножици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
+1
Това е напълно вярно !!! Написа и предупреди ! Всичко което написа тогава се сбъдна както предупреди
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар