IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аре кажи я, интересно ми е. Успех с начинанията и внимавай с констенурките нинджа да не те гледаме по телевизията някога.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
      Можеш поне да кажеш коя ти е любимата калинка в парламента. Все се дърпаш и не щеп да споделиш.
      Нямам такава, но мога да ти кажа коя ми е най-не любима! Други въпроси имаш ли?

Коментар

• Можеш поне да кажеш коя ти е любимата калинка в парламента. Все се дърпаш и не щеш да споделиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Защо така бягаш по тъча, дай поне веднъж да сме на едно мнение?
          е, за новите коли май споделих, че сме на едно мнение
          за имотиту за сега се разминаваме
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
            Страшни лафове... Цените на новите автомобили ще паднат точно както цените на новите имоти Иска ни се, ще чекаме, ще се плюнчиме... па белким ни огрее.

Инфлацията не прощава никъде. Преди 10 години нов Голф от производителя беше 15-20 хил. евро -- сега е двоен. По същия начин вижте и премиум марките. Че то вече средна бира Е класа с 4-цилиндрова косачка и някоя друга екстра.... с ддс-то отива на 100 хиляди евра нова. А допреди Ковид за тези пари се купуваше най-върховото AMG E63. По-евтино няма да става, по-здраво бачкане и вдигане на дохода е единственият изход.
            Точно! Ще са принудени да повишат заплатите, а не да свалят цените до приземяване на старите нива. Само където спекулата е нагляла ще има истински сериозна корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ще има, тук съм съгласен,
              но не ми се влиза в дискусия,
              защо няма д аима подобен спад при имотиту
              Защо така бягаш по тъча, дай поне веднъж да сме на едно мнение?

Коментар

Скоро очаквай спад на цените на новите автомобили!
                ще има, тук съм съгласен,
                но не ми се влиза в дискусия,
                защо няма да има подобен спад при имотиту
                Last edited by ratten; 12.06.2023, 23:04.
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                  Трайко, като каква калинка ти предлагат да се цаниш? Ти не си за костенурките нинджа!
                  Drisko, няма кадри и за това съм ценен. Качествените хора отдавна работят за прогнилия запад, тук останахме само посредствени кадри, като теб и мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

попадаш в понижителския капан
                    сега изглежда реална,
                    но като наближи ще се окаже, че 2039 е по-реална
                    По-реално ще е да са на перона, но не като туристи или под моста, но не като рибари.
                    Още по-реално изглежда и безплатния wifi от Starbucks.

Коментар

• Страшни лафове... Цените на новите автомобили ще паднат точно както цените на новите имоти Иска ни се, ще чекаме, ще се плюнчиме... па белким ни огрее.

Инфлацията не прощава никъде. Преди 10 години нов Голф от производителя беше 15-20 хил. евро -- сега е двоен. По същия начин вижте и премиум марките. Че то вече средна бира Е класа с 4-цилиндрова косачка и някоя друга екстра.... с ддс-то отива на 100 хиляди евра нова. А допреди Ковид за тези пари се купуваше най-върховото AMG E63. По-евтино няма да става, по-здраво бачкане и вдигане на дохода е единственият изход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

2029г.беше за първи път промотирана от Купата, като начална за спада, още през 2017г., когато се прибирах от Созопол. Тогава всички понижители я приеха едва ли не с насмешка. Сега изглежда напълно реална. Когато на някои им се струваха цени от 1500€, скъпи, след 5-6 години, цени от 4500€, ще им се виждат изгодни за вход.
                        попадаш в понижителския капан
                        сега изглежда реална,
                        но като наближи ще се окаже, че 2039 е по-реална
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Докъде доведе последните 6 години, в които вещаеш срив?

В центъра на София също почти не може да се строи и като сравняваш е добре да даваш конкретни примери (а не просто Западна Европа).

Не става с общи приказки, Берти. Неуважително към аудиторията е, все пак това е инвеститорски форум (нищо че нивото е доста ниско).
                          м, тя па една аудитория
                          накаврка, петрогъсчо, лаконикчо и още няколко бездомници
                          другите пропускаме
                          препоръка е

Коментар

• Трайко, като каква калинка ти предлагат да се цаниш? Ти не си за костенурките нинджа!

Коментар

Дали са 5% или повече, но е важна е посоката...
                              Ще е моментно, а догодина ще са даже малко по-скъпи.
                              Не е много за чакане на нова кола да ѝ падне заводската цена. По-голям шанс има ДВГ-то да излезе като опция преди това, и който е успял да купи на оферта музейни експонати докато може.

Коментар

Остави заяжданията настрана, но имам оферта за работа в силово министерство и се чудя над офертата! Дай съвет, нали уж си бил в казарма?
                                Не съм бил уж, приеми офертата, скоро може да станем колеги, щото и аз чакам оферта

Коментар

Working...
                                X