Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Според мен са и двете. Двоен бонус!
Като цяло, където има разходи за суровини може да си по ДДС, ако минеш към услугите и намаш разход и 1 стотинкаа-това не е твойто:-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Данните за безработицата са вече 3 месеца негативни.Това са важни неща.Почнат ли да наемат по малко лоша работа
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Данните за безработицата са вече 3 месеца негативни.Това са важни неща.Почнат ли да наемат по малко лоша работа
Имам взаимодаване с много фирми в различни сектори и това е универсално. Не знам как някой може да има друго впечатление освен това, завиждам му.
Ситуацията е влошаваща се всеки изминал ден. Аз лично не знам накъде отиваме като държава.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Става уж, ама НЕ СТАВА! Изминаха цели 2гг. откак Кавръка ни плашеше, че щяли да вдигат лихвите, при мен си е константа-4,2% ГПР. Как е при теб?
моята не е мърдала. но за сметка на това тухлата в моя район на инвестиция е дръпнала с около 300епрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Донякаде си прав!. И аз съм мързелив, по тази причина съм направил 100% автоматична поливна система за райграса. От както се появиха и роботите косачки и това премахнах.
Премахнах и барбекюто на въглища ( стои 100% консервирано и готово за бой) и минах на газово канадско барбекю.
Само 100м2 хоби био градина за земеделие съм си оставил, но и тя е с повдигнати лехи и капково за да е максимално мързеливо.
Пък солари, фотоволтаици и термопомпи са ми хоби. Сами си ги правя.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Ами да не ги обвързват, като не искат, това е най-малкият проблем.Ако някой ден ви приемат в така желаната еврозона, ще се промени механизмът на пренасяне на паричната политика на ЕЦБ и банките няма как да я избегнат. При по-рестриктивна политика, наличният ресурс ще става по-ценен и по-скъп, което пък ще се пренася върху депозити и кредити.
Да, ще има разлики по кредитите спрямо други държави, но това ще е в резултат от някои други фактори, не заради използвания бенчмарк.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Става уж, ама НЕ СТАВА! Изминаха цели 2гг. откак Кавръка ни плашеше, че щяли да вдигат лихвите, при мен си е константа-4,2% ГПР. Как е при теб?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Ами да не ги обвързват, като не искат, това е най-малкият проблем.Ако някой ден ви приемат в така желаната еврозона, ще се промени механизмът на пренасяне на паричната политика на ЕЦБ и банките няма как да я избегнат. При по-рестриктивна политика, наличният ресурс ще става по-ценен и по-скъп, което пък ще се пренася върху депозити и кредити.
Да, ще има разлики по кредитите спрямо други държави, но това ще е в резултат от някои други фактори, не заради използвания бенчмарк.
Не казвам, че не е така, ама това точно не ми пасва.
Иначе имах разбирането, че юрибор като лихва на междубанковото кредитиране и де факто "цената на евро парите", е абсолютния минимум, под който не може да падне лихва на евров кредит.
Тук говорят да не бъдел като референтен лихвен процент. Колкото повече чета за тия работи, по малко разбирам.
Коментар
� -
Абе вие с къщите си знаете че там сте направо на втора работа, все нещо има хаха. Не е за мързеливи хора като мен.
Затова предпочитам само да ходя на гости на приятели с къщи. После обратно в хралупата.
Премахнах и барбекюто на въглища ( стои 100% консервирано и готово за бой) и минах на газово канадско барбекю.
Само 100м2 хоби био градина за земеделие съм си оставил, но и тя е с повдигнати лехи и капково за да е максимално мързеливо.
Пък солари, фотоволтаици и термопомпи са ми хоби. Сами си ги правя.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Това за ДДСто са историите за шарани да кълват и да не се притесняват че реално нищо не крепи инвестицията им освен благоволението на мургавия строител
Коментар
� -
Нали уж и за ДДС-то го правят. То не е ли де факто абсолютно универсална практика да е на отделно дружество.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеБанковото лоби кърти!
Тая седмица са имали среща с Василев - при влизането в еврозоната да не обвързват ипотеките с юрибора! Голеееееми са хиени....
Услади им се да живеят на гърба на Ганю с нулевите лихви по депозитите.
Ама и Ганю упорито отказва да поумнее!Ако някой ден ви приемат в така желаната еврозона, ще се промени механизмът на пренасяне на паричната политика на ЕЦБ и банките няма как да я избегнат. При по-рестриктивна политика, наличният ресурс ще става по-ценен и по-скъп, което пък ще се пренася върху депозити и кредити.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАми ето - виж, че сам не оценяваш ползата от темата!
А тя е да те държи нащрек! Не да ставаш резистентен.
Отпуснеш ли се... успокоиш ли се, че няма опасности - край, вече си пътник!
та аз заради това съм тук.
масата участници в темата начело с бъртрам и накавръчко никога не са ме подвеждали
...освен веднъж, когато имах глупостта и моето очакване да съвпадне с тяхното...препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Сигурно се очертава да е повече Garden и по-малко Residence !
Коментар
�
Коментар