Първоначално изпратено от bulgarian lev
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Мерси за съвета.
Някой сме ходили на село като деца и ученици, но сега съвсем не става за живеене.
И не одобрявам хваналите гората,Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Миранди Разгледай мнениеПривет банда :-) Не съм се мяракал от 5-6 години, ама пусто, в нищо ново съм не инвестирал. Ама си ви чета редвно, гледам Лордчето все още си е тука, още преподава, само не разбрах защо в избата живее, ама той си знае :-) Иначе, щото за пенсии и животец на стари години става дума, та да се похваля, че се пенсионирах :-) Занимавал съм се професионално с недвижими имоти доста години. То що квартири съм сменил, колко пъти купувах и продавах, губи ми се вече бройката...Останавих един апартамен да има за дъщерята и една вила за мен и жената...Та...ако може един съвет към младите у форума....Пичове, ако искате да се пенсионирате на 50 и да си гледате животеца в некое китно планинско селце, инвестирайте докато сте млади, не в тухли акции и железа, а в умна и работлива жена....всичко останало ще си дойде от само себе си :-) :-) :-)
Някой сме ходили на село като деца и ученици, но сега съвсем не става за живеене.
И не одобрявам хваналите гората,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Миранди Разгледай мнениеПривет банда :-) Не съм се мяракал от 5-6 години, ама пусто, в нищо ново съм не инвестирал. Ама си ви чета редвно, гледам Лордчето все още си е тука, още преподава, само не разбрах защо в избата живее, ама той си знае :-) Иначе, щото за пенсии и животец на стари години става дума, та да се похваля, че се пенсионирах :-) Занимавал съм се професионално с недвижими имоти доста години. То що квартири съм сменил, колко пъти купувах и продавах, губи ми се вече бройката...Останавих един апартамен да има за дъщерята и една вила за мен и жената...Та...ако може един съвет към младите у форума....Пичове, ако искате да се пенсионирате на 50 и да си гледате животеца в некое китно планинско селце, инвестирайте докато сте млади, не в тухли акции и железа, а в умна и работлива жена....всичко останало ще си дойде от само себе си :-) :-) :-)
Аз не го послушах..., не съжалявам, но мисля, че беше от части прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не съм го чул да се оплаква
силните стенания идват откъм глухия коловоз с многото увити във вес'ници и кашони революционери и топ акционери
Коментар
-
Привет банда :-) Не съм се мяракал от 5-6 години, ама пусто, в нищо ново съм не инвестирал. Ама си ви чета редвно, гледам Лордчето все още си е тука, още преподава, само не разбрах защо в избата живее, ама той си знае :-) Иначе, щото за пенсии и животец на стари години става дума, та да се похваля, че се пенсионирах :-) Занимавал съм се професионално с недвижими имоти доста години. То що квартири съм сменил, колко пъти купувах и продавах, губи ми се вече бройката...Останавих един апартамен да има за дъщерята и една вила за мен и жената...Та...ако може един съвет към младите у форума....Пичове, ако искате да се пенсионирате на 50 и да си гледате животеца в некое китно планинско селце, инвестирайте докато сте млади, не в тухли акции и железа, а в умна и работлива жена....всичко останало ще си дойде от само себе си :-) :-) :-)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Че какъв живот е животът на един банков роб - байРОП ?!?
Да опъва там хомотя и да не дращи глупости в темата.
силните стенания идват откъм глухия коловоз с многото увити във вес'ници и кашони революционери и топ акционерипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетака ще кажаеш
а я виж лордчето, имоти в софия и около
и ваканционно имотче в топ центъра на бургас
да не е луд да чака пенция, че да се порадва на живота
Да опъва там хомотя и да не дращи глупости в темата.
пп
Това да мислиш: Сега на 15-то число ще имам ли пари за вноската - какъв живот е това?
Не ми го хвали тоя воденичен камък!Last edited by Julius_BG; 21.02.2024, 21:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ех, рано е още за покупки... до пенсия има още мн. време - няма кой да я поддържа междувременно.
а я виж лордчето, имоти в софия и около
и ваканционно имотче в топ центъра на бургас
да не е луд да чака пенция, че да се порадва на живота
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Определено играта е апартамент в хубава част на центъра на СФ, после виличка близо до СФ, след това етажче от къщичка с дворче в близка Гърция. Ако имах семейство, това бил се стремил да постигна.
Но вместо това съм се насочил да доя наематели в средни квартали в СФ за да се пенсионирам възможно най-рано. Мързел, какво да правиш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
юлка, не помня да си ни канил на твоята къща по адриатиката
защо, питам аз и отговор не искам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНа правилното място си дошъл! Каквото ти кажат непознати във форум - точно това трябва да направиш, браво!
За второто - как пък всички по един и същ клиширан път вървите?!Къща у Сф, вила на планина / море, пффф.
Па купи си нещо по адриатическото крайбрежие - Хърватия, Черна гора... кеф ти кухня, кеф ти въздух, кеф ти гледки - идеално място човек да се порадва още малко на живота последните си години.
защо, питам аз и отговор не искампрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеПеронци, купихте ли имот днес или сте като тоя?
https://scontent.fsof5-1.fna.fbcdn.n...kQ&oe=65DAE289
кога работи това момче!??препоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Перонци, купихте ли имот днес или сте като тоя?
https://scontent.fsof5-1.fna.fbcdn.n...kQ&oe=65DAE289Last edited by COVID-19; 21.02.2024, 20:58.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеТази тема следя от 2-3 седмици. А за покупка на имоти съм мислил на приливи и отливи много пъти през последните няколко години.
Къща близо до София, ваканционно жилище в планината или на морето и тн. Последните ми размисли са за второ жилище близо до дома ми, за да се позлва от роднини.
За второто - как пък всички по един и същ клиширан път вървите?!Къща у Сф, вила на планина / море, пффф.
Па купи си нещо по адриатическото крайбрежие - Хърватия, Черна гора... кеф ти кухня, кеф ти въздух, кеф ти гледки - идеално място човек да се порадва още малко на живота последните си години.
- 1 like
Коментар
Коментар