Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Така е. Там всички разчитат на собствени знания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеДнес явно няма да има конструктивна дискусия относно че цените на имотите продължават да се повишават. За съжаление на някои хора..Повишават си се, продължават...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Радев никога не е преписвал на изпит.Виж от мен са преписвали.То в УНСС да преписваш е срамота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
1994-та радев се е чудил от кого да препише задачите в унсс
какви инвестиции, какво нещо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
По-дърт е от мен, но със сигурност не по-ранен инвеститор. Аз съм на БФБ от 2012г., а на международните борси от 2019г. Интересното е, че Кавръка не е посмял да вложи в NYCE по-голяма сума от мен, както изглежда. При положение, че има 10 пъти по-голям кеш. Къде отлежава остатъка? Ако е пак в депозит, човека е непоправим...Last edited by nradev1111; 21.03.2024, 20:09.
- 1 like
Коментар
-
Така ли? Ти как разбра. Да напомня на плебса, че покупките ми по години са през 1994г., 2002г., 2010г., 2020г. и 2021г. Баааа това наследство и всички в различни години, чрез покупко-продажба!@
Коментар
-
1994-та радев се е чудил от кого да препише задачите в унсс
какви инвестиции, какво нещо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
мноо се печелело - САМ да гърбиш и да не си ЦЕНИШ СОБСТВЕНИЯ ТРУД.
Ами ти си КЛОШАР ВЕ, сал те не си ценят труда. Аз под 100лв на час не си мърдам пръста, ко искат и над 50лв на час не давам за ЧУЖД труд. Компромис и со жрица не правя, камо ли с някъф Фмирисан бачкатор
- 1 like
Коментар
-
Така ли? Ти как разбра. Да напомня на плебса, че покупките ми по години са през 1994г., 2002г., 2010г., 2020г. и 2021г. Баааа това наследство и всички в различни години, чрез покупко-продажба!@
какви инвестиции, какво нещопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Той е инвестотр по наследство.
Коментар
-
зависи кой черпи и дали ще носи папката
- 4 Харесвания
Коментар