Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеВодолази откриха бойни пистолети в морето край Бургас
Единият пистолет е без пълнител, а в другите два има дори и патрони
нали сме се разбрали да не се къпеш въоръжен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Още 22-ра си купих такъв. С шифър. Голямо удобство, както за отдаване. Така и да не нося ключове на плажа
Единият пистолет е без пълнител, а в другите два има дори и патрони
нали сме се разбрали да не се къпеш въоръженпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Относно посрещането и изпращането: отдавна е измислено и не ангажира никого. Сейф за ключ. Плащаш-получаваш кода-пристигаш-вкарваш кода-взимаш ключа. После по обратен начин.От години не съм се засичал лично със собственик като обикалям по екскурзии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Да логиката да платиш по-скъпо за еърбнб за да можеш да спестиш от готвене е малко като скъп на триците, евтин на брашното. Съвсем изплискаха легена повишителите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеПо принцип от еър бнб- то се изкарват най- много пари, но е най- много занимавка- посрещаш, изпращаш, переш чаршафи, чистиш .... и амортизацията на мебелите и техниката е най- голяма, с нап имаше също някакви драми докато измислят как да ги облагат. Можеш да си възложиш почистването и поддръжката на друг човек, но съответно ти намалява печалбата. Както обичам да казвам - всичко е въпрос на сметка, за мен дългосрочното отдаване е по- добрия вариант, но всеки си смята и преценява сам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
заема е на 3% гпр
поскъпването на имотиту е с 8%
за сега съм ок
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Както и да се чете следващите 10 години заема ти само ще поскъпва,а рецесията така или иначе ще дойде скоро.
поскъпването на имотиту е с 8%
за сега съм окпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеГодината, в която рецесията в САЩ не дойде
Ако гледаме уж надеждните индикатори, които предвещават икономически спад в САЩ, може би не трябва да очакваме такъв и догодина
да се чете така;
още една година в която понижението при имотиту не дойде
като гледам няма да е и догодина,
но най-вероятно ще е ===2049===
Дания,Германия,Англия и др.държави в момента влизат в рецесияLast edited by nkavrakov1982; 24.12.2023, 13:10.
- 1 like
Коментар
-
Краткосрочното отдаване може би е било на далавера преди, но сега не съм сигурен. Както съм казвал и преди, имам поглед не като ползвател, а като човек който познава такива, които отдават, става въпрос за Вн.
Та тия купиха един нов ап, близо до морската, ремонтираха, набиха яко пари. Тръгнаха да отдават, лятото ок, жената - кифла, имаше чистачка вкъщи, след малко подпитвания се оказа, че чисти в апарта, за да е на далавера . Зимата си стои празен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеМожеш да си възложиш почистването и поддръжката на друг човек, но съответно ти намалява печалбата. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЕърбнб- то е за по- нисък клас клиенти на които не им се дават пари за луксозен хотел. Има и хостели за още по- нисък клас клиенти и съответно още по- евтино. Скоро може да направят, ако вече не са направили от японските капсули за спане приличащи на ковчег. По принцип от еър бнб- то се изкарват най- много пари, но е най- много занимавка- посрещаш, изпращаш, переш чаршафи, чистиш .... и амортизацията на мебелите и техниката е най- голяма, с нап имаше също някакви драми докато измислят как да ги облагат. Можеш да си възложиш почистването и поддръжката на друг човек, но съответно ти намалява печалбата. Както обичам да казвам - всичко е въпрос на сметка, за мен дългосрочното отдаване е по- добрия вариант, но всеки си смята и преценява сам.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар