IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    Водолази откриха бойни пистолети в морето край Бургас
    Единият пистолет е без пълнител, а в другите два има дори и патрони

нали сме се разбрали да не се къпеш въоръжен
    Ратко, и при теб са я подкарали здраво. Вчера минах през Младост, оттам нагоре към Бункера>Бистрица - ужас, всичко е празно, един тесен път, наблизо няма нищо, иначе добре направени комплекси/къщи, но само това не стига.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Още 22-ра си купих такъв. С шифър. Голямо удобство, както за отдаване. Така и да не нося ключове на плажа

препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Относно посрещането и изпращането: отдавна е измислено и не ангажира никого. Сейф за ключ. Плащаш-получаваш кода-пристигаш-вкарваш кода-взимаш ключа. После по обратен начин.От години не съм се засичал лично със собственик като обикалям по екскурзии.
          Още 22-ра си купих такъв. С шифър. Голямо удобство, както за отдаване. Така и да не нося ключове на плажа

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение

Да логиката да платиш по-скъпо за еърбнб за да можеш да спестиш от готвене е малко като скъп на триците, евтин на брашното. Съвсем изплискаха легена повишителите.
            Аз редовно го правя откак съм семеен с деца. Едно, че нищо вече никъде в Европа не става за ядене. Две, че съм работил готвач едно време и знам какво става дори в топ кухни. Три, че една седмица с ядене по кръчми излиза златно. Четири, че с две и десетгодишно в ресторант е мъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
              По принцип от еър бнб- то се изкарват най- много пари, но е най- много занимавка- посрещаш, изпращаш, переш чаршафи, чистиш .... и амортизацията на мебелите и техниката е най- голяма, с нап имаше също някакви драми докато измислят как да ги облагат. Можеш да си възложиш почистването и поддръжката на друг човек, но съответно ти намалява печалбата. Както обичам да казвам - всичко е въпрос на сметка, за мен дългосрочното отдаване е по- добрия вариант, но всеки си смята и преценява сам.
              Относно посрещането и изпращането: отдавна е измислено и не ангажира никого. Сейф за ключ. Плащаш-получаваш кода-пристигаш-вкарваш кода-взимаш ключа. После по обратен начин.От години не съм се засичал лично със собственик като обикалям по екскурзии.

Коментар

заема е на 3% гпр
                поскъпването на имотиту е с 8%
                за сега съм ок
                Засега...правилно...В Щатите лихвите ще са високи минимум до пролетта,в Европа още половин година поне,свалянето ако има ще е минимално,ако е голямо значи ще голям и погрома..не случайно от ЕЦБ обявиха че докато пазара на труда не отслабен,нищо няма да правят,тоест искат безработицата да се увеличи

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Както и да се чете следващите 10 години заема ти само ще поскъпва,а рецесията така или иначе ще дойде скоро.
                  заема е на 3% гпр
                  поскъпването на имотиту е с 8%
                  за сега съм ок
                  препоръка е

Коментар

Годината, в която рецесията в САЩ не дойде

Ако гледаме уж надеждните индикатори, които предвещават икономически спад в САЩ, може би не трябва да очакваме такъв и догодина

да се чете така;
                    още една година в която понижението при имотиту не дойде
                    като гледам няма да е и догодина,
                    но най-вероятно ще е ===2049===
                    Както и да се чете следващите 10 години заема ти само ще поскъпва,а рецесията така или иначе ще дойде скоро.

Дания,Германия,Англия и др.държави в момента влизат в рецесия
                    Last edited by nkavrakov1982; 24.12.2023, 13:10.

Коментар

• Краткосрочното отдаване може би е било на далавера преди, но сега не съм сигурен. Както съм казвал и преди, имам поглед не като ползвател, а като човек който познава такива, които отдават, става въпрос за Вн.
                      Та тия купиха един нов ап, близо до морската, ремонтираха, набиха яко пари. Тръгнаха да отдават, лятото ок, жената - кифла, имаше чистачка вкъщи, след малко подпитвания се оказа, че чисти в апарта, за да е на далавера . Зимата си стои празен.

Коментар

Можеш да си възложиш почистването и поддръжката на друг човек, но съответно ти намалява печалбата. .
                        Е на теб кво ще ти остане от тия 130 лв, като да дадеш и фирмата, да чисти, посреща и т.н?

Коментар

Еърбнб- то е за по- нисък клас клиенти на които не им се дават пари за луксозен хотел. Има и хостели за още по- нисък клас клиенти и съответно още по- евтино. Скоро може да направят, ако вече не са направили от японските капсули за спане приличащи на ковчег. По принцип от еър бнб- то се изкарват най- много пари, но е най- много занимавка- посрещаш, изпращаш, переш чаршафи, чистиш .... и амортизацията на мебелите и техниката е най- голяма, с нап имаше също някакви драми докато измислят как да ги облагат. Можеш да си възложиш почистването и поддръжката на друг човек, но съответно ти намалява печалбата. Както обичам да казвам - всичко е въпрос на сметка, за мен дългосрочното отдаване е по- добрия вариант, но всеки си смята и преценява сам.
                          Така е, но на форумните хазяи не им пречи да се дуят колко голема била далаверката, и колко много изпускаме като не се включваме в "играта".

Коментар

• 40% спад в този сегмент за една година? Не е сериозно.
                            Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	46.6 КБ
ID:	4140107

Коментар

• От ЮЛИ 2023 какво става с цената на имотитУ?

Click image for larger version

Size:	51.1 КБ
ID:	4140102

Коментар

• Click image for larger version

Size:	68.0 КБ
ID:	4140098

https://www.redfin.com/news/housing-...-new-listings/

Коментар

Working...
                                X