Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Захлупвай.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...7zd&f1=1&fe7=1
За 20к - толкова. Като гледам, за този бюджет нямаш особен избор.
Изцяло естествени материали обаче. И покрив - плоча, чупена на ръка и мъкната с биволски коли от околните баири, където има находища (на вр. Острец например). А да се домъкне до място, достъпно за колата - на гръб.Така са строили прадядовците ни навремето. Вече няма майстор, който може да ти нареди подобно нещо.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
предложи му поне нещо дето не е за бутане.
Продава КЪЩА в област Ловеч, гр. Априлци - 120 кв.м / 12000 EUR :: imot.bg Обява
Хубавите парцели в регулация,с ток и вода и до път, пък и с гледка вървят по 30лв. и нагоре. Не го знам за 20к лева каква къща иска да купи.Last edited by ejonny2376; 04.10.2021, 20:24.
- 1 like
Коментар
-
Захлупвай.
Изцяло естествени материали обаче. И покрив - плоча, чупена на ръка и мъкната с биволски коли. Така са строили прадядовците ни навремето. Вече няма майстор, който може да ти нареди подобно нещо.
Продава КЪЩА в област Ловеч, гр. Априлци - 120 кв.м / 12000 EUR :: imot.bg ОбяваНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, ще дирим само на акт 14 като на Ботича - и под наем без данъци. Той е измислил тая формула.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ако не успея да купя апартамент ще купя къще, но имам макс таргет за Балкана - не повече от 20К лева.
Изцяло естествени материали обаче. И покрив - плоча, чупена на ръка и мъкната с биволски коли от околните баири, където има находища (на вр. Острец например). А да се домъкне до място, достъпно за колата - на гръб.Така са строили прадядовците ни навремето. Вече няма майстор, който може да ти нареди подобно нещо.Last edited by ejonny2376; 04.10.2021, 20:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Хаха Ботич, пак почна у чуждото да се оглеждаш ... Сопри се малко. данъците ВЕЧЕ ги вдигнаха преди 2 години / няма отстъпка при повече от 1 жилище/. Няма всяка година да ги вдигат освен да оправят данъчните оценки.... 0.01% е само при теб и си прав, че подобни неща трябва да се преустановят....:-)
Иначе са възможни данъци по 1%. Но трябва цялата данъчна система да се преправи. Така е в Щатите. Разбира се там и наемите са съобразени с това...Аз нямам нищо против....Ще изкупя целият център на сичкото пенсионер дето не може да плаща данъка.....ама наем ще плаща.....хихихиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не крадат - вземат си. Това не е кражба....Поне според тях. При това чисти като сълза българи - нищо ромско в тях. Някои от тях дори братовчеди. Просто влизат в двора когато им скимне (все пак гледат да няма никой), вземат си каквото им потрябва и после като го поставиш на въпрос (въпросното нещо се намира вече на видно място в техния двор, а на него инициалите на дядо ми) - обидени. Поне 2-3 години не ти говорят, защото са ти откраднали нещо, а ти си ги разкрил. Те така. По долно, крадливо и лъжливо племе от българите едва ли се е пръквало на тоя свят.
Ти нали щеше да купуваш в Априлци, какво стана?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://www.dnes.bg/eu/2021/10/04/ce...ilishte.505797
Надеждите на гражданите на Европа да се сдобият със собствено жилище постепенно намаляват. Заради пандемията от коронавирус цените на жилищата и наемите отбелязаха рекорден ръст, а продължаващите протести накараха политиците да търсят решения.
Last edited by X_Y; 04.10.2021, 18:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Лъжеш, няма данък върху спестяванията в банките, дори за тези над 400к. Обаче може да се въведе данък върху депозитите, равен на данъка върху имотите. Даже е много лесно и е оправдано, нали държавата гарантира за тях.
Ама кой е НЯМАЛ НИКОГА ВЛОГ откъде да знаеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЗа 13 години понижителите не измислиха нещо ново, освен да вдигат данъците на чужди имоти. 13 години се върти една и съща плоча. През това време някои си възвърнахме цената на по 1 апарт хахаха
Само че, тези апартаменти са от блоковете на Тежко машиностроене в края на Радомир....хаха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Е излизай де докато е време....:-)))
не мога да повтарям моето правило и тактика
за всеки не четящ правилно или помнещ точно
2 дена
не излизам
но аз мога да си го позволя
защото не ме бърка а и притежавам и други активи +КЕШ
които ще компенсират
да излизат инвеститорчетата на зелено , със кредит
или тези които имат 2 апарта и се мислят за
халф милонери
ама на опашката пред лидл - първи за промоциите
а те са десетки и даже стотици хиляди
тези ще излязат и не защото аз го казвам
пазаря и конюнктурата ще ГИ ПРИНУДЯТ
хихихихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
за люкс повечко = 10к за дофтурската е идеално. И то за 100кв, за 500 - 50к. Това е само 1% данък + 1такса смет. За жилището по лична карта 0,1%. Купувай ко си нямаш работа. Ето данъка в банките е 1,5% над 400к, от къде на къде за имотите ще е 0,01%
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
а не бе
хихихихихихи
но тук списващите световни корифей на
инвестирането и спасяването на кеша от инфлация
си мислят и се убеждават че специално за тях са измислили схемата
другите които не може да им роди това главата (хихихиххи)
да си губят парите
наивно , простовато , невярно е това мислене
и разбира се скоро ще го разберат всички
закупили през 2020 и 2021
Кажи ся как ще са купилите през 2022 ? Питам щото аз тогава мисля да купувам, за да запазя еврейското правило, че кеша и златото ще ми станат над правилото хахахахха....:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
не мисля че наемите които взимам ще мога да ги повиша
идните години , имайки предвид какво предстои
твоя наем който даваш - много зависи от хазайна ти
но чак 2-3 пъти - едва ли
както казах : по скоро ще стане бутаница и ръганица с лакти
за излизане от актива '' имот''
което ще доведе до понижаване на цената и на наема
- 1 like