IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Яко НЯМА да продаваш може да искаш не пазарната а 2 пъти по висока цена.
    Ама като ти се наложи или се изяви желание да продаваш ще свалиш цената с 20% под офертните по обяви която обявяваш за пазарна.
    Тя не е и никога не е била пазарната
    Ми не.
    Първо няма как да ми се наложи, а ако ми се налови ако сваля 5% ще се избият кой да го вземе :;-))))
    Имотите в София не са марули, че да се сваля по 20% :-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение

Защо тук всички говорите за вашите имоти. Първо ,никой не знае имаш ли ги и второ , твоите имоти и твоите решения изобщо не са меродовни за темата.
      Прави каквото си искаш , но защо го пишеш.
      Защото колегата се чуди как така цената се вдигала по обявата без да се продаде.
      И понеже не може да си представи леко му разясних....
      Гледам полезно е и за теб :-)
      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 23.09.2021, 20:25.

Коментар

• Ти кой беше...?!?

Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

крушка пак смени образа
        заради предупреждението ли или
        го правите за масовост
        нищо няма да помогне вече
        хихихихих

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

май май ви умре мантрата. Сега кво ще ЛЪЖЕТЕ че да вземете 3% от нещастните човечета мечтаещи за собствено жилище?
          Ботич, моля да уточниш, какво имаш предвид "мантрата"...?!
          Да уточним и още нещо, на който и да е пазар, комисион винаги плащаш...

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
            Само от форОма и статии ли следиш пазара...?!?

крушка пак смени образа
            заради предупреждението ли или
            го правите за масовост
            нищо няма да помогне вече
            хихихихих

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

За теб няма защото не си в такава позиция :-)
              Понеже си ''нов'' профил ще ти дам личен пример - имотите които имам докато съм жив няма да продам нищо, но ако продавах няма как да не го продам на пазарната цена . Например ако се опитвам от 2 години да го продам неуспешно и цената/пазарната/ се е качила с 20% то и аз ще покача моята искана цена с 20%...Нямам зор да продам и мога да чакам и 50 години докато се продаде :-))))
              Яко НЯМА да продаваш може да искаш не пазарната а 2 пъти по висока цена.
              Ама като ти се наложи или се изяви желание да продаваш ще свалиш цената с 20% под офертните по обяви която обявяваш за пазарна.
              Тя не е и никога не е била пазарната
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Хахаха, като си купиш имот, тогава само можеш да разбереш защо тук си пишем за имотите
                Аз имам имоти и са купени отдавна , но темата е за Имоти , не за вашите имоти. Както казах , може изобщо да не съществуват и се получава тролене и безсмислен спам. Ако държите да си пишете за вашите имоти, личните , си разменете вайбърите И си пишете.

Коментар

Защо тук всички говорите за вашите имоти. Първо ,никой не знае имаш ли ги и второ , твоите имоти и твоите решения изобщо не са меродовни за темата.
                  Хахаха, като си купиш имот, тогава само можеш да разбереш защо тук си пишем за имотите

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                    Само от форОма и статии ли следиш пазара...?!?

май май ви умре мантрата. Сега кво ще ЛЪЖЕТЕ че да вземете 3% от нещастните човечета мечтаещи за собствено жилище?
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Понеже си ''нов'' профил ще ти дам личен пример - имотите които имам докато съм жив няма да продам нищо, но ако продавах няма как да не го продам на пазарната цена . Например ако се опитвам от 2 години да го продам неуспешно и цената/пазарната/ се е качила с 20% то и аз ще покача моята искана цена с 20%...Нямам зор да продам и мога да чакам и 50 години докато се продаде :-))))
                      Както и аз, както и 90% от българите. Никой не съм чул да каже, че си е продал имота под пазарната цена
                      Last edited by X_Y; 23.09.2021, 20:24.

Коментар

Коментар

• Само от форОма и статии ли следиш пазара...?!?

Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                          Я какво имаме тук Жилищните цени в София спадат за тримесечие за първи път от началото на пандемията

https://m.investor.bg/bylgariia/451/...miiata-336157/

Коментар

Напротив! Следя диалога . Той ти написа точно и правилно отговора си към твоя пост . А твоя пост беше манипулативен, относно сметките които правиш с ръст и повишението на имотите . А и защо да се обръща към инвестор като е достатъчно да ти отговори на теб и да те поправи.
                            Не следиш диалога, а не си чел и статията на Инвестор, ако беше следил и чел нямаше да напишеш горното недоразумение. Върни се прочети, но още по-наложително е да прочетеш самата статия за да разбереш, че това за което негодуваш е ЦИТАТ от нея

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Написах, че не четете самата статия, а само заглавието и пуснах цитат от нея. Каквото имаш да казваш го насочи към Инвестор, не към мен !!!
                              Напротив! Следя диалога . Той ти написа точно и правилно отговора си към твоя пост . А твоя пост беше манипулативен, относно сметките които правиш с ръст и повишението на имотите . А и защо да се обръща към инвестор като е достатъчно да ти отговори на теб и да те поправи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                                Още е много рано да се радваме, че цените ще спадат. Не четете статията ,а само заглавието и се радвате като малки деца, а вижте какво пише в нея.

https://www.investor.bg/bylgariia/45...miiata-336157/

" В София цените на жилищата са нараснали с 11,9% на годишна база след повишението с 11,6% през първото тримесечие. Двуцифрен ръст е отчетен както при новите, така и при старите жилища в столицата от съответно 11,5% и 12,1%."

Потърпете малко преди да се радвате
                                Колко малко да търпят ? До 2029 или до 2039 ? :-))))

Коментар

Working...
                                X