If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отговарям и на двамата. Имате само бегла представа за някои от сградите в Докторска, които аз умишлено избегнах когато търсих. Но май и в такава сграда трябваше да купя, защото цените бяха други, демек сбърках.
Купих на 2-етаж, сградата е на 5 етажа и е с асансьор.
О чудо, направо в 22 век И неизменния водопад. В хола. По стената.
1 млн какви пари са, като всеки средностатистически софиянец с три апарта ги лепи?
Инфлацията е гумичка за дългове, това всеки уважаващ себе си финансист трябва да си го бодне на корковата дъска над главата.
Представите на чакащите 500€ квадрата са други. Сумата е умопомрачителна, а това не е така. Но с кредит е лекинко трудно да се справят. Поне не е целите които си поставят. А наполеона единствен или два колкото и да рипа не може да помогне.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Да не е срещу Докторския паметник на Любо Левчев сградата на ъгъла - Сан Стефано и В. Търново и до нея северно с двора към Оборище - бяла сграда с мрамор и апарт на етаж - страхотна сграда - на Владо Живков. Те там апарт е поне 1,5 млн. €.
Точно личи си кой познава квартала в детайли, евала! Тая на 11 номер на Живкови си има сериозна охрана още..
2 милиона в активи и кеш не е кой знае колко, между другото. Нали казвате че ще има срив, значи може и под милион да станат. Нещо против?
Ето, Джони има много повече, но се озърта за имот в Берлин, щото в Сф дебело.
1 млн какви пари са, като всеки средностатистически софиянец с три апарта ги лепи?
Инфлацията е гумичка за дългове, това всеки уважаващ себе си финансист трябва да си го бодне на корковата дъска над главата.
Сан Стефано 11-ниската сграда и Сан Стефано 13/ Велико Търново-е там кой е купил, не е сбъркал, независимо от цената.А да видим знае ли някой от разбирачите къде и какво е това..
Като бях студент, колега продаде апарта от баба си съвсем близо за 35 х долара-изхарчихме ги заедно, от дебитната му карта.. нема да казвам за какво…акъл море…който е продал там .. вие си говорете за асансьори..
Да не е срещу Докторския паметник на Любо Левчев сградата на ъгъла - Сан Стефано и В. Търново и до нея северно с двора към Оборище - бяла сграда с мрамор и апарт на етаж - страхотна сграда - на Владо Живков. Те там апарт е поне 1,5 млн. €.
Сан Стефано 11-ниската сграда и Сан Стефано 13/ Велико Търново-е там кой е купил, не е сбъркал, независимо от цената.А да видим знае ли някой от разбирачите къде и какво е това..
Като бях студент, колега продаде апарта от баба си съвсем близо за 35 х долара-изхарчихме ги заедно, от дебитната му карта.. нема да казвам за какво…акъл море…който е продал там .. вие си говорете за асансьори..
И аз мисля, че 2022-а ще е доста тежка година и това се вижда още отсега. С това повишаване на газ, ток и хранителни продукти още есента ще е доста обтегнато положението.
Но не мога да намеря какво сте писал по въпроса. Може ли да се повторите или да дадете линк?
Отговарям и на двамата. Имате само бегла представа за някои от сградите в Докторска, които аз умишлено избегнах когато търсих. Но май и в такава сграда трябваше да купя, защото цените бяха други, демек сбърках.
Само много спрел пейзан може да генерализира всички сгради в цял квартал.
Навремето често гостувах при приятели в Яворов, конкурентен на цени на Докторската. На ет. 4 малко ми се струваше наказание без асансьор.
Аз лично нямам нито един имот над ет.3.
Последния в Бургас има асансьор, но само малък. Не ме интересува, щото аз съм на 19 вити стъпала от входната врата на кооперацията
Мултимилионер( има 2 милиона) като лева може да ти отговори. Аз в работническия квартал Люлин асансьор си имам
2 милиона в активи и кеш не е кой знае колко, между другото. Нали казвате че ще има срив, значи може и под милион да станат. Нещо против?
Ето, Джони има много повече, но се озърта за имот в Берлин, щото в Сф дебело.
Мултимилионер( има 2 милиона) като лева може да ти отговори. Аз в работническия квартал Люлин асансьор си имам
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Баче чети в темата за икономиката какво съм предвидил за 2022г.Говоря отдавна за това....Тука един мамин корифей с пренебрежение ме коментираше ама взе да му пари на заднико....
И аз мисля, че 2022-а ще е доста тежка година и това се вижда още отсега. С това повишаване на газ, ток и хранителни продукти още есента ще е доста обтегнато положението.
Но не мога да намеря какво сте писал по въпроса. Може ли да се повторите или да дадете линк?
в германия
в българия това ще е с цена по 2 или по 3 ..
много си мечтаят да продадат каквото имат тук и да забегнат на някъде
и да си вземат с половината пари нещо такова и да им останат за арчлък и за дребен бизнес някакъв
българия е пълна с психично болни хора, недиагностицирани, но откровено луди и си вярват
Въпрос за размисъл. На какво според вас се дължи срива на акциите на имотните магнати в US Zillow и BlackRock? Даже четох някаква информация, че в момента в Джорджия продават жилища на цена под тази, на която са ги закупили.
Коментар