Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 02.10.2021, 00:41.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеОт първа ръка инфо:
Ингилизите в момента дори не осъзнават какво се случва у "великото кралство".
Суровина колкото искаш - няма кой да я достави...
Бизнес колкото искаш се предлага на луда цена и пак няма желаещи.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеБерто, ми то и тока у небесата бре...
Но чисто, макар и дебело.
Никога няма да има панацея. Само напъни.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеБерто, ми то и тока у небесата бре...
иначе това, което се наблюдава в UK е началото на криза каквато малко сме си представяли.
инфлация - ура, всичко живо харчи - ура, всички печелят, че им поскъпнали имотите - ура, потреблението бумти - ура, цените се качват още - няма проблем банката печати, разходите за енергия и други базови нужди в небесата - няма нищо възстановяваме
е да ама идва един момент, когато бай Х-й , който върти геврека в кралството вика 'аа преди ми оставаха 30-40 паунда на ден да заделя, а сега 5-10 и живея като скот...аз на тоА за толко нЕма да му работА и чал'
когато инфлацията засегне достатъчно голяма група хора, които не се чудят къде да си вложат спестените 200-300К паунда или евро (защото имат кредити вместо спестяванив)... тогава започват нарушенията в икономиката, която уж пращи от пари и 'възстановяа'...
с брекзита не са изгонили шофьорите, а ги изгониха със скъпи цени и неадекватно догонващи доходи
та затова инфлацията вкарана като слон в стъкларски магазин от ЦБ има голяма вероятност да се окаже прът в колелата на икономиката този път без да гръмнал дълговия балон с който всички свикнахме.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
От първа ръка инфо:
Ингилизите в момента дори не осъзнават какво се случва у "великото кралство".
Суровина колкото искаш - няма кой да я достави...
Бизнес колкото искаш се предлага на луда цена и пак няма желаещи.
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
Според Бо Джо бензин има ама шоьори няма, да го закарат до бензиностанциите. А шофьори няма щот се прибраха у дома в частност и в България.
Ей затова неможем да се докараме на техния хал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнениеИнгилизите останаха без бензин. Скоро и у нас..
Ей затова неможем да се докараме на техния хал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
теслите сигурно са ги разграбили в кралството.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Берто, ми то и тока у небесата бре...
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
теслите сигурно са ги разграбили в кралството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнениеИнгилизите останаха без бензин. Скоро и у нас..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Митко иска ама му не стиска. И как смята само виж го. Изобщо се питам тез хора изкарвали ли са някога пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ако имаш проблем с моите стотинки, има психолозиLast edited by bulgarian lev; 01.10.2021, 22:52.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнение
Предлагам, че ще има няколкодесететки хиляди, които живеят в България и не са се преброили, но залагам, че стотици хиляди си живеят в чужбина без никакви планове да се връщат в България, но настоящият/постоянният им адрес е в България и си фигурират в регистрите.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар