If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
иди при радев, ще пиете по едно и ще ти покаже как да сметнеш гпр-то,
така, че да го изкараш 8-9%
Бих го наел, като личен адвокат и счетоводител срещу банкова измама, но се страхувам, че ще изгубя делото и освен неговия хонорар, ще трябва да плащам и съдебни разноски. Накрая знам и как ще ми се оправдае...с непзнаване на закони, ама аз по-малко от него не ги познавам
Моят потребителски е на 4,2% ГПР, не лихва, ,ГПР, с нулеви такси по договор за всичко, уточнявам, за да не прави внушения негодяят, а пък няма да има ипотечни на под 3. И да уточним, когато негодника споменава банкороби, тоя алтав тип има предвид кредитополучателите на най-ниски лихви в целия ЕС.
иди при радев, ще пиете по едно и ще ти покаже как да сметнеш гпр-то,
така, че да го изкараш 8-9%
Ееее. За мен е толкоз - 2,7% За други може и да е по-ниска.
Явно не ми вярваш.
Първия ми ИК взех на 7,8% с всичките му застраховки, предоговаряне, такси и всичко. Лихвата му преди години падна на 4,5. И сега плащам толкова и явно на толкова ще го приключа след 16 месеца.
За този вярваш ли ми?
Блазя ти, на мен потребителския приключва след 27 месеца. Цяла комунистическа казарма със задръжките.
В момента имам спестявания да го платя на 100 про, ама защо да го правя, като не са ми увеличили вноската и лихвата въобще, камо ли драстично...подарени пари за ужас на мишките на перона
Моя ипотечен кредит от реди почти 5 години. Ама ти сега ще вземеш да го кичиш с предварителни, годишни, месечн и почасови такси.
Казвам ти 2,7% и не са го пипнали.. Освен това ми предлагат и за нов ИК същата лихва. Толкова..
Моят потребителски е на 4,2% ГПР, не лихва, ,ГПР, с нулеви такси по договор за всичко, уточнявам, за да не прави внушения негодяят, а пък няма да има ипотечни на под 3. И да уточним, когато негодника споменава банкороби, тоя алтав тип има предвид кредитополучателите на най-ниски лихви в целия ЕС.
Объркал си се нещо:
[ATTACH=CONFIG]n4131903[/ATTACH]
Ееее. За мен е толкоз - 2,7% За други може и да е по-ниска.
Явно не ми вярваш.
Първия ми ИК взех на 7,8% с всичките му застраховки, предоговаряне, такси и всичко. Лихвата му преди години падна на 4,5. И сега плащам толкова и явно на толкова ще го приключа след 16 месеца.
За този вярваш ли ми?
Интересен мейл получих днес от една от големите банки в страната.
специална оферта до края на 2023г.
Стандартен срочен депозит в BGN/EUR годишен лихвен % 1.6 според лихвения бюлетин на банката в размер на 0% и фиксирана надбавка в размер от 1.6%
Стандартен депозит в USD годишен лихвен процент 4.30% според лихвения бюлетин на банката лихва 0% и фиксирана надбавка в размер на 4.30%.
До сега само по-малките банки пускаха оферти за лихви по депозитите, за мен беше изненада, че една от най-големите банки също предлагат вече лихви помстандартни депозити.
Бамките мн бързо почнаха да закъсват за мангизи. ДупИ да им е яко на робите.
Интересен мейл получих днес от една от големите банки в страната.
специална оферта до края на 2023г.
Стандартен срочен депозит в BGN/EUR годишен лихвен % 1.6 според лихвения бюлетин на банката в размер на 0% и фиксирана надбавка в размер от 1.6%
Стандартен депозит в USD годишен лихвен процент 4.30% според лихвения бюлетин на банката лихва 0% и фиксирана надбавка в размер на 4.30%.
До сега само по-малките банки пускаха оферти за лихви по депозитите, за мен беше изненада, че една от най-големите банки също предлагат вече лихви помстандартни депозити.
Днес бях при лицчната лекарка. Заговорихме се за електронните рецепти за предписване на антибиотици.
Тя каза, че тя, като лекар, в аптеката не може да си купи антибиотик, на себе си не може да го предпише и за да си купи трябва да има рецепта от колега. Такава е системата.
Само в такава държава може да има ипотечни кредити на 2,7% лихва..
Тея къщета често ги пускаш, а изглеждат много атрактивни за парите си. Толкова ли е зле положението на живо? Честно като видя такива цени, както и в Банско, се чудя защо ги подаряват?
Тези и другите на север от Варна - Балчик, Каварна, Шабла са пример за безумието и простотията на хората, скътали някой лев и примамени от алчни инвеститори и брокерази, че тези места са следващата Ривиера.
Конкретно къщите са в затворен комплекс с басейни, но си стоят по бдс вече почти 13 год (преди 10 год бях на оглед там).. В момента фасадите се разпадат, толкова е зле положението, че вероятно всичко ще се срути до няколко год.
За купилите имоти с цел да ги препродадат след време, 2024 г. ще е моментът, в който те да препродадат своя имот. „Наблюдава се сериозно забавяне в темпа на растеж на цените. Вече не се очакват двуцифрени темпове. По-скоро ръстът ще е между 2% и 4%
У нac, oт извecтнo вpeмe, ce нaблюдaвa cпaд нa cдeлĸитe c нeдвижими имoти, cпopeд имoтни aгeнции. Oчaĸвa ce тaзи гoдинa дa зaвъpши имeннo cъc cпaд в cдeлĸитe, a cлeд тoвa и цeнитe нa жилищaтa дa ce oxлaдят. Toвa ca пpoгнoзитe нa eдни oт нaй-гoлeмитe имoтни aгeнции y нac.
Πo oтнoшeниe нa лиxвитe, зa мoмeнтa cтpaнaтa ни e c eдни oт нaй-ниcĸитe лиxви в Eвpoпa. Cпopeд eĸcпepти oт ceĸтopa aĸo имa пpoмянa тo, тя нямa дa бъдe тoлĸoвa гoлямa. Πo-cĸopo бaнĸитe щe зaтягaт ĸpитepиитe ĸъм ĸpeдитoпoлyчaтeлитe.
Коментар