If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еж 2 съм. Да, пътя може да се овиди малко. Но участъкът Варна - Търговище на Хемус е добър и засега много по пропусклив от Бургас Карнобат примерно.
Търговище до Бяла е добре, е, има камиони тук там, но ядва се. После Бяла - Плевен е малко по натоварен, но както казва Песимиста ако пътуваш рано сутрин и избягваш недели и петъци става. За всеки уикенд е далеч и не става. Ако живееш в Добрич е идеално. Аз сега пътувайки до Пловдив през Троянския проход не го усещам, няма много коли. Малко към Пловдив се сгъстява, но зимата с двете магистали не ми се мисли.
Абе участък Варна- Търговище на Хемус няма. Има участък Варна- малко след Шумен.
Еж 2 съм. Да, пътя може да се овиди малко. Но участъкът Варна - Търговище на Хемус е добър и засега много по пропусклив от Бургас Карнобат примерно.
Търговище до Бяла е добре, е, има камиони тук там, но ядва се. После Бяла - Плевен е малко по натоварен, но както казва Песимиста ако пътуваш рано сутрин и избягваш недели и петъци става. За всеки уикенд е далеч и не става. Ако живееш в Добрич е идеално. Аз сега пътувайки до Пловдив през Троянския проход не го усещам, няма много коли. Малко към Пловдив се сгъстява, но зимата с двете магистали не ми се мисли.
Той прогнозира, че увеличението ще се отрази в месечната вноска. Ще става дума вече за по-скъпи предложения на новите клиенти, докато на текущите клиенти зависи от базовата лихва на съответната банка и ако тя бъде увеличена - при тях също ще има увеличение на вноските", обясни Канайков.
Ще се увеличи ли лихвата на ипотеките, коментира кредитният консултант Георги Канайков
Потребителските кредити у нас поскъпват рязко. Към края на месец юли, по данни на БНБ, лихвите по ипотечните кредити не се променят за разлика от потребителските, при които увеличението е под процент - 0,73%.
Донякъде бихме го обяснили с летния сезон и не толкова активното предлагане на нови промоционални оферти по потребителските кредити. Факт е, че за първи месец има толкова драстично увеличение и предстои да разберем дали това ще се превърне в тенденция, според мен - не", това мнение изрази в Bulgaria ON AIR кредитният консултант Георги Канайков.
Като ви казвам какво ми казваше Цветито Бориславова ,ми се смеехте ,е на сега /то не е за смях де ...
10 -12 месеца има всеки да погасява ,потребителски ,ипотечните ще тръгнат след 6 месеца за стари клиенти
Послепис: сирене от 25-30 лева килото не е сирене ,като купуваш сирене ще гледаш до 15 лева от производител ,а не 30 лева и да ядеш на маджаров палмовата мазнина ,ей не се научихте бре
Коментар