IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Точно така.И когато казваш на някой мъж,че гледал от селската си камбанария ,че бил изостанал в развитието си с векове ,не бил достоен да живее в Мадрид, че се бил оженил за грозна и тъпа жена и че не можел да предложи нищо друго освен бързо чукане, не очаквай уважение.
    Хм. Да речем, че харемите от млади жени не предизвикват и мен уважение към индивида дерзаещ за подобен социален модел.

Не познавам жена ти. Слагаш ми неистини в устата. Никога не си позволявам да обиждам хора, които не познавам. Обсъждаме начин на мислене и поведенчески модели, както и ценностни системи.

Ако предложиш нещо по-галантно от заглеждане по помакини и мисъл за бързото им изчукване докато си със съпругата си на “спа” ще си променя и мнението, не че има някакво значение за живота, вселената и всичко останало.

Наздраве с една Рибера
    Last edited by Arana; 05.03.2023, 14:40.

Коментар

Бъди сигурен, че този младеж ще има много повече полза да се вслушва в съвети на женени мъже с деца на средна възраст като Пачангата и мен,отколкото ако слуша жените на средна възраст във форума. За никакво псевдомъжкарско поведение не става въпрос, а че една жена трябва да има уважение към мъжа си и да се грижи за домакинството, да роди деца и да ги отгледа.И колкото повече мъжът си отстоява мъжката позиция в семейството, толкова по-добре и за двамата. Не става въпрос за грубост, а просто с поведението си мъжът да респектира жената до него.
      Сам казваш,че неуредените отношения мъж жена се отразявали на популацията. Ами естествено, че ще е така,щото жените като усетят,че мъжът е мека Мария и не си дават зор да забременеят,родят и отгледат деца от такъв мъж.
      Мире, продавач който не умее да слуша клиента го губи. Не е нужно през две изречения да се крещи -“аз съм мъж бе, мъж”. Това отново е признак на неувереност. Мен живота ме е научил, че най-доброто доказателство са резултатите, а не приказките.

Хора които изпадат редовно в полемики, няма как да са добри водачи. Ей го - жена написа, че е безсмислено да се купува миялна машина за 2те мръсни чинии от една вечеря. А мъжа отсреща се чуди и се вайка, та чак до изкуствен интелект стига, барем заеме няква позиция. Пластелин. И не говоря за съфорумеца - тук стотици пъти сме повтаряли - използваме поведенчески модели, а не категоризации.

Затова и на теб ти вадят етикети, които са свързани с определени прослойки на обществото, именно заради начина на мислене и поведенчески модели, присъщи на определена група от хора. Това не означава, че конкретно ти си такъв, а че персонажа, който отразяваш във форума има много сходства с тях. А ти се фрустрираш, защото въпреки, че не се смяташ за представителна извадка от тази група, не си на 100% убеден и демонстрираш реактивност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Уважение не се постига с унижение.
        Точно така.И когато казваш на някой мъж,че гледал от селската си камбанария ,че бил изостанал в развитието си с векове ,не бил достоен да живее в Мадрид, че се бил оженил за грозна и тъпа жена и че не можел да предложи нищо друго освен бързо чукане, не очаквай уважение.
        Last edited by mirodes; 05.03.2023, 13:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Уви потоп ще да е , но мренето е функция на живите , за умрелите приживе или хубаво или нищо !
          Ролята на “американски наблюдател” е прекалено лесна.

Скачай в басейна!

Всички сме мокри, а ти все сух

Коментар

Бъди сигурен, че този младеж ще има много повече полза да се вслушва в съвети на женени мъже с деца на средна възраст като Пачангата и мен,отколкото ако слуша жените на средна възраст във форума. За никакво псевдомъжкарско поведение не става въпрос, а че една жена трябва да има уважение към мъжа си и да се грижи за домакинството, да роди деца и да ги отгледа.И колкото повече мъжът си отстоява мъжката позиция в семейството, толкова по-добре и за двамата. Не става въпрос за грубост, а просто с поведението си мъжът да респектира жената до него.
            Сам казваш,че неуредените отношения мъж жена се отразявали на популацията. Ами естествено, че ще е така,щото жените като усетят,че мъжът е мека Мария и не си дават зор да забременеят,родят и отгледат деца от такъв мъж.
            Уважение не се постига с унижение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Харесва ми анализа, който си направила. Както сама виждаш - насреща имаме неувереност, която се опитва да бъде прикрита с псевдомъжкарско поведение. По този начин, вместо да се подобрява ситуацията, става обратното.

За жалост голяма част от хората буквално не знаят къде се намират. Ако наравим аналогия с пазар, където децата са дефицитна стока, а жените са потенциални купувачи, то мъжката роля се пада на продавачите. Колкото и странно да звучи, виждам как способността на мъжете да убеждават намалява, и това пряко рефлектира върху популацията.

В крайна сметка всички са недоволни, но основната заслуга да търпим такива последствия е на продавачите. Сякаш липсва мотивация и хъс, точно там където битката е на живот и смърт.

Подозирам социалните мрежи за основен виновник, понижаващ амбицията за развитие, заради множеството откази.

Коментар

Ледников период по-скоро
                Уви потоп ще да е , но мренето е функция на живите , за умрелите приживе или хубаво или нищо !

Коментар

Неглиижираш задаващият се потоп но нейсе ,трудно е да наплюеш огледалата !
                  Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ледников период по-скоро
                  Хихихи

Големи сте сладури!

Споко! Ей сега ще дойде bota и ще разведри обстановката с някой екзотичен лаф

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
                    Лошото е, че има хора, и то интелигентни, които се влияят от неговото мнение и формират в ума си неадекватни поведенчески модели...

Видяхме наскоро един Момчо, който беше разколебан дали е нормално понякога да мие чиниите вкъщи...
                    Отиде да пита Изкуствения интелект. Получи утвърдителен и убедителен отговор, но това не му беше достатъчно...
                    За да не изостава от масата, взе решение да купи съдомиялна машина - за улеснение.
                    А дали на човек, който живее с гаджето си под наем, му трябва съдомиялна машина? Колко ли чинийки на ден имат за миене, като сигурно се хранят веднъж дневно вкъщи, и то не всеки ден? И дали е удачно да си купиш съдомиялна машина, ако ще я ползваш веднъж седмично/месечно???
                    (извинявай Пич, не искам да те обидя... но вярвам, че най-ценното в един форум са алтернативните мнения и в крайна сметка ще извлечеш нещо ценно за себе си )
                    Харесва ми анализа, който си направила. Както сама виждаш - насреща имаме неувереност, която се опитва да бъде прикрита с псевдомъжкарско поведение. По този начин, вместо да се подобрява ситуацията, става обратното.

За жалост голяма част от хората буквално не знаят къде се намират. Ако наравим аналогия с пазар, където децата са дефицитна стока, а жените са потенциални купувачи, то мъжката роля се пада на продавачите. Колкото и странно да звучи, виждам как способността на мъжете да убеждават намалява, и това пряко рефлектира върху популацията.

В крайна сметка всички са недоволни, но основната заслуга да търпим такива последствия е на продавачите. Сякаш липсва мотивация и хъс, точно там където битката е на живот и смърт.

Подозирам социалните мрежи за основен виновник, понижаващ амбицията за развитие, заради множеството откази.

Коментар

Ледников период по-скоро

Коментар

Мерси за мнението. Много мило, Съни

Коментар

You are welcome, Arana
                          Нещата са такива, каквито ги виждаме с ума си!!!

Коментар

Миро много наптрапчиво и неуморно налага собствените си възгледи за живота,
                            промотира туркини, помакини и рускини, непрекъснато обижда и унижава българките, все едно са някаква измет неземна...

Това обаче е естествено за човек със съотвеното възпитание (!) и ниска култура на поведение... и повдига някои интересни въпроси за мотивацията му...

Лошото е, че има хора, и то интелигентни, които се влияят от неговото мнение и формират в ума си неадекватни поведенчески модели...

Видяхме наскоро един Момчо, който беше разколебан дали е нормално понякога да мие чиниите вкъщи...
                            Отиде да пита Изкуствения интелект. Получи утвърдителен и убедителен отговор, но това не му беше достатъчно...
                            За да не изостава от масата, взе решение да купи съдомиялна машина - за улеснение.
                            А дали на човек, който живее с гаджето си под наем, му трябва съдомиялна машина? Колко ли чинийки на ден имат за миене, като сигурно се хранят веднъж дневно вкъщи, и то не всеки ден? И дали е удачно да си купиш съдомиялна машина, ако ще я ползваш веднъж седмично/месечно???
                            (извинявай Пич, не искам да те обидя... но вярвам, че най-ценното в един форум са алтернативните мнения и в крайна сметка ще извлечеш нещо ценно за себе си )

Интересното е, че има мъже, които се възхищават на Миро. Вместо да му накривят шапката...

Миро непрекъснато обижда Арана. Не я познавам, но съвсем ясно виждам, че...

... Арана е изключително умна, интелигентна и мъдра жена... Зряла... Работеща... Учеща... Великодушна... Позитивна... Образована... Рядко срещан човек - ПОДАРЪК! Тя нищо не иска от никой. Просто се забавлява във форума! Убедена съм, че си има от всичко, което й трябва, и то по повече, отколкото и трябва! С какво е заслужила това лошо отношение от Миро?
                            Пълни глупости. Женен съм за българка и всичките ми гаджета досега са били българки.Майка ми е българка,сестра ми,дъщерите ми,племенницата ми също.Шест от осемте ми най-близки хора са български жени. Така че ми приписваш неща,които нито мисля,нито съм писал .НИКОГА не съм правил обобщение за българките,а само за конкретни жени.
                            И НИКОГА ПРЪВ не съм обиждал никого в тоя форум ,било мъж или жена.Но естествено като ме обидят да се защитя.Дръжте се възпитано и ще получите съответното отношение. Включително и ти многократно си обиждала не само мен ,но и съпругата ми.Арана постоянно ме обижда и се заяжда с мен. Ами естествено, че няма да й мълча.Възпитанието ми е такова, че когото човек се държи възпитано с мен получава съответното отношение, когато се държи надменно и подигравателно съща получава подобно отношение. Всеки жъне това,което е посял.
                            Винаги има избор да не комуникира с мен, както и ти.Има и функция "ignore ",така че изобщо няма и да ми четете коментарите,които не са благозвучни за аристократичните ви уши.
                            Ама ти не правиш това, а искаш да ми накривили шапката и настройваш другите участници във форума срещу мен.
                            Няма проблем-не държа да пиша в пиша тая тема. То е видно,че конструктивни разговори не могат да се водят, а се избиват комплекси.
                            Last edited by mirodes; 05.03.2023, 12:51.

Коментар

Миро много наптрапчиво и неуморно налага собствените си възгледи за живота,
                              промотира туркини, помакини и рускини, непрекъснато обижда и унижава българките, все едно са някаква измет неземна...

Това обаче е естествено за човек със съотвеното възпитание (!) и ниска култура на поведение... и повдига някои интересни въпроси за мотивацията му...

Интересното е, че има мъже, които се възхищават на Миро. Вместо да му накривят шапката...

Миро непрекъснато обижда Арана. Не я познавам, но съвсем ясно виждам, че...

... Арана е изключително умна, интелигентна и мъдра жена... Зряла... Работеща... Учеща... Великодушна... Позитивна... Образована... Рядко срещан човек - ПОДАРЪК! Тя нищо не иска от никой. Просто се забавлява във форума! Убедена съм, че си има от всичко, което й трябва, и то по повече, отколкото и трябва! С какво е заслужила това лошо отношение от Миро?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                                ЕВРОПА СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ! В ИСПАНИЯ УЗАКОНЯВАТ СЕКСА С ЖИВОТНИ!

Пита се в задачата мъжете или жените за нищу ни стаат
                                Споко. Подлежи на корекция. Тази година има избори

Здравите сили ще поемат властта и първото нещо, което ще направят е да отменят два три абсурдни закона и после ще си се посветят на класическото крадене и приватизация, традиционно за тукашното дясно

Екзотиката с тези закончета е аномалия, която дължим на една бивша касиерка в супермаркет додрапала до министърка на “равноправието”.

Абсурдите на популизма.
                                Last edited by Arana; 05.03.2023, 12:18.

Коментар

X