IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И аз всеки ден мисля по този въпрос.......защо не го направих на 20+.

Онези времена бяха бедни, всеки гледаше да се оправи поединично. Повечето от колежките ми станаха майки след 35г, някой дори след 40 г., а някой все още нямат деца. Дори чужденец ми е казвал през 2010 г., че българите са песимистично настроени.

И не знам какво не са ми харесвали по онова време - високо, стройно момче, образовано, от София, има къде да се живее, никога не съм бил безработен. Да не говорим колко е висок тестостерона на 20+,

Има един известен шампион по фитнес, който стана баща за пръв път на 45 г. А не вярвам да не го харесват жените и да му е трудно да ги свали.
    Божке, Евго! Предвидим си като таблицата за умножение ..., като аритметична прогресия ..., като цифровата редица на Фибуначи.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

едно време носехме путури
      и в тях имаше м*дури
      За продължението на сентенцията тактично ще си замълчим.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Не е важно дали носиш шалвари, важно е какво има в тях.
        едно време носехме путури
        и в тях имаше м*дури
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не става въпрос да имаш някакви доходи над средното ниво ,а да си сериозен играч.Тогава ставаш по-привлекателен и за жените
          Иначе е истина, че всички сме смъртни и смъртта може да ни застигне всеки момент .Което означава, че човек не трябва да отлага нещата, които може да стори по-рано.Аз например отчитам като голяма грешка, че не си ожених млад и сега да гледам внуци, вместо малки деца. Но пък и не трябва да се вторачваме в миналото ,а да гледаме напред.
          И аз всеки ден мисля по този въпрос.......защо не го направих на 20+.

Онези времена бяха бедни, всеки гледаше да се оправи поединично. Повечето от колежките ми станаха майки след 35г, някой дори след 40 г., а някой все още нямат деца. Дори чужденец ми е казвал през 2010 г., че българите са песимистично настроени.

И не знам какво не са ми харесвали по онова време - високо, стройно момче, образовано, от София, има къде да се живее, никога не съм бил безработен. Да не говорим колко е висок тестостерона на 20+,

Има един известен шампион по фитнес, който стана баща за пръв път на 45 г. А не вярвам да не го харесват жените и да му е трудно да ги свали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Не е вярно. Мнението на Съни беше доста балансирано и аргументирано. Просто независимите начетени жени, които ти противоречат ти идват една идея в повече. Сори, ама някои не носим шалвари.
            Не е важно дали носиш шалвари, важно е какво има в тях.

Коментар

Аз пък вчера гледах по ТВ нещо:

гостът разказваше как обичал да се разхожда из горбищата и да гледа снимките на хората там.

Всички те са имали своите "дребни неща" и са правили глупости, но в един момент всичко е изгубило смисъл и каквото и да са правили, няма значение вече.

Изводът е да помним, че сме смъртни и че в един момент филмът ще приключи за нас.

А иначе в София има недостиг на работна ръка и само мързеливите са без доходи.
              Не става въпрос да имаш някакви доходи над средното ниво ,а да си сериозен играч.Тогава ставаш по-привлекателен и за жените
              Иначе е истина, че всички сме смъртни и смъртта може да ни застигне всеки момент .Което означава, че човек не трябва да отлага нещата, които може да стори по-рано.Аз например отчитам като голяма грешка, че не си ожених млад и сега да гледам внуци, вместо малки деца. Но пък и не трябва да се вторачваме в миналото ,а да гледаме напред.

Коментар

Изгледай му клиповете и интервютата,повечето ги има качени в Ютуб. Повечето неща са мисли за житейски ситуации. Не че казва някакви невиждани сентенции ,но над повечето си струва да се замисли човек. Мен лично ми направиха впечатление няколко неща-първо,че като продаваш дадена стока, услуга, или професионалните ти умения много важна е опаковката,т.е не само какво предлагаш,но и начина,по който го правиш.А и презентацията ти трябва да достигне до максимум аудитория. Освен това Тейт каза,че повечето хора са бедни, защото са или глупави, или мързеливи,или арогантно.И докато глупавите и мързеливите са малцинство, то повечето не успяват в живота, защото са арогантно и не вземат за пример в живота успели хора, а си мислят, че те много знаят.
                Аз пък вчера гледах по ТВ нещо:

гостът разказваше как обичал да се разхожда из горбищата и да гледа снимките на хората там.

Всички те са имали своите "дребни неща" и са правили глупости, но в един момент всичко е изгубило смисъл и каквото и да са правили, няма значение вече.

Изводът е да помним, че сме смъртни и че в един момент филмът ще приключи за нас.

А иначе в София има недостиг на работна ръка и само мързеливите са без доходи.

Коментар

Добро утро,

надявам се сте отпочинали тези 3 дни.

Андрю Тейт ми се вижда пичага,

А Харпията нали се хвалеше, че от една жена, минал на друга и нямал проблеми с жените,

Приятеля ми, Миродес, да не обърща внимание на масовия хейт, който е характерен за Интернет общуването.

Поздрави
                  Изгледай му клиповете и интервютата,повечето ги има качени в Ютуб. Повечето неща са мисли за житейски ситуации. Не че казва някакви невиждани сентенции ,но над повечето си струва да се замисли човек. Мен лично ми направиха впечатление няколко неща-първо,че като продаваш дадена стока, услуга, или професионалните ти умения много важна е опаковката,т.е не само какво предлагаш,но и начина,по който го правиш.А и презентацията ти трябва да достигне до максимум аудитория. Освен това Тейт каза,че повечето хора са бедни, защото са или глупави, или мързеливи,или арогантни.И докато глупавите и мързеливите са малцинство, то повечето не успяват в живота, защото са арогантни и не вземат за пример в живота успели хора, а си мислят, че те много знаят.
                  Общо взето извода ми е, че в наши дни ако искаш да промотираш някакви твои умения или стока,това трябва да стане и чрез социалните мрежи .И така да го направиш,че да убедиш хората в способностите ти.
                  И благодаря за подкрепата.
                  Last edited by mirodes; 06.03.2023, 13:58.

Коментар

Добро утро,

А Харпията нали се хвалеше, че от една жена, минал на друга и нямал проблеми с жените,

Приятеля ми, Миродес, да не обърща внимание на масовия хейт, който е характерен за Интернет общуването.

Поздрави
                    Пичага е за вас, азиатците.

Къде съм се похвалил да ми покажеш?
                    Ти и ratten ме попитахте и отговорих. Това хвалба ли е или отговор на въпрос?
                    Къде съм казал, че нямам проблем с жените? Не съм твърдял такова нещо. Да ти имам представите и заключенията за света и хората, честно.

Коментар

Добро утро,

Поздрави
                      Едно е Харпията, съвсем друго е онова долнопробно недоразумение Андрю.

В сериозна грешка си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Виртуалната "помощ" обикновено няма стойност.

Виртуалните съвети, в болшинството от случаите могат да имат погрешно действие и развитие за отсрещната страна.

В случая с Миро (когото дамите използват като боксова круша, обсъждат и съдят), той не е потърсил от никого - нито помощ, нито съвет. Той вероятно с основание се дразни от "съвети", изказвани, именно от хора (вкл. дами), при които "нещата са ОК".

Приемам по-скоро като (негова) провокация мненията му, изказани на глас - за това, че съпругата му не го привлича и се оглежда за нещо младо, вкл. -рускини.... В същото време той говори за едно по-голямо внимание към своето семейство и деца, което липсва на много други...

От друга страна, в голяма грешка би бил всеки, който би могъл "да гарантира", че знае какво мисли един мъж, когато се разминава с прекрасна, стройна представителка на отсрещния пол?

Никой не може да разчете мислите на мъжа, но би могъл да предположи какво се случва в неговата глава, предвид природната предопределеност да продължи рода...

В тоя смисъл, Миро разсъждава на глас, а не затаява истината в себе си!

Почти като извод: дамите, които са ОК предпочитат да бъдат лъгани... В това няма лошо, разбира се. Зная, че материалният закон НЕ толерира затаяването на истината в Съдебната зала, все пак тук сме виртуално представени и можем да си позволяваме различни волности и тълкувания...

Хехе, ок, приемаме и твоето “тълкуване” на нещата. Жив и здрав

Коментар

Чудя си се на себе си защо продължавам да пиша във форума при положение, че нормален диалог не може да се води,а се отправят само обиди и ми се приписват неверни твърдения, че съм изкарвал българките парцали и тем подобни.Но вината си е изцяло моя.Това ще ми е последният коментар.Някои хора възприемат различните мнения като лична обида,та дано постигнат душевен мир като не ми четат мненията, които не се покриват с техните .Няма да ми е за сефте-и в един друг форум преди време се случи същото. Интересното е,че там недоволстваха от мненията ми и ме обиждаха гейове, а тук основно жени и един девствен малоумник.
                          досега не вдяна, че проблема е в твоя телевизор.
                          Наскоро пак се канеше да прекратяваш участие, но не ти отърва.
                          Намерил си 2-3 заблудени да ти връзват на ориенталските простотии, а сам не понасяш чуждо мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Виртуалните съвети, в болшинството от случаите могат да имат погрешно действие и развитие за отсрещната страна.

В случая с Миро (когото дамите използват като боксова круша, обсъждат и съдят), той не е потърсил от никого - нито помощ, нито съвет. Той вероятно с основание се дразни от "съвети", изказвани, именно от хора (вкл. дами), при които "нещата са ОК".

Приемам по-скоро като (негова) провокация мненията му, изказани на глас - за това, че съпругата му не го привлича и се оглежда за нещо младо, вкл. -рускини.... В същото време той говори за едно по-голямо внимание към своето семейство и деца, което липсва на много други...

От друга страна, в голяма грешка би бил всеки, който би могъл "да гарантира", че знае какво мисли един мъж, когато се разминава с прекрасна, стройна представителка на отсрещния пол?

Никой не може да разчете мислите на мъжа, но би могъл да предположи какво се случва в неговата глава, предвид природната предопределеност да продължи рода...

Почти като извод: дамите, които са ОК предпочитат да бъдат лъгани... В това няма лошо, разбира се. Зная, че материалният закон НЕ толерира затаяването на истината в Съдебната зала, все пак тук сме виртуално представени и можем да си позволяваме различни волности и тълкувания...

Благодаря за подкрепата. Но ще преустановява участието си в тая тема, щото мнението ми предизвиква луда ярост в някои потребителки във форума. Едната ме изкарва престъпник, другата призовава другите мъже във форума да ми накривили шапката. Явно антагонизма е много голям.
                            Колкото до написаното от мен за рускините и украинките,наистина беше по-скоро провокация, при положение, че имам две деца и имам морални ангажименти към тия деца и няма как да ги изоставя.Правилно си усетил нещата.
                            А най-интересното е,че точно сред тая възрастова група жени-40-55 години съм доста добре приет в реалността.
                            Last edited by mirodes; 06.03.2023, 11:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Да намесиш семейството си в разговор в публичен форум не е добра идея, освен ако имаш нужда от помощ или съвет. Фактът, че не говорим косвено означава, че нещата са ок.

Коментар

• Добро утро,

Поздрави

Коментар

Working...
                                X