If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз всеки ден мисля по този въпрос.......защо не го направих на 20+.
Онези времена бяха бедни, всеки гледаше да се оправи поединично. Повечето от колежките ми станаха майки след 35г, някой дори след 40 г., а някой все още нямат деца. Дори чужденец ми е казвал през 2010 г., че българите са песимистично настроени.
И не знам какво не са ми харесвали по онова време - високо, стройно момче, образовано, от София, има къде да се живее, никога не съм бил безработен. Да не говорим колко е висок тестостерона на 20+,
Има един известен шампион по фитнес, който стана баща за пръв път на 45 г. А не вярвам да не го харесват жените и да му е трудно да ги свали.
Божке, Евго! Предвидим си като таблицата за умножение ..., като аритметична прогресия ..., като цифровата редица на Фибуначи.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не става въпрос да имаш някакви доходи над средното ниво ,а да си сериозен играч.Тогава ставаш по-привлекателен и за жените
Иначе е истина, че всички сме смъртни и смъртта може да ни застигне всеки момент .Което означава, че човек не трябва да отлага нещата, които може да стори по-рано.Аз например отчитам като голяма грешка, че не си ожених млад и сега да гледам внуци, вместо малки деца. Но пък и не трябва да се вторачваме в миналото ,а да гледаме напред.
И аз всеки ден мисля по този въпрос.......защо не го направих на 20+.
Онези времена бяха бедни, всеки гледаше да се оправи поединично. Повечето от колежките ми станаха майки след 35г, някой дори след 40 г., а някой все още нямат деца. Дори чужденец ми е казвал през 2010 г., че българите са песимистично настроени.
И не знам какво не са ми харесвали по онова време - високо, стройно момче, образовано, от София, има къде да се живее, никога не съм бил безработен. Да не говорим колко е висок тестостерона на 20+,
Има един известен шампион по фитнес, който стана баща за пръв път на 45 г. А не вярвам да не го харесват жените и да му е трудно да ги свали.
Не е вярно. Мнението на Съни беше доста балансирано и аргументирано. Просто независимите начетени жени, които ти противоречат ти идват една идея в повече. Сори, ама някои не носим шалвари.
Не е важно дали носиш шалвари, важно е какво има в тях.
гостът разказваше как обичал да се разхожда из горбищата и да гледа снимките на хората там.
Всички те са имали своите "дребни неща" и са правили глупости, но в един момент всичко е изгубило смисъл и каквото и да са правили, няма значение вече.
Изводът е да помним, че сме смъртни и че в един момент филмът ще приключи за нас.
А иначе в София има недостиг на работна ръка и само мързеливите са без доходи.
Не става въпрос да имаш някакви доходи над средното ниво ,а да си сериозен играч.Тогава ставаш по-привлекателен и за жените
Иначе е истина, че всички сме смъртни и смъртта може да ни застигне всеки момент .Което означава, че човек не трябва да отлага нещата, които може да стори по-рано.Аз например отчитам като голяма грешка, че не си ожених млад и сега да гледам внуци, вместо малки деца. Но пък и не трябва да се вторачваме в миналото ,а да гледаме напред.
Изгледай му клиповете и интервютата,повечето ги има качени в Ютуб. Повечето неща са мисли за житейски ситуации. Не че казва някакви невиждани сентенции ,но над повечето си струва да се замисли човек. Мен лично ми направиха впечатление няколко неща-първо,че като продаваш дадена стока, услуга, или професионалните ти умения много важна е опаковката,т.е не само какво предлагаш,но и начина,по който го правиш.А и презентацията ти трябва да достигне до максимум аудитория. Освен това Тейт каза,че повечето хора са бедни, защото са или глупави, или мързеливи,или арогантно.И докато глупавите и мързеливите са малцинство, то повечето не успяват в живота, защото са арогантно и не вземат за пример в живота успели хора, а си мислят, че те много знаят.
Аз пък вчера гледах по ТВ нещо:
гостът разказваше как обичал да се разхожда из горбищата и да гледа снимките на хората там.
Всички те са имали своите "дребни неща" и са правили глупости, но в един момент всичко е изгубило смисъл и каквото и да са правили, няма значение вече.
Изводът е да помним, че сме смъртни и че в един момент филмът ще приключи за нас.
А иначе в София има недостиг на работна ръка и само мързеливите са без доходи.
А Харпията нали се хвалеше, че от една жена, минал на друга и нямал проблеми с жените,
Приятеля ми, Миродес, да не обърща внимание на масовия хейт, който е характерен за Интернет общуването.
Поздрави
Изгледай му клиповете и интервютата,повечето ги има качени в Ютуб. Повечето неща са мисли за житейски ситуации. Не че казва някакви невиждани сентенции ,но над повечето си струва да се замисли човек. Мен лично ми направиха впечатление няколко неща-първо,че като продаваш дадена стока, услуга, или професионалните ти умения много важна е опаковката,т.е не само какво предлагаш,но и начина,по който го правиш.А и презентацията ти трябва да достигне до максимум аудитория. Освен това Тейт каза,че повечето хора са бедни, защото са или глупави, или мързеливи,или арогантни.И докато глупавите и мързеливите са малцинство, то повечето не успяват в живота, защото са арогантни и не вземат за пример в живота успели хора, а си мислят, че те много знаят.
Общо взето извода ми е, че в наши дни ако искаш да промотираш някакви твои умения или стока,това трябва да стане и чрез социалните мрежи .И така да го направиш,че да убедиш хората в способностите ти.
И благодаря за подкрепата.
А Харпията нали се хвалеше, че от една жена, минал на друга и нямал проблеми с жените,
Приятеля ми, Миродес, да не обърща внимание на масовия хейт, който е характерен за Интернет общуването.
Поздрави
Пичага е за вас, азиатците.
Къде съм се похвалил да ми покажеш?
Ти и ratten ме попитахте и отговорих. Това хвалба ли е или отговор на въпрос?
Къде съм казал, че нямам проблем с жените? Не съм твърдял такова нещо. Да ти имам представите и заключенията за света и хората, честно.
Виртуалните съвети, в болшинството от случаите могат да имат погрешно действие и развитие за отсрещната страна.
В случая с Миро (когото дамите използват като боксова круша, обсъждат и съдят), той не е потърсил от никого - нито помощ, нито съвет. Той вероятно с основание се дразни от "съвети", изказвани, именно от хора (вкл. дами), при които "нещата са ОК".
Приемам по-скоро като (негова) провокация мненията му, изказани на глас - за това, че съпругата му не го привлича и се оглежда за нещо младо, вкл. -рускини.... В същото време той говори за едно по-голямо внимание към своето семейство и деца, което липсва на много други...
От друга страна, в голяма грешка би бил всеки, който би могъл "да гарантира", че знае какво мисли един мъж, когато се разминава с прекрасна, стройна представителка на отсрещния пол?
Никой не може да разчете мислите на мъжа, но би могъл да предположи какво се случва в неговата глава, предвид природната предопределеност да продължи рода...
В тоя смисъл, Миро разсъждава на глас, а не затаява истината в себе си!
Почти като извод: дамите, които са ОК предпочитат да бъдат лъгани... В това няма лошо, разбира се. Зная, че материалният закон НЕ толерира затаяването на истината в Съдебната зала, все пак тук сме виртуално представени и можем да си позволяваме различни волности и тълкувания...
Хехе, ок, приемаме и твоето “тълкуване” на нещата. Жив и здрав
Чудя си се на себе си защо продължавам да пиша във форума при положение, че нормален диалог не може да се води,а се отправят само обиди и ми се приписват неверни твърдения, че съм изкарвал българките парцали и тем подобни.Но вината си е изцяло моя.Това ще ми е последният коментар.Някои хора възприемат различните мнения като лична обида,та дано постигнат душевен мир като не ми четат мненията, които не се покриват с техните .Няма да ми е за сефте-и в един друг форум преди време се случи същото. Интересното е,че там недоволстваха от мненията ми и ме обиждаха гейове, а тук основно жени и един девствен малоумник.
досега не вдяна, че проблема е в твоя телевизор.
Наскоро пак се канеше да прекратяваш участие, но не ти отърва.
Намерил си 2-3 заблудени да ти връзват на ориенталските простотии, а сам не понасяш чуждо мнение.
Виртуалните съвети, в болшинството от случаите могат да имат погрешно действие и развитие за отсрещната страна.
В случая с Миро (когото дамите използват като боксова круша, обсъждат и съдят), той не е потърсил от никого - нито помощ, нито съвет. Той вероятно с основание се дразни от "съвети", изказвани, именно от хора (вкл. дами), при които "нещата са ОК".
Приемам по-скоро като (негова) провокация мненията му, изказани на глас - за това, че съпругата му не го привлича и се оглежда за нещо младо, вкл. -рускини.... В същото време той говори за едно по-голямо внимание към своето семейство и деца, което липсва на много други...
От друга страна, в голяма грешка би бил всеки, който би могъл "да гарантира", че знае какво мисли един мъж, когато се разминава с прекрасна, стройна представителка на отсрещния пол?
Никой не може да разчете мислите на мъжа, но би могъл да предположи какво се случва в неговата глава, предвид природната предопределеност да продължи рода...
Почти като извод: дамите, които са ОК предпочитат да бъдат лъгани... В това няма лошо, разбира се. Зная, че материалният закон НЕ толерира затаяването на истината в Съдебната зала, все пак тук сме виртуално представени и можем да си позволяваме различни волности и тълкувания...
Благодаря за подкрепата. Но ще преустановява участието си в тая тема, щото мнението ми предизвиква луда ярост в някои потребителки във форума. Едната ме изкарва престъпник, другата призовава другите мъже във форума да ми накривили шапката. Явно антагонизма е много голям.
Колкото до написаното от мен за рускините и украинките,наистина беше по-скоро провокация, при положение, че имам две деца и имам морални ангажименти към тия деца и няма как да ги изоставя.Правилно си усетил нещата.
А най-интересното е,че точно сред тая възрастова група жени-40-55 години съм доста добре приет в реалността.
Да намесиш семейството си в разговор в публичен форум не е добра идея, освен ако имаш нужда от помощ или съвет. Фактът, че не говорим косвено означава, че нещата са ок.
Виртуалната "помощ" обикновено няма стойност.
Коментар