If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я юристите да се произнесат... Признаването на едно престъпление, смята ли се за смекчаващо вината обстоятелство. И деянието става ли по-морално от непризнатото такова? (За един съфорумник питам...)
Това са пълни глупости. Значи има или икономическа, или емоционална или някаква друга зависимост при жената, която не й позволява открито да изрази гнева и възмущението си.
Май пак ти искаше жените да свалят, да правят първата крачка и да казват какво искат някъде по-долу в постовете.
Защо единият от вас не отстъпи?
Не сте в съдебна зала.
Я юристите да се произнесат... Признаването на едно престъпление, смята ли се за смекчаващо вината обстоятелство. И деянието става ли по-морално от непризнатото такова? (За един съфорумник питам...)
А дали само в моята ценностна система е така?Личните ми наблюдения са,че жените не приемат тежко сексуалната изневеря ако е еднократна и без обвързване.За разлика от мъжете.Ако действително си бракоразводен адвокат най-добре го знаеш.
Това са пълни глупости. Значи има или икономическа, или емоционална или някаква друга зависимост при жената, която не й позволява открито да изрази гнева и възмущението си.
Май пак ти искаше жените да свалят, да правят първата крачка и да казват какво искат някъде по-долу в постовете.
Аз такъв живот като неговия не мога да водя с няколко жени едновременно.Еднократен секс се различава от това да имаш любовници.Тогава трябва да се лъже,а аз не мога да лъжа.
Но Стамен никого не обижда.За разлика от теб и бай ти Пешо.Чак и заплашва смешника.
Посочи обидните думи в мои постове. Просто хванах двоен стандарт в мисленето ти. Този двоен стандарт е до такава степен сраснал с теб, че ти не го забелязваш, но околните го забелязват и то го казват. И тогава ти се “обиждаш”.
Не ме интересуват въобще личните ти отношения. Интересува ме какво излъчваш като манталитет пред публиката.
Считаш ли Стамен да речем за “почтен мъж”?
Избяга от два неудобни въпроса. Т.е., там има позиция на двоен стандарт. Това се опитвам да ти кажа.
Измъкваш се с различността на половете. Те са си различни, но изневярата е еднакво неприятна и за жените. Вервай ми.
В твоята система от “ценности” ако мъжът има една две забежки е “почтен мъж”. За същото обаче на жената закачаш етикет “курволяк”.
Нямам какво повече да добавя.
А дали само в моята ценностна система е така?Личните ми наблюдения са,че жените не приемат тежко сексуалната изневеря ако е еднократна и без обвързване.За разлика от мъжете.Ако действително си бракоразводен адвокат най-добре го знаеш.
Не ме интересуват въобще личните ти отношения. Интересува ме какво излъчваш като манталитет пред публиката.
Считаш ли Стамен да речем за “почтен мъж”?
Аз такъв живот като неговия не мога да водя с няколко жени едновременно.Еднократен секс се различава от това да имаш любовници.Тогава трябва да се лъже,а аз не мога да лъжа.
Но Стамен никого не обижда.За разлика от теб и бай ти Пешо.Чак и заплашва смешника.
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)Разгледай мнение
Здравейте
Всички мой коментари са изтрити
Отговарям за последно и то само на този пост, заради последното изречение в него. mirodes, знам и усещам от всичко, което си писал, че можеш да разбираш и усещаш една жена, можеш да уловиш настроенията и желанията й, дори тя да не ги показва, знаеш какво иска една жена и в точни момент да й го дадеш по съответния начин. А защо не разбра последното изречение? Защо публично във форум написах тези неща? Чисто по женски да ви стане гадно, да се ядосвате и да завиждате, постъпих като мръсница, за каквато ме смятате, да имате за какво да пишете и вие наистина писахте за това ..... Прощавам ви на всички за всичко
Кристина, много грешиш в ситуацията: не ти, самата - ТРЯБВА ДА ПРОЩАВАШ, а ТИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯВАШ! /схващаш ли разликата?/
...............................................
Прекалено на сериозно се вземаш, щом мислиш, че е лесно да накараш някого "да завижда".
Мисля, че доста трябва да си коригираш мерника в тая посока.
Не мисля, че съм казал нещо, с което съм те засегнал, за да получа от теб "опрощаване"!!.
Ти си, която би трябвало да се извиниш на хората тук, Кристина!
Нека перефразирам въпроса, ами ако и със “хипотетичната” ти партньорка сакън не визирам реалната ти жена се е случило абсолютно същото тя “курволяк” ли е?
Естествено.Няма двоен аршин.Мъжете и жените мислят различно. За мен това е непростимо,за жена ми непростимо е ако си зарежа децата заради друга жена. И това са си наши отношения,теб какво те бъркат?
Хайде пак.Курволяк се използва само за жени.Не и за мъже.
И със сигурност не съм някой,който търси извънбрачни връзки.Случило се е два-три пъти и толкова.Обстановката е била такава.Не че съм го търсел целенасочено.Ама кой е тоя мъж ,на който ще му се натиска красива жена и ще я върне.Ако не е импотентен де.
Опа хооооп двойният аршин в действие.
Нека перефразирам въпроса, ами ако и със “хипотетичната” ти партньорка сакън не визирам реалната ти жена се е случило абсолютно същото тя “курволяк” ли е?
А себе си как би описал? Почтен мъж ли си или “курволяк” ?
Хайде пак.Курволяк се използва само за жени.Не и за мъже.
И със сигурност не съм някой,който търси извънбрачни връзки.Случило се е два-три пъти и толкова.Обстановката е била такава.Не че съм го търсел целенасочено.Ама кой е тоя мъж ,на който ще му се натиска красива жена и ще я върне.Ако не е импотентен де.
А при мен то казах,че съпругата ми е разрешила да имам подобни еднократни забежки,но не и да се обвързвам.И никога не съм го правил и не съм имал любовница.
Коментар