IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Миро, много им се възхищаваш на туркините и на манталитета.
    Миро много наптрапчиво и неуморно налага собствените си възгледи за живота,
    промотира туркини, помакини и рускини, непрекъснато обижда и унижава българките, все едно са някаква измет неземна...

Това обаче е естествено за човек със съотвеното възпитание (!) и ниска култура на поведение... и повдига някои интересни въпроси за мотивацията му...

Лошото е, че има хора, и то интелигентни, които се влияят от неговото мнение и формират в ума си неадекватни поведенчески модели...

Видяхме наскоро един Момчо, който беше разколебан дали е нормално понякога да мие чиниите вкъщи...
    Отиде да пита Изкуствения интелект. Получи утвърдителен и убедителен отговор, но това не му беше достатъчно...
    За да не изостава от масата, взе решение да купи съдомиялна машина - за улеснение.
    А дали на човек, който живее с гаджето си под наем, му трябва съдомиялна машина? Колко ли чинийки на ден имат за миене, като сигурно се хранят веднъж дневно вкъщи, и то не всеки ден? И дали е удачно да си купиш съдомиялна машина, ако ще я ползваш веднъж седмично/месечно???
    (извинявай Пич, не искам да те обидя... но вярвам, че най-ценното в един форум са алтернативните мнения и в крайна сметка ще извлечеш нещо ценно за себе си )

Интересното е, че има мъже, които се възхищават на Миро. Вместо да му накривят шапката...

Миро непрекъснато обижда Арана. Не я познавам, но съвсем ясно виждам, че...

... Арана е изключително умна, интелигентна и мъдра жена... Зряла... Работеща... Учеща... Великодушна... Позитивна... Образована... Рядко срещан човек - ПОДАРЪК! Тя нищо не иска от никой. Просто се забавлява във форума! Убедена съм, че си има от всичко, което й трябва, и то по повече, отколкото и трябва! С какво е заслужила това лошо отношение от Миро?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      ЕВРОПА СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ! В ИСПАНИЯ УЗАКОНЯВАТ СЕКСА С ЖИВОТНИ!

Пита се в задачата мъжете или жените за нищу ни стаат
      По-скоро мъжете. Като гледам как са загоряли живеещите жени в Испания и си изливат злобата по форумите, явно испанците не си вършат работата. Интересно е от какви животни ще се възползват?

Коментар

• ЕВРОПА СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ! В ИСПАНИЯ УЗАКОНЯВАТ СЕКСА С ЖИВОТНИ!

Пита се в задачата мъжете или жените за нищу ни стаат
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ти щото ще я издържаш ..... и ще издържаш още 4,5 чавета ....да ама не
          Темата ли коментираме или моят личен живот?
          А и доколкото познавам туркините в България (а имам преки наблюдения )нито имат средно по 4-5 деца, нито си стоят вкъщи,а повечето работят.Даже в област Кърджали има един от най-ниските коефициенти на плодовитост в България-1,31.При средно 1,58 за България. Не че българките раждат повече, ами просто в тая област има малко циганки.
          Та както каза и tnm туркините са съвременни жени,ходят на работа, нямат по много деца.
          Last edited by mirodes; 05.03.2023, 06:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И какво като спре работа?И без това заплатата й като учителка не е кой знае колко висока,та основно ходи ,за да трупа стаж за пенсия. Сестра ми например е в САЩ и спря работа, за да си гледа децата. А и там е често срещано явление жените да не ходят на работа.
            Ти щото ще я издържаш ..... и ще издържаш още 4,5 чавета ....да ама не

Коментар

Миро, много им се възхищаваш на туркините и на манталитета. Ако жена ти започне да прави като тях и спре работа, бързо ще обърнеш палачинката.

И какво като спре работа?И без това заплатата й като учителка не е кой знае колко висока,та основно ходи ,за да трупа стаж за пенсия. Сестра ми например е в САЩ и спря работа, за да си гледа децата. А и там е често срещано явление жените да не ходят на работа.

Коментар

Ами да беше погледнал какъв е коефициента на плодовитост в Израел.Над 3. В ЕС е 1,5.Наполовина.И това включва и раждаемостта сред малцинствата,ако се гледат само коренните европейки КП е не по-висок от 1.1-1,2.При 2.1 нужни за поддържане на броя на населението. И един от най-успешните народи на света са евреите. Даже и най-успешният процентно спрямо населението. Та мъдрите еврейки не само са образовани,но и раждат деца ,възпитават и образоват деца. Без да са необразовани мюсюлманки. А "успешните"европейки и американки правят кариера и често нямат деца или максимум по едно дете.В резултат до 200 години максимум кореннните европейци и потомците им по света ще са екзотично малцинство, а евреи ще има на тоя свят,докато има и хора.
                Така че наистина една мъдра жена (което е по-обхватно от умна)хем ще е образована,хем ще роди и отглежда деца и ще се грижи за домакинството, хем ще знае начин да става на нейното в семейството. Както туркините в България го правят.
                Миро, много им се възхищаваш на туркините и на манталитета. Ако жена ти започне да прави като тях и спре работа, бързо ще обърнеш палачинката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Мъка. Пак не си разбрал съобщението.
                  С какво?!?

Коментар

Приключих всяка комуникация с теб.
                    Изобщо не ми дреме за твоите"съобщения".
                    Гроздето е кисело
                    Универсална библиотека за книги и текстове на български и други езици. Над 3000 автори. Поддръжка на FictionBook (FB2), EPUB и TXT.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Приключих всяка комуникация с теб.
                      Изобщо не ми дреме за твоите"съобщения".

Коментар

Total bullshit. На зло куче, зъл прът.Нещо много насериозно си се взела,ако си мислиш, че ще ме обиждаш и аз ще си мълча.
                        А какво предлагам при сериозна връзка не те засяга. Засяга само мен и съпругата ми.И има жени,които заслужават цялото ми уважение. Към някои жени парвенюта или курветини какво да ми е отношението. Към първите само презрително, на вторите мога да предложа единствено секс без обвързане.Което се отнася и от тях към мен. Ти сама каза,че си познавала жени,които ходят на"лов"за мъже.Е и мен понякога са ме хващали на такъв лов и нито ловджийката е очаквала нещо повече, нито"жертвата"на лова.
                        Когато срещна жена, която си заслужава любовта ми бих умрял за нея ако се наложи.
                        А че си ме представяш как правя секс не се и съмнявам.
                        А какво ми е отношението към свестните жени може да се види от факта, че на 14-и февруари получих колективна честитка от 4 колежки,че ме обичат(приятелски естествено, не в сексуален смисъл).Значи не съм такъв злодей, какъвто ме представяш.А и навсякъде, където имам отношения с жени по служебни поводи имаме приятелски отношения и се шегуваме.Никога не съм си позволил грубо отношение към жена.Но и никоя жена не се държи толкова грубо като теб и няколко други парвенюта. Изкарахте ме какъв ли не ,жена ми била тъпа и грозна.Ехоо-нещо се самозабравихте.Я fuck off.

Коментар

Това с умната жена е малко оксиморон. Ако си изпълнява “съпружеско-слугинските” задължения от ранна възраст, докато паралелно я ползват и за разплод, не виждам кога ще успее да изгради личностни умения за управление на семейство.

Неслучайно аристокрацията винаги е действала противоположно на простолюдието. Акцента там е на качеството, а не на количеството. Не виждам как жена на мюсли, взета девствена на тинейджърска възраст, може да възпита деца качествено, докато мъжът й бачка за прехраната на семейството. На такава идилия би се радвал само човек, който в живота е с никаква или много ограничена власт, та му остава да командори само вкъщи.

Затова и този тип общества се открояват единствено с численост и неандарталски манталитет. И ако не е благоволението на развитите държави да ги допуснат отвъд предела на границите си, рязко ще намалее популацията, предвид технологичната им изостаналост.
                          Ами да беше погледнал какъв е коефициента на плодовитост в Израел.Над 3. В ЕС е 1,5.Наполовина.И това включва и раждаемостта сред малцинствата,ако се гледат само коренните европейки КП е не по-висок от 1.1-1,2.При 2.1 нужни за поддържане на броя на населението. И един от най-успешните народи на света са евреите. Даже и най-успешният процентно спрямо населението. Та мъдрите еврейки не само са образовани,но и раждат деца ,възпитават и образоват деца. Без да са необразовани мюсюлманки. А "успешните"европейки и американки правят кариера и често нямат деца или максимум по едно дете.В резултат до 200 години максимум кореннните европейци и потомците им по света ще са екзотично малцинство, а евреи ще има на тоя свят,докато има и хора.
                          Така че наистина една мъдра жена (което е по-обхватно от умна)хем ще е образована,хем ще роди и отглежда деца и ще се грижи за домакинството, хем ще знае начин да става на нейното в семейството. Както туркините в България го правят.
                          Last edited by mirodes; 04.03.2023, 12:19.

Коментар

• Това с умната жена е малко оксиморон. Ако си изпълнява “съпружеско-слугинските” задължения от ранна възраст, докато паралелно я ползват и за разплод, не виждам кога ще успее да изгради личностни умения за управление на семейство.

Неслучайно аристокрацията винаги е действала противоположно на простолюдието. Акцента там е на качеството, а не на количеството. Не виждам как жена на мюсли, взета девствена на тинейджърска възраст, може да възпита деца качествено, докато мъжът й бачка за прехраната на семейството. На такава идилия би се радвал само човек, който в живота е с никаква или много ограничена власт, та му остава да командори само вкъщи.

Затова и този тип общества се открояват единствено с численост и неандарталски манталитет. И ако не е благоволението на развитите държави да ги допуснат отвъд предела на границите си, рязко ще намалее популацията, предвид технологичната им изостаналост.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              По стечение на обстоятелствата част от живота ми премина в обществото на помаци и турци. Не твърдя, че за годините, които съм прекарала с тях съм успяла да ги опозная напълно, но имам доста лични впечатления.
                              Помакините са много по-вярващи и радикални в сравнение с туркините. Те живеят в затворени общности, в които рядко се допускат странични хора, най-вече - мъже. При тях съпругът има думата за всичко. Те са обслужващия персонал в семейството.
                              Туркините са съвременни жени, подредени, обгрижени. Домовете и дворовете им са изключително чисти. Под привидната покорност, 90% от тях въртят мъжете на малкия си пръст.
                              Наздраве!
                              Много ясно. Една умна жена ще направлява пътя на семейството си,в която тя иска посока,без да оспорва водещата роля на мъжа и да не изпълнява домакинските си задължения .Така е било в цялата история на човечеството. А какво се получава в наши дни-жените почват да се борят с мъжа като явно го предизвикват ,вместо да използват женските си качества и в резултат има разбити семейства и самотни жени, щото"нямало мъже ".Мъже има,ама трябва да знаят как да ги подхванат,а не да тръгват с рогата напред.

Коментар

• По стечение на обстоятелствата част от живота ми премина в обществото на помаци и турци. Не твърдя, че за годините, които съм прекарала с тях съм успяла да ги опозная напълно, но имам доста лични впечатления.
                                Помакините са много по-вярващи и радикални в сравнение с туркините. Те живеят в затворени общности, в които рядко се допускат странични хора, най-вече - мъже. При тях съпругът има думата за всичко. Те са обслужващия персонал в семейството.
                                Туркините са съвременни жени, подредени, обгрижени. Домовете и дворовете им са изключително чисти. Под привидната покорност, 90% от тях въртят мъжете на малкия си пръст.
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X