IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

беърчо, обречен съм да слушам фейсбушките мъдрости, на които жена ми попада почти ежедневно
    от далече ги разпознавам и почти си представям автора
    в случая, седнал е някой чичо шкембелия или застаряващ фитнес манЯк с нередовен полов живот, но е достъп до интернет
    подрапал си е кесиите, това е предизвикало мозъчен импулс
    и в резултат имаме фейсбушка мъдрост
    евго, ако си ми приятел, избягвай ги тия на всяка цена
    +999

Ахахахаха, колко истина има в тея думи…

Обаче, силно се съмнявам Евгича да се връзва на тея цитати. Просто го дърпа напоследък към “мъжкарството”, заради Мирето. Той добре го нахъсва, ама чат-пат залитне към крайности, та ни кара и ние да се включим с друга опорка.

иначе фейсбук “менторите” така добре ги обрисува, че ако ти постнат мнението там, поне 3 дена ще липсват такива цитати

Коментар

ее ми дай сега всички моми да се изтумбят като войнишка мешка
      и да разчитат само на вътрешна красота и умения по готварство
      По-скоро го разбирам тоя коментар, че ако една жена е единствено атрактивна за мъжете с красотата си,то има голяма вероятност тая красота като повехне, да бъде сменена с някоя друга жена. А не че жените не трябва да се поддържат във форма.И има логика в подобно твърдение, а и доста примери от живота го потвърждават.Това е все едно някоя жена да се ожени за някой мъж единствено заради финансовите му възможности или сексуалната активност.И ако тоя мъж фалира или не е вече жребец в леглото, да го смени за по-богат или по-добър любовник.Невероятно ли ти се струва?
      Last edited by mirodes; 06.03.2023, 21:41.

Коментар

беърчо, обречен съм да слушам фейсбушките мъдрости, на които жена ми попада почти ежедневно
        в случая, седнал е някой чичо шкембелия или застаряващ фитнес манЯк с нередовен полов живот, нодостъп до интернет
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Хахаха, ратко тея фейсбук цитати не ти ли звучат като призив готините мадами да свалят критериите, че да облажи някой под нивото им?

А това, че фитнесджийките си търсят само спонсори, нема да коментирам колко изтъркани клишета са
          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Хахаха, ратко тея фейсбук цитати не ти ли звучат като призив готините мадами да свалят критериите, че да облажи някой под нивото им?

А това, че фитнесджийките си търсят само спонсори, нема да коментирам колко изтъркани клишета са
            в случая, седнал е някой чичо шкембелия или застаряващ фитнес манЯк с нередовен полов живот, но с достъп до интернет
            Last edited by ratten; 06.03.2023, 22:32.
            препоръка е

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                Взето от фейсбук:

За много момичета,ходенето на фитнес и пазенето на диета,е инвестиция в това да си намерят финансово обезпечен мъж. Толкова години да правиш нещо насила,за да се добереш до някой,който ще те смени кэто станеш на 40г е супер куцо.

Запомнете който си избира жена по хубост като стане на 38-39 я сменя с по-млада, както автомобила !
                препоръка е

Коментар

• Взето от фейсбук:

За много момичета,ходенето на фитнес и пазенето на диета,е инвестиция в това да си намерят финансово обезпечен мъж. Толкова години да правиш нещо насила,за да се добереш до някой,който ще те смени кэто станеш на 40г е супер куцо.

Запомнете който си избира жена по хубост като стане на 38-39 я сменя с по-млада, както автомобила !

Коментар

Редовно ме четеш и съм като прочетена книга.

Защо не ни разкжеш малко за "красотите на Добруджа". Ходите ли често на нос Калиакра, в ботаническата градина в Балчик?
                    Евго, разходката до ботаническата градина е задължителна всяко лято. На мен отдавна ми е омръзнало да се възхищавам на цветенцата и бамбука, но по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието много държи на ритуала по посещението.
                    На Калиакра не съм ходила от години. Видният чужденеций не го влекат камънаците, за съжаление.
                    За Чужденеция като за починал човек - или хубаво или нищо. Затова ще си замълча. Много се промени това китно кътче от родината през последните години. Обезлюдена и обезкървена българска земя е там в момента. Живва само през летния сезон.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Евго, и аз познавам високо стройно момче с два апартамента в София, всеки от които е по половин милион. Обаче е голямо дърво в комуникацията, не само с жени, а като цяло. Ходили сме на дискотека и стои като паметник изправен с ръце в джобовете и се оглежда като сурикат /нали ги знаеш как се изправят и въртят смешно глави наляво и надясно /. Е, каквото е висок и строен? Някой, който умее да се държи свободно и да общува, дори и да е с 20лв. в джоба, има хиляда пъти по-голям шанс да забие нещо.
                      максимата че жените обичат с ушите си е 99% вярна.
                      като чуят шума на пари и шоричка почва да пулсира
                      Last edited by bota156; 06.03.2023, 15:58.
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

И аз всеки ден мисля по този въпрос.......защо не го направих на 20+.

Онези времена бяха бедни, всеки гледаше да се оправи поединично. Повечето от колежките ми станаха майки след 35г, някой дори след 40 г., а някой все още нямат деца. Дори чужденец ми е казвал през 2010 г., че българите са песимистично настроени.

И не знам какво не са ми харесвали по онова време - високо, стройно момче, образовано, от София, има къде да се живее, никога не съм бил безработен. Да не говорим колко е висок тестостерона на 20+,

Има един известен шампион по фитнес, който стана баща за пръв път на 45 г. А не вярвам да не го харесват жените и да му е трудно да ги свали.
                        Евго, и аз познавам високо стройно момче с два апартамента в София, всеки от които е по половин милион. Обаче е голямо дърво в комуникацията, не само с жени, а като цяло. Ходили сме на дискотека и стои като паметник изправен с ръце в джобовете и се оглежда като сурикат /нали ги знаеш как се изправят и въртят смешно глави наляво и надясно /. Е, каквото е висок и строен? Някой, който умее да се държи свободно и да общува, дори и да е с 20лв. в джоба, има хиляда пъти по-голям шанс да забие нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Божке, Евго! Предвидим си като таблицата за умножение ..., като аритметична прогресия ..., като цифровата редица на Фибуначи.
                          Наздраве!
                          Редовно ме четеш и съм като прочетена книга.

Защо не ни разкжеш малко за "красотите на Добруджа". Ходите ли често на нос Калиакра, в ботаническата градина в Балчик?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Благодаря за подкрепата. Но ще преустановява участието си в тая тема, щото мнението ми предизвиква луда ярост в някои потребителки във форума. Едната ме изкарва престъпник, другата призовава другите мъже във форума да ми накривили шапката. Явно антагонизма е много голям.
                            Колкото до написаното от мен за рускините и украинките,наистина беше по-скоро провокация, при положение, че имам две деца и имам морални ангажименти към тия деца и няма как да ги изоставя.Правилно си усетил нещата.
                            А най-интересното е,че точно сред тая възрастова група жени-40-55 години съм доста добре приет в реалността.
                            Кога?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

За продължението на сентенцията тактично ще си замълчим.
                              Наздраве!
                              Хахаха, наздраве!

Коментар

И аз всеки ден мисля по този въпрос.......защо не го направих на 20+.

Онези времена бяха бедни, всеки гледаше да се оправи поединично. Повечето от колежките ми станаха майки след 35г, някой дори след 40 г., а някой все още нямат деца. Дори чужденец ми е казвал през 2010 г., че българите са песимистично настроени.

И не знам какво не са ми харесвали по онова време - високо, стройно момче, образовано, от София, има къде да се живее, никога не съм бил безработен. Да не говорим колко е висок тестостерона на 20+,

Има един известен шампион по фитнес, който стана баща за пръв път на 45 г. А не вярвам да не го харесват жените и да му е трудно да ги свали.
                                Божке, Евго! Предвидим си като таблицата за умножение ..., като аритметична прогресия ..., като цифровата редица на Фибуначи.
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X