IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Що да не се прави оценка на амортизацията на обекта ?
    Ми щото от научна гледна точка няма смисъл

Двама трактористи обядват на полето по време на усилена работа. Единият чете от вестника постлан като покривка.
    - Глей ко пише тука, за 25 години полов живот, женското влагалище се износва само с една десетохиледна от милиметъра.
    - Даа... ако имахме такива лагери за трактора....
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Това никак няма да бъде лесно...

Може някой да има 100 партньори/ки с по един акт годишно, а друг/а - да прави 100 акта с една партньор/ка на месец.

Какви биха били амортизационните коефициенти за оценяване на амортизацията на "обекта" в подобен случай?
      Няма да е лесно , но не е невъзможно.
      По - добрият вариант е вторият . Развиват се въображението и креативността .
      При първия с опитът може да се поднесе и букет . И толко . Няма да има желание за развитие . Заради рутината

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Това никак няма да бъде лесно...

Може някой да има 100 партньори/ки с по един акт годишно, а друг/а - да прави 100 акта с една партньор/ка на месец.

Какви биха били амортизационните коефициенти за оценяване на амортизацията на "обекта" в подобен случай?

Коментар

• Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
          тани галеното на тракторист ли е?
          На Стаменов тракторист.
          г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• тани галеното на тракторист ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Селена не ми е връстничка.

Правя баница с готови кори в кръгла тава, може и в четвъртита тава на дълги ленти. Вторият вариант по-вече го харесвам.

Не мога да кажа подробности, нито ме интересуват вашите лични данни... Никого от вас не съм виждал. Зная само, че сте неразбираеми за публиката, защото си "шпрехате" на испански (и почти никой не може да ви разбере) ... Това не е малко като началото на едни много добри отношения...

​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Правя баница с готови кори в кръгла тава, може и в четвъртита тава на дълги ленти. Вторият вариант по-вече го харесвам.
                Сигурен ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Тва с бройките е най-голямата тъпня, и няма никакво значение. Малко, много, колкото - толкова. Всеки си има списък за себе си.
                  Може да се пита защо се е провалила последната връзка и дотам. Ама да правиш инвентаризация на посетителите и приблизителна оценка на амортизацията на обекта... ужас

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Женска муха-воайорка! Мислех, че това се харесва повече на мъжките мухи... (имаше нещо нецензурно за Иванчо и неговите истории във въпросната област)...

От друга страна, много грешиш, ако не му вярваш, че прави баница... Сигурно искаш да разбереш какъв е видът на баницата : къпана, наложена, висяща (или дори - стърчаща)...

Жалко, че Евго не залага на своите връстнички (в твое лице)! Сигурен съм, че ще му родиш перфектен/и наследник/ци, а и ще изпълниш и второто му (не по-маловажно условие) : да не му изневеряваш, докато той го прави няколко пъти в седмицата...

​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ял е. И мозъкът му е спрял.
                      А милото се развилня като една фурия
                      Що бе? Какво лошо е казалО? Практично дете, което знае цената си и умело работи върху правилното формулиране на началните условия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Аз му викам да брои до 20 преди да пише и да приказва.

Искам да съм муха на стената на някоя от срещите на нашия лирически герой.

Женска муха-воайорка! Мислех, че това се харесва повече на мъжките мухи... (имаше нещо нецензурно за Иванчо и неговите истории във въпросната област)...

От друга страна, много грешиш, ако не му вярваш, че прави баница... Сигурно искаш да разбереш какъв е видът на баницата : къпана, наложена, висяща (или дори - стърчаща)...

Жалко, че Евго не залага на своите връстнички (в твое лице)! Сигурен съм, че ще му родиш перфектен/и наследник/ци, а и ще изпълниш и второто му (не по-маловажно условие) : да не му изневеряваш, докато той го прави няколко пъти в седмицата...

​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

И ако "бройката" е над 10 проблем ли е? Думи нямам.
                          Тва с бройките е най-голямата тъпня, и няма никакво значение. Малко, много, колкото - толкова. Всеки си има списък за себе си.
                          Може да се пита защо се е провалила последната връзка и дотам. Ама да правиш инвентаризация на посетителите и приблизителна оценка на амортизацията на обекта... ужас
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            До към обяд Евго все още имаше някакъв минимален шанс да започне лична комуникация с Тани.
                            След обяд обаче всичко се обърна на 180 градуса.
                            Евгооо, мисли преди да напишеш нещо!

​​​​​
                            Ял е. И мозъкът му е спрял.
                            А милото се развилня като една фурия

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              До към обяд Евго все още имаше някакъв минимален шанс да започне лична комуникация с Тани.
                              След обяд обаче всичко се обърна на 180 градуса.
                              Евгооо, мисли преди да напишеш нещо!

​​​​​
                              Аз му викам да брои до 20 преди да пише и да приказва.

Искам да съм муха на стената на някоя от срещите на нашия лирически герой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Естествено, че разбираш повече от мъже, като бройката ти е над 10 сигурно, въпреки че новият приятел ще го лъжеш, че е втория.

Ела на гости, за да се увериш, че не е кич. Сериозен съм.

АЙде пак... (годините ти..., бройката ти...)... Евго, как тая (или друга дама) би те взела на сериозно?

Какво имаш точно ти, против "бройката" на някого?

Това да не ти е някакво състезание? Да не мислиш, че една дама не би желала да бъде само с един стабилен и уравновесен мъж, какъвто (при определени условия) би могъл да бъдеш и самият ти? Ти не желаеш това по някакви твои съображения.

Препоръка: никой от тук пишещите и четящи няма отношение към твоите симпатии и антипатии. Пиши си с дамите, които ти харесват - на лични и не ги коментирай на всеослушание, дори да ти откажат. Приеми, че това е вид проверка за теб.

(пред всички нещата се развиват на майтап и често са обидни за дамите)...

Коментар

X