Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Е как може хем да е свръх, хем да е персонално?Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така е, няма го вкуса от едно време.
И на мен ми се ядат пържени картофи с домашна мас, но няма.
Преди години хората бяха с по-малки доходи, но по-щедри. И за жените важи това,
Направо ти се ядосвам вече да знаешС такова мислене няма да си намериш жена и за краткотрайна връзка.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеКато намерим детето в себе си- това, чистото дете, необременено от външните убеждения, които са ни се налепили с годините и се свържим със свръхсъзнанието си. Тогава ще намерим себе си и ще се обикнем.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Как?
Като намерим детето в себе си- това, чистото дете, необременено от външните убеждения, които са ни се налепили с годините и се свържим със свръхсъзнанието си. Тогава ще намерим себе си и ще се обикнем.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така е, няма го вкуса от едно време.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Духовни пости предполагат изчистване на мислите, думите, чувствата, емоциите от тъмните петна, криещи се в подсъзнателните нива на айсберга.
Коментар
-
Тя може ли да ти даде здравето, което търсиш извън себе си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ние бяхме на 24-ти, ама от 23 до 27 се изреждахме всичката рода.
Всяка вечер едни и същи се събирахме и си омръзвахме. Най-кофти на 27 че имаше 2-ма стоян и стефан и все сърдити някои и не идваха следващата година.
Отделно началото на декември и за 2 февруари. Баща ми беше колач(с едно въженце и нож САМ ги колеше и после си идваше) и ходеше още на 10-на прасешки смърти ...
Сега замразени пържоли от нагазина. Няма го вкуса и аромата от едно време
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Духане с презерватив.
– Момичето старателно, но съвсем аджамия – толкова му духа, че ми настина главичката.
– А ти виждаш ли, че пикая като душ? Гнус я беше да го държи с ръце, та го държеше с две вилици.
- 1 like
Коментар
-
Духовни пости предполагат изчистване на мислите, думите, чувствата, емоциите от тъмните петна, криещи се в подсъзнателните нива на айсберга.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Как се тълкува определението за "духовно" постене, че логиката наистина ми се губи, защото...
.... ако аз постоянно "преяждам" духовно, то би трябвало да се "пречистя" от толкова много духовна храна, ли? Ако това е смисълът, то човек при духовните пости - трябва да се отдаде на материалното и ... разгул (обратното на духовното)?
Съвсем се объркАх, възможно ли е да помоля за малко помощ в това духовно направление...Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Жинътъ мъ отменя в тез задълженияЗнанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Много грубо-материалистично ми звучи...
Все едно, че не съм го казал. Ти си мисли.Last edited by vikhunter; 02.12.2021, 12:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Духане с презерватив.
Коментар
Коментар