IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Така си мислиш ти... Ще видим дали е било грешка или закономерност.
    Грешка, грешка​​​​​​
    Аз не съм Евго

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

През телефона е трудно ама успях. Поправих грешката!
      Така си мислиш ти... Ще видим дали е било грешка или закономерност.

Коментар

Няма случайни неща на този свят! Всичко се случва закономерно. Не си бягай от Съдбата - ще сгрешиш и нямаш никакъв шанс, ако вървиш срещу пръста на Съдбата!

През телефона е трудно ама успях. Поправих грешката!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ся да си призная влязох да видя профила и аз последва Тани, ама не е нарочно. Грешка стана.
          Ся ми кажете как да премахна това следване.
          Няма случайни неща на този свят! Всичко се случва закономерно. Не си бягай от Съдбата - ще сгрешиш и нямаш никакъв шанс, ако вървиш срещу пръста на Съдбата!

Коментар

• Темата нещо е позалиняла от 19.30 насам. Явно героите са уморени, пък и е петък вечер, когато жените засмукват въздух, защото пият коктейлите със сламки, и после правят въздушна възглавница и звук ни влиза, ни излиза и не им се разбира какво говорят. Исках да поразсъждавам върху ренесансовите художници, към които бе проявен интерес по-надолу. Ако Мазачо е най-великият художник, трябва да знаете, че най-великит ренесансов шивач е - Кърпачо. Това са автентични фигури и като любител и изследовател на езика бях безкрайно заинтригуван от неговите пластични свойства. Как е възможно в имената на тези велики личности да са закодирани сферите, в които те се изявяват? Като изучавах квантова механика, разбрах, че всичко е енергия и вълни. Нашите сетива са такива, че ние възприемаме познатия ни видим свят като проекция на тези вълни. Запитах се, дали това важи и за езика? Говорим на различни езици, които не разбираме нищо извън нашия роден, освен ако не ги изучаваме. Но възможно ли е да съществува някакъв ключ, с който човек да разбира всички езици без да ги изучава специално? Нещо като квантов езиков ключ, който да чете езиковата вълна, която преминавайки през нашите сетива се проектира в различните познати ни езици. Позамислих се и опитах с едни от най трудните езици - китайски, японски и индийски. Започнах с едно просто име на човек, което на китайски звучи така - Цун Кай Хуй. Това само китайците си го разбират, макр че вече самите вие даже се досещате. Продължих нататък и стигнах до японския еквивалент на това име - Тицуни Микуро. И това само японците си знаят какво е, но аз вече намерих ключ към разбирането на тези имена. Продължих към индийския и получих - Лапнибрадат Микур. Звучи като Рабиндранат Тагор - техният нобелов литературен лауреат. Както виждате и тук езиковата вълна запазва своята характеристика и позволява разбирането на съдържанието без да имате езикови познания. Защо го казвам всичко това? Защото и мъже, и жени биха могли да разговарят много по-лесно помежду си и да разбират своите взаимни нагласи и предпочитания. Не Истанбулска конвенция, а именно това познание ни е необходимо за предотвратяване на насилие и неразбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от ddb

oo, четирима срамежливи последователи са се разкарали и са останали само двамата сериозни; бота и калдъръмчо.
              Ся да си призная влязох да видя профила и аз последва Тани, ама не е нарочно. Грешка стана.
              Ся ми кажете как да премахна това следване.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Откъде го изкопа тоя шемет! Уникален е! ))

Коментар

•  

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

А трактористите , са безсмъртни, заради по-големият срок на годност

Да не си ангажирана с курсове за правоспособност на трактористи? Голяма реклама направи и още в понеделник ще ти скочат вълни от мераклии... Ще стане лошо, ако усетят, че ги мамиш... , но поне ще направиш пачките (може да се оправдаеш с короната)...

Коментар

• Опалянка, пак яой манга се заформи. Явно светския интериор на темата се нуждаеше от освежаване.
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Ми щото от научна гледна точка няма смисъл

Двама трактористи обядват на полето по време на усилена работа. Единият чете от вестника постлан като покривка.
                        - Глей ко пише тука, за 25 години полов живот, женското влагалище се износва само с една десетохиледна от милиметъра.
                        - Даа... ако имахме такива лагери за трактора....

Ми те теА трактористи прекалено перфектни и изчанчени... Допусковите полета на лагерите са десети от милиметъра, а тия хвърчат в десетохилядните ..

"Старите" трактори - над 50 годишни - още не са сменяли лагери, а бачкат не по-зле от новите и дори не се влияят от качеството на дизела, който ще им налееш... Само климатик си нямат и помощник-трактористКАТА може да вдигне още повече температурата...

Коментар

• Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение

Е, как не стопляте? Това е "Грешната Мадона с големите бомби".

Това наистина беше в десЕтката! ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Ми щото от научна гледна точка няма смисъл

Двама трактористи обядват на полето по време на усилена работа. Единият чете от вестника постлан като покривка.
                            - Глей ко пише тука, за 25 години полов живот, женското влагалище се износва само с една десетохиледна от милиметъра.
                            - Даа... ако имахме такива лагери за трактора....
                            А трактористите , са безсмъртни, заради по-големият срок на годност

Коментар

• Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение

От Van Cock

Коментар

Кой пък беше тоя Ван ГоК, че не стоплям нещо?

Коментар

X