Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
През телефона е трудно ама успях. Поправих грешката!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Няма случайни неща на този свят! Всичко се случва закономерно. Не си бягай от Съдбата - ще сгрешиш и нямаш никакъв шанс, ако вървиш срещу пръста на Съдбата!
През телефона е трудно ама успях. Поправих грешката!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ся да си призная влязох да видя профила и аз последва Тани, ама не е нарочно. Грешка стана.
Ся ми кажете как да премахна това следване.
Коментар
� -
Темата нещо е позалиняла от 19.30 насам. Явно героите са уморени, пък и е петък вечер, когато жените засмукват въздух, защото пият коктейлите със сламки, и после правят въздушна възглавница и звук ни влиза, ни излиза и не им се разбира какво говорят. Исках да поразсъждавам върху ренесансовите художници, към които бе проявен интерес по-надолу. Ако Мазачо е най-великият художник, трябва да знаете, че най-великит ренесансов шивач е - Кърпачо. Това са автентични фигури и като любител и изследовател на езика бях безкрайно заинтригуван от неговите пластични свойства. Как е възможно в имената на тези велики личности да са закодирани сферите, в които те се изявяват? Като изучавах квантова механика, разбрах, че всичко е енергия и вълни. Нашите сетива са такива, че ние възприемаме познатия ни видим свят като проекция на тези вълни. Запитах се, дали това важи и за езика? Говорим на различни езици, които не разбираме нищо извън нашия роден, освен ако не ги изучаваме. Но възможно ли е да съществува някакъв ключ, с който човек да разбира всички езици без да ги изучава специално? Нещо като квантов езиков ключ, който да чете езиковата вълна, която преминавайки през нашите сетива се проектира в различните познати ни езици. Позамислих се и опитах с едни от най трудните езици - китайски, японски и индийски. Започнах с едно просто име на човек, което на китайски звучи така - Цун Кай Хуй. Това само китайците си го разбират, макр че вече самите вие даже се досещате. Продължих нататък и стигнах до японския еквивалент на това име - Тицуни Микуро. И това само японците си знаят какво е, но аз вече намерих ключ към разбирането на тези имена. Продължих към индийския и получих - Лапнибрадат Микур. Звучи като Рабиндранат Тагор - техният нобелов литературен лауреат. Както виждате и тук езиковата вълна запазва своята характеристика и позволява разбирането на съдържанието без да имате езикови познания. Защо го казвам всичко това? Защото и мъже, и жени биха могли да разговарят много по-лесно помежду си и да разбират своите взаимни нагласи и предпочитания. Не Истанбулска конвенция, а именно това познание ни е необходимо за предотвратяване на насилие и неразбирателство.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
А трактористите , са безсмъртни, заради по-големият срок на годност
Да не си ангажирана с курсове за правоспособност на трактористи? Голяма реклама направи и още в понеделник ще ти скочат вълни от мераклии... Ще стане лошо, ако усетят, че ги мамиш... , но поне ще направиш пачките (може да се оправдаеш с короната)...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Ми щото от научна гледна точка няма смисъл
Двама трактористи обядват на полето по време на усилена работа. Единият чете от вестника постлан като покривка.
- Глей ко пише тука, за 25 години полов живот, женското влагалище се износва само с една десетохиледна от милиметъра.
- Даа... ако имахме такива лагери за трактора....
Ми те теА трактористи прекалено перфектни и изчанчени... Допусковите полета на лагерите са десети от милиметъра, а тия хвърчат в десетохилядните ..
"Старите" трактори - над 50 годишни - още не са сменяли лагери, а бачкат не по-зле от новите и дори не се влияят от качеството на дизела, който ще им налееш... Само климатик си нямат и помощник-трактористКАТА може да вдигне още повече температурата...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
Е, как не стопляте? Това е "Грешната Мадона с големите бомби".
Това наистина беше в десЕтката!))
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Ми щото от научна гледна точка няма смисъл
Двама трактористи обядват на полето по време на усилена работа. Единият чете от вестника постлан като покривка.
- Глей ко пише тука, за 25 години полов живот, женското влагалище се износва само с една десетохиледна от милиметъра.
- Даа... ако имахме такива лагери за трактора....
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
Е, как не стопляте? Това е "Грешната Мадона с големите бомби".
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Кой пък беше тоя Ван ГоК, че не стоплям нещо?
- 5 Харесвания
Коментар
�
Коментар