Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Тани си е умряла от смях с дъртите пергиши тук....
Гаранция се е повеселилаLast edited by Kildirim_Bei; 17.02.2021, 23:22.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Скъпа Тани,
не знаеш какво изпускаш, имам точно тези качества, които липсват на бившия ти.
В гаража си паркирам голям розов кадилак.
Ще можеш ли да й доставиш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ гаража си паркирам голям розов кадилак.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
"ДА, ДА" - двойно положително отрицаниеПодходящо е за случая да се каже.
Да отида и после да се чудя как да избягам, ще трябва да ти се обаждам за помощ
Евго не е в моя дневен ред, просто нямам време за неформални контакти.
не знаеш какво изпускаш, имам точно тези качества, които липсват на бившия ти.
В гаража си паркирам голям розов кадилак.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Е, целта изисква жертви. Ако иска да го вкара в правия път
Ако и картоните не вървят, или трябва да се примири вовеки и да си затваря устата, или трябва да му бие шута.
Тя е избрала второто, и поздравления за нея, че се усетила навреме. Търпяла го е 1 година само.
Щом е въртял по чуждо ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
"ДА, ДА" - двойно положително отрицаниеПодходящо е за случая да се каже.
Какво ти пречи да му спретнеш един формален контакт с конкретен повод? Например, отиваш да му полееш мушкатото.
- 1 like
Коментар
-
За Евго има около 600 000 жени у нас в границите 25-39. Градски чада само, не селски. Той такива не харесва. Жалко, че в статистиката не пише, колко от тях са омъжени.
И повече шанс има в Софето. 1084 жени на 1000 мъже. Най-високото съотношение в страната. Явно жените масово идват на лов в София, като дойде време за омъжванеУспех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Тани идииииииииииииии не го мъчиииииииииииииПодходящо е за случая да се каже.
- 1 like
Коментар
-
За Евго има около 600 000 жени у нас в границите 25-39. Градски чада само, не селски. Той такива не харесва. Жалко, че в статистиката не пише, колко от тях са женени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако и картоните не вървят, или трябва да се примири вовеки и да си затваря устата, или трябва да му бие шута.
Тя е избрала второто, и поздравления за нея, че се усетила навреме. Търпяла го е 1 година само.
Ти съвсем неглижираш мъжкото съсловие, май!Много пристрастни са ти вариантите...
Аз мислех, че отношенията между половете са по-различни..., но всеки има свои особености в анализа на тезите...
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Знам, ама ме мързеше сега да ти вадя точна статистика
Зависи за коя държава и коя възрастова категория иде реч. В някои държави една възрастова категория е в пик, в друга я характеризират като “чичаци” и “лелки”.
И повече шанс има в Софето. 1084 жени на 1000 мъже. Най-високото съотношение в страната. Явно жените масово идват на лов в София, като дойде време за омъжванеУспех!
Last edited by Kildirim_Bei; 17.02.2021, 19:14.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Е как да стане като жените постоянно имат сърбежи?Кви картони ми нали и тя е на сухо
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение7 милиона е населението на България, мъже от тях 3,369 млн, под 18 години 674 хил, остават 2 695 000.
Възприел съм съвсем буквално израза ""избирам из между 7 млн".
П.П. Избора всъщност е доста по-ограничен - колеги, приятели, приятели на приятелите.
Трябваше да разделиш 2:695 000 - на (поне) още 3 групи:
- до 35 годишни,
- над 35 г.,
- приятели и познати.
Ако предположим, че дамите си падат по, под 35 годишните (да ме извини Евго! - оказва се, вън от класацията, но си е младеж отвсякъде...) - то, дали останаха милион?
Коментар
Коментар