IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Ясно Може би там има борба между его и реалност, а понякога си умираме да защитаваме егото. Особено, ако не е подкрепено от реални потвърждения. Влиза се в една защитна спирала с отдалечаване от действителността.
    Колкото повече подхранваш егото си, толкова по-силни стават демоните в теб, докато не те обсебят напълно. И тогава преставаш да бъдеш човек. Превръщаш се в зомби.

"Интелигентна млада дама", твоите думи. Ще си ги повтарям, докато заспивам. Приятно е

Коментар

• Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение

Благодаря ти за ласкавите думи. Но според Евго съм "малка и инфантилна".
      Ще кажа какво не искаме, а вие се досещайте какво искаме. Не искаме да ни наричате "малки" или "стари моми", или "лелки". Защото е обидно, грозно, гадно и просто отвратително. Един мъж тук често използва последните две класификации и определения.
      Ясно Може би там има борба между его и реалност, а понякога си умираме да защитаваме егото. Особено, ако не е подкрепено от реални потвърждения. Влиза се в една защитна спирала с отдалечаване от действителността.
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Момчета, имате си работа с интелигентна млада дама. Простотии за цвят вървят, но нещата са дълбоки
        Благодаря ти за ласкавите думи. Но според Евго съм "малка и инфантилна".
        Ще кажа какво не искаме, а вие се досещайте какво искаме. Не искаме да ни наричате "малки" или "стари моми", или "лелки". Защото е обидно, грозно, гадно и просто отвратително. Един мъж тук често използва последните две класификации и определения.

Коментар

Не, нещо доста по скучно и прозаично.
          Момчета, имате си работа с интелигентна млада дама. Простотии за цвят вървят, но нещата са дълбоки

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не вярвам да си се набила в "Истерически парк", предполагам биткойн?
            Не, нещо доста по скучно и прозаично.

Коментар

Здравей
              Как ме усещаш само. Наистина съм се забавлявала и съм се смяла на глас. В тази тема, а и изобщо във форума, понякога се ръсят уникални бисери, просто супер култови реплики като например тази твоята: "дъртите пергиши" и има супер комични ситуации. Особено, когато започнете да се заяждате и обиждате един друг. Наистина тук е луд купон и супер се забавлявам.
              Участвам и в друг дискусионен форум, където има много подфоруми и теми, които много ме интересуват. Но там не е толкова забавно както тук. А и там по-бавно се осъществяват комуникацията и разговорите. А и там няма такава развлекателна и неангажираща тема като тази.
              Ама и вие сте едни, толкова първосигнално мислете. За да не се обърквате повече ще ви кажа, че аз не си търся приятел тук. Наскоро излязох от кофти връзка и искам да си почивам. Мъж за сега не ми трябва. А и цялото ми време е съсредоточено в едно начинание, което се оказа доста успешно. Затова и чета тук определена тема, а в тази просто разтоваарвам и се смея. В повечето случаи ти ме разсмиваш най-много. Опасен си
              Не вярвам да си се набила в "Истерически парк", предполагам биткойн?

Коментар

Тани си е умряла от смях с дъртите пергиши тук....
                Гаранция се е повеселила
                Здравей
                Как ме усещаш само. Наистина съм се забавлявала и съм се смяла на глас. В тази тема, а и изобщо във форума, понякога се ръсят уникални бисери, просто супер култови реплики като например тази твоята: "дъртите пергиши" и има супер комични ситуации. Особено, когато започнете да се заяждате и обиждате един друг. Наистина тук е луд купон и супер се забавлявам.
                Участвам и в друг дискусионен форум, където има много подфоруми и теми, които много ме интересуват. Но там не е толкова забавно както тук. А и там по-бавно се осъществяват комуникацията и разговорите. А и там няма такава развлекателна и неангажираща тема като тази.
                Ама и вие сте едни, толкова първосигнално мислете. За да не се обърквате повече ще ви кажа, че аз не си търся приятел тук. Наскоро излязох от кофти връзка и искам да си почивам. Мъж за сега не ми трябва. А и цялото ми време е съсредоточено в едно начинание, което се оказа доста успешно. Затова и чета тук определена тема, а в тази просто разтоварвам и се смея. В повечето случаи ти ме разсмиваш най-много. Опасен си
                Last edited by tani1992; 18.02.2021, 23:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  И местообиталищата им. Не че разбрах, къде сме прегрешили и с какво споменаването на медицински термини като "логорея" или нещо подобно, нарушава правилата на сайта... ма нейсе.
                  За медицински термини си има медицински теми - коронавирус това, коронавирус онова. Там точно ще ти обяснят различията и подобията между двата израза, които си използвал.
                  Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Кондоми

Ти ползваш ли?

Кви са тия въпроси

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                      Забранено е споменаването на горски животни.
                      И местообиталищата им. Не че разбрах, къде сме прегрешили и с какво споменаването на медицински термини като "логорея" или нещо подобно, нарушава правилата на сайта... ма нейсе.

Коментар

Кондоми

Ти ползваш ли?
                        Чичко доктор хареса това

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Каква защита, бе, Евго, те да не са заварчици тия мъже?
                          Кондоми

Ти ползваш ли?

Коментар

Изглежда хубаво, в Америка сигурно така правят.

Но ако забременее втори път, може да не е от мен, при толкова пичове,

А някой мъже нарочно не използват защита.
                            Караш я да подпише нотариално заверена декларация, че ще ти кръшка след дата ХХ.ХХ.ХХХХ, и се съгласява че дете, родено от нея след тая дата, ще бъде признато като родено в резултат на брака ви, само и единствено след потвърждение с ДНК-тест.
                            И си шапка на тояга, тя сама ще се пази достатъчно добре в такъв случай
                            Всеки проблем има решение
                            Ама и ти май трябва да се отчетеш с нещо при нотариуса, в смисъл ако някоя те подгони за дете, можеш да нарушиш патримониума на семейното богатство в на жена ти и на детето ви вреда сещаш ли се?
                            Оставяш в доверителна сметка при нотариуса едни кинти, дето са си нейни и на детето ви + нотариален акт за некво имотче, ти имаш достатъчно
                            Ако направиш фал, без кондомче, тва-онова, за секи случай
                            Last edited by Kildirim_Bei; 18.02.2021, 17:14.

Коментар

Каква защита, бе, Евго, те да не са заварчици тия мъже?

Коментар

То има и жени, дето не са само за един мъж
                                А ти на твоята що не щеш да й даваш да кръшка?
                                Правите отворен брак, тя ще ти роди и ще ти гледа дете, ама и двамата ще си кръшкате и ще си разправяте кой къде с кого, кво ново научил, да го пробвате, и такива работи... Да обсъждате моркови и катерици, и други неща от флората и фауната.... и супер спокойствие брат
                                Вилата ти няма да събира мухъл и ще я ползвате, ще си менкате ключовете в определени дни от седмицата, или кой когато му потрябва, суинг партита, ей такива хави наистина ще младеете брат, и цяла София ще ви завижда
                                Мислил ли си го така?

Коментар

Working...
                                X