If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Относно ред пилс моя прочит
Еволюционно и мъжете и жените спрямо различните епохи си остават с дадените си бейсик програми относно взаимоотношения на половете. До тук добре но да се върнем към основата. Психологически ,физически кВо е мъж и какво е жена .Каквато и да е еволюционната епоха на бейсик ниво промяна няма и няма да има .Т.е. мъжът който може да направи тъй ,че жената да се почувства като такава и да иска да игнорира ред пилс програмирането на "настоящето" ,той е баш майстора . Т.е. да може да депрограмира към бейсик функция . С прости думи жената си е жена !
Ако ме питаш конкретно за Испания, но и по обобщено за Западна Европа аз имам едно друго обяснение. Ядем хормонално натоварени боклуци. На момчетата в пубертета им растат гърди. Като събереш 1+1 ...
Яденето и психиката са как да каже не пряко свързани от към самоопределяне на пол и генетични базови функции . Всъщност аз съм задал реторичен въпрос май
т.е. " скрит "матриархат ?! не е добре тази работа ! Бездетието като път да запазиш мъжествеността си ,хаха егати цирка .
ПП Джендърите и 101-те пола от тук ли произлизат ?
Ако ме питаш конкретно за Испания, но и по обобщено за Западна Европа аз имам едно друго обяснение. Ядем хормонално натоварени боклуци. На момчетата в пубертета им растат гърди. Като събереш 1+1 ...
Нещата не са променили толкова много и пак със годините летвата пада, докато двама души налучкат златната среда и почнат да живеят заедно.
Верно, че разводите се повишиха, но след това или по принцип, доста двойки живеят без брак и деца се раждат.
Говорите много общо, за всяка възраст, за всяка държава, типичното аналогично мислене (мозъка има една базова функция да икономисва енергия, обобщавайки и сравнявайки със минали събития).
Незнам Селена какви генерални изводи прави за сегашните младежи, като е 40+ и като житейски път е видяла само Северозапада, студентски гладни години в София и последно, краен квартал на Мадрид (селенче, Испания е цигания, не е "Западна" Европа, освен по местоположение).
Няма лошо, всеки има право на мнение, само да не са от филмите и книгите, че това ме дразни.
За средно статистически мъж, изобщо не е трудно да привлече вниманието на една жена и да следва кратко или дълго продължение (при тези имащи високи доходи или са красавици, може да е едно ниво по-трудно).
Общо взето за двата пола е въпрос на правилното поставяне на летвата и впоследствие, при улавяне на рибата, правилното балансиране със компромисите.
Дори детето да е извънбрачно, тук така могат да “изядат” главата на мъжа, че от него да остане само скелет. Има едни мексикански черепи викат им катрина - много добре обрисуват резултата
Илюзия е, че като не се ожениш, няма правен механизъм, ако си създал дете и то е биологично твое, да не ти се одере кожата .
Тук двойките обикновено са връстници, но живеят активно дори след 70 + и това се счита за нормално. Няма го стигматизирането относно възраст и съответното закостеняване, както и бозавите дрешки. Хората просто си живеят живота. Много рядко ги има и възрастовите разлики в двойката от сорта на 10+ години.
т.е. " скрит "матриархат ?! не е добре тази работа ! Бездетието като път да запазиш мъжествеността си ,хаха егати цирка .
ПП Джендърите и 101-те пола от тук ли произлизат ?
Много точен коментар за съжаление. Някои неща от запада ми харесват. В други отношения обаче махалото се е отклонило прекалено много.
Най-общо казано вече го няма “удобният” “покорен” женски профил.
Наскоро една испанска медицинска сестра в една болница ми каза следното: Жената е недоволна, защото чака мъж, който още не е наличен в настоящето - той е някъде в бъдещето, а мъжът копнее за жена, която вече не е налична в настоящето, а погребана в миналото като профил.
В резултат всички са недоволни. Ами ще се нагаждат и ще преговарят.
Не ограничавай възрастта на четящите. И след 50 и след 60 и след 70 хората живеят активно и се развиват. Този стереотип в България винаги е бил погрешен.
Освен ред пил техниките има и разни други “артисти” (pick up artists) - това не решава основния проблем.
А той е следният: Имаме момченца, а не зрели мъже. Питър Пан, който не се бори с препятствията на мъжете от предните поколения от едната страна, а от другата - прекалено достъпен секс и финансово независими жени плюс култура в стил чиста консумация.
Резутатът е повече от неприятен.
На ход са азиатците.
Относно ред пилс моя прочит
Еволюционно и мъжете и жените спрямо различните епохи си остават с дадените си бейсик програми относно взаимоотношения на половете. До тук добре но да се върнем към основата. Психологически ,физически кВо е мъж и какво е жена .Каквато и да е еволюционната епоха на бейсик ниво промяна няма и няма да има .Т.е. мъжът който може да направи тъй ,че жената да се почувства като такава и да иска да игнорира ред пилс програмирането на "настоящето" ,той е баш майстора . Т.е. да може да депрограмира към бейсик функция . С прости думи жената си е жена !
Разбрах. Завишените права на майката са факт неоспорим и това е проблем на обществото .И все пак аз мисля ,че децата трябва да са при майката ,безсусловната любов е при нея ! Това ,че мъжът е с изядена глава след брака ,това е проблема но еволюционно хората са му намерили хватката . Потърси статистика ,колко са извънбрачните деца като съотношение .
ПП Извращенията на запад ,след 50 годишна възраст и при двата пола се наблюдават и в България но в по малък процент. Имам наблюдения от преди 20 години, жени на по 50 и , да поръчват момченца е малък акцент от ситуацията .
Дори детето да е извънбрачно, тук така могат да “изядат” главата на мъжа, че от него да остане само скелет. Има едни мексикански черепи викат им катрина - много добре обрисуват резултата
Илюзия е, че като не се ожениш, няма правен механизъм, ако си създал дете и то е биологично твое, да не ти се одере кожата .
Тук двойките обикновено са връстници, но живеят активно дори след 70 + и това се счита за нормално. Няма го стигматизирането относно възраст и съответното закостеняване, както и бозавите дрешки. Хората просто си живеят живота. Много рядко ги има и възрастовите разлики в двойката от сорта на 10+ години.
Специално на испанци и испанки им е друг проблемът - нон стоп си изневеряват и нон стоп раждат деца. Ма пък има население . Общо взето голям цирк са.
Selena, има ограничения в начина на мислене, така е по правилно . Относно 50+ съм забелязал, че това поколение и по старо не разбират случващото се в момента. Закостеняло мислене, не схващат колко са се променили нещата откогато те са търсили половинка. Разбира се има и изключения, но са малко.
Затова и написах Евго да ги игнорира, а те да не четат. С обяснения как било преди 30 години няма да му помогнат. За съжаление проблема го има, ще се задълбочава, а решение няма.
Обвинявате Евго, че не щял да си дава имотите. Ами нормално е. Според мен на подсъзнателно ниво осъзнава проблема и това е защитна реакция. Какъвто е чувствителен и добър, шанса да попадне на някоя ковра, която ще го занули клони към 90+%.
Моят съвет е да не се жени, ако го направи задължително с договор преди това. Това е положението, новите отношения са факт и такива договори ще се приемат за нормални след няколко години.
Ма разбира се че е така поколението 50+ е тъпо закостеняло за нищо не става...то знае как е било преди 30г...Сегашните пишлигари дето и войници не са ходили и на 40 не могат да се изсерат ако майка им не е до тях разбират нещата.и най важното виновни са по старите жените всички други само не и те.Тук проблема не е между поколенията.Всяко поколение си има неудачници.проблема е личностен.Сума ти млади хора живеят заедно женят се създават деца само нашият скъперник и интересчия е некадърен и не може.Превърна форума в сайт за запознанства.
Само оставаш с подобно впечатление. Занимавам се с четири основни клона на правото: търговско, наказателно семейно и трудово. Не живея в България.
За съжаление семейното, колкото и да не ми се иска е доходоносно и разцъфтява с множество отвратителни разводи на 40+ годишни двойки.
В страната, в която оперирам майката е със завишени права. Понякога нагло и жестоко злоупотребява с тези права и буквално лишава бащата, биологичният баща от достъп до собствените му деца. И няма добър правен механизъм това да се предотврати. Най-тежка е защитата на бащата.
Така, че не, стремя се да има баланс. А си останал с подобно впечатление, защото повечето ми коментари са отговори на постове на Евго . А Евго е отделна галактика в нашия форумен космос.
Разбрах. Завишените права на майката са факт неоспорим и това е проблем на обществото .И все пак аз мисля ,че децата трябва да са при майката ,безсусловната любов е при нея ! Това ,че мъжът е с изядена глава след брака ,това е проблема но еволюционно хората са му намерили хватката . Потърси статистика ,колко са извънбрачните деца като съотношение .
ПП Извращенията на запад ,след 50 годишна възраст и при двата пола се наблюдават и в България но в по малък процент. Имам наблюдения от преди 20 години, жени на по 50 и , да поръчват момченца е малък акцент от ситуацията .
Selena, има ограничения в начина на мислене, така е по правилно . Относно 50+ съм забелязал, че това поколение и по старо не разбират случващото се в момента. Закостеняло мислене, не схващат колко са се променили нещата откогато те са търсили половинка. Разбира се има и изключения, но са малко.
Затова и написах Евго да ги игнорира, а те да не четат. С обяснения как било преди 30 години няма да му помогнат. За съжаление проблема го има, ще се задълбочава, а решение няма.
Обвинявате Евго, че не щял да си дава имотите. Ами нормално е. Според мен на подсъзнателно ниво осъзнава проблема и това е защитна реакция. Какъвто е чувствителен и добър, шанса да попадне на някоя ковра, която ще го занули клони към 90+%.
Моят съвет е да не се жени, ако го направи задължително с договор преди това. Това е положението, новите отношения са факт и такива договори ще се приемат за нормални след няколко години.
Ако говориш за България най-вероятно си прав. Извън България обаче в така наречения “западен свят” аз познавам жени и мъже на 70+ , които пазаруват по интернет и въртят гаджета, а с какви пари оперират ти е бедна фантазията.
Наскоро ми се наложи да оправям документите на испанска “баба” (по нашите бг закостенели критерии) и да се обаждам на борсовия й брокер в Ню Йорк. Без да искам я нарекох “old lady” и се оказа, че съм допуснала голям гаф. Бях деликатно коригирана.
Пич евгото проблема не му е че някоя кака ще го обере !!! Той с имота и положението си се опитва да ги прикотква, т.е. сам се прави на стръв . Проблема при евго е че си мисли, че е на 20 а е на 50 . Един зрял мъж уважава жената и не се занимава с глупости , а наш евго за еване мисли предимно и в тоя смисъл има платени каки -българки , по два пъти на седмица да ангажира някоя убавица и да си пее докато реши ,че иска мома нормална около 40-те да се обвърже с него . Такива необвързани има много, ама като казвам много то направо е лавина , но мъже нормални няма .
ПП Евго доброто еВане става с времето и ако го можеш , тия началните сексове дори и да се случват добре не продължават много дълго страстите.
Само не знам защо се бърка света на въображението с бъдещето, това, че някой си мечтае за нещо не означава, че ще се случи И мъжете не мисля, че искат жени от миналото, и двата пола просто искат удобство, което за всеки означава нещо различно..
Това за фантазията си е двупосочна улица . Просто преди жените не са имали на разположение собствен доход и контрацептиви .
Защо като ти чета постовете оставам с впечатлението ,че мъжката част не е ок но при женската вс.е 6 ? Че мъжете са виновни за целия хаус това е факт , но кривините са във всяко огледало .
ПП Финансово независимите жени са малцинство по принцип, ако не ти е известно .БългаринЪт е беден човек принципно , 2000лв заплата[формирана предимно от администрация и държавен ешалон ] в София не е независимост !!!
ПП Програмисти и IT са изключително малък процент от популацията .
Само оставаш с подобно впечатление. Занимавам се с четири основни клона на правото: търговско, наказателно, семейно и трудово. Не живея в България.
За съжаление семейното, колкото и да не ми се иска е доходоносно и разцъфтява с множество отвратителни разводи на 40+ годишни двойки.
В страната, в която оперирам майката е със завишени права. Понякога нагло и жестоко злоупотребява с тези права и буквално лишава бащата, биологичния баща, от достъп до собствените му деца. И няма добър правен механизъм това да се предотврати. Най-тежка е защитата на бащата.
Така, че не, стремя се да има баланс. А си останал с подобно впечатление, защото повечето ми коментари са отговори на постове на Евго . А Евго е отделна галактика в нашия форумен космос.
Много точен коментар за съжаление. Някои неща от запада ми харесват. В други отношения обаче махалото се е отклонило прекалено много.
Най-общо казано вече го няма “удобният” “покорен” женски профил.
Наскоро една испанска медицинска сестра в една болница ми каза следното: Жената е недоволна, защото чака мъж, който още не е наличен в настоящето - той е някъде в бъдещето, а мъжът копнее за жена, която вече не е налична в настоящето, а погребана в миналото като профил.
В резултат всички са недоволни. Ами ще се нагаждат и ще преговарят.
Не ограничавай възрастта на четящите. И след 50 и след 60 и след 70 хората живеят активно и се развиват. Този стереотип в България винаги е бил погрешен.
Освен ред пил техниките има и разни други “артисти” (pick up artists) - това не решава основния проблем.
А той е следният: Имаме момченца, а не зрели мъже. Питър Пан, който не се бори с препятствията на мъжете от предните поколения от едната страна, а от другата - прекалено достъпен секс и финансово независими жени плюс култура в стил чиста консумация.
Резутатът е повече от неприятен.
На ход са азиатците.
Коментар