Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз пък мислех, че си образован, готин и културен чичо, 60+, който преди 30г е бил голям пич с успехи на нежния фронт.
А ти си правиш майтапи за моя сметка и не усещаш, че ме обиждаш.
Важното е да има репродукция, жени има много, никой не е казал, че трябва цял живот една манджа да ядем,
"Успехите на нежния фронт" не ги разбираме по един и същ начин.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
И ти много уверено вървиш към възрастта на дядовците. До 5-6 години и ще бъдеш от другата страна на барикадата... щом от сега се чувстваш уморен... Да де - има си причини...
Не се притеснявай - дори няма да усетиш, ако и да станеш на 50+... (разбира се, че ще порастваш с всеки ден..., но това не е болка за умиране...) "Бариерата" е психологическа и зависи как такива като теб - злобничко ще ти го натякват постоянно...Майтап, бе Уили...
Да не ти пука, де. Поне ще ни веселиш тук с лафчета и любознателност. Отличник на випуска на ... самотните сърца... И няма гаранция, че дори да не си сам - няма да си самотен...
А ти си правиш майтапи за моя сметка и не усещаш, че ме обиждаш.
Важното е да има репродукция, жени има много, никой не е казал, че трябва цял живот една манджа да ядем,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
По онова време е било така.
Знаеш, че мъжът ако е здрав, може да прави бебета и на 50+ и нагоре. Въпреки че това е възраст за дядо, не за баща,
И ти много уверено вървиш към възрастта на дядовците. До 5-6 години и ще бъдеш от другата страна на барикадата... щом от сега се чувстваш уморен... Да де - има си причини...
Не се притеснявай - дори няма да усетиш, ако и да станеш на 50+... (разбира се, че ще порастваш с всеки ден..., но това не е болка за умиране...) "Бариерата" е психологическа и зависи как такива като теб - злобничко ще ти го натякват постоянно...Майтап, бе Уили...
Да не ти пука, де. Поне ще ни веселиш тук с лафчета и любознателност. Отличник на випуска на ... самотните сърца... И няма гаранция, че дори да не си сам - няма да си самотен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
И двамата сте "много млади" на по 40. Бате Пешо срещу когото ще се обединявате' си е създал дяцата на 20+ години' тоест' когато е трябвало...
Знаеш, че мъжът ако е здрав, може да прави бебета и на 50+ и нагоре. Въпреки че това е възраст за дядо, не за баща,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Точно че ша гушне телефона само
Наливаш масло в огъня, който "гасиш"! Телефонът е 2/3 от нашия Живот! Не ГО подценявай!
.................
Винаги съм мислил, че подобна тема е за мен неразбираема...
Дамите цял живот ни "превъзпитават" (по свой образ и подобие) и, когато вече решат, че са постигнали най-големият успех и резултат в своя Живот, получават поредно разочарование... И ТОЗИ безимен (от многото) не иска да лъже!
Та, какво искат дамите?
Да бъдат лъгани най-безогледно!
.....................
Ама какво може да иска една дама от един анонимник насред пазара?
На следващият пазар анонимниците са по-съвършени! Гаранция!
(неангажиращо!)
Коментар
-
Сложни отношения.
Мисля, че не трябва да изпушваш. Нищо лошо не се е случило, а и ти имаш своята визия.
Гушваш мъжа до себе си и нещата си идват на място! Гаранция! Защо се занимаваш с глупости и анонимници? (и с безимеННи)
Ето - и мен ме ядоса! Уж приятелка ми беше. а така и не ми научи никнейма...
Даммм. По-добре е, както пише Поетът с ватенката:
Всеки друм става тесен за двама,
всяка радост е бременна с мъка.
Нека никога срещи да няма,
за да няма след тях и разлъка...
Лека ти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
И ти като безименния. Закопахте го доктора без време. На богомолки ни обърнахте. И той, доктора щото е вчерашен тича през глава да ѝ дава апартаменти ....
Сложни отношения.
Мисля, че не трябва да изпушваш. Нищо лошо не се е случило, а и ти имаш своята визия.
Гушваш мъжа до себе си и нещата си идват на място! Гаранция! Защо се занимаваш с глупости и анонимници? (и с безимеННи)
Ето - и мен ме ядоса! Уж приятелка ми беше. а така и не ми научи никнейма...
Даммм. По-добре е, както пише Поетът с ватенката:
Всеки друм става тесен за двама,
всяка радост е бременна с мъка.
Нека никога срещи да няма,
за да няма след тях и разлъка...
Лека ти!
Коментар
-
Тя и котката като намери тава с кайма не спира да яде докато не започне да повръща. Живеем в цинични времена, но не допускаш ли и други мотиви у хората все пак? Реторичен въпрос.
Лека вечер.
Вече казах, че този форум е еманация на почтени дами и господа и че това са мои измишльотини.
Освен това, присъстващите ТУК са вън от всякакви подозрения. Никого не съм обвинил, само споделих мои, НАСОЧВАЩИ мисли с Док.
Ние живеем в този форум и не можем да се лъжем относно своите инвестиции (лично мнение, към което се придържам стриктно, ако имам нещо да казвам)
И ще повторя: тук ВСИЧКИ без изключение сме благородници по призвание!
И си вярвам!
Коментар
-
В анонимен форум ако питаш мен скай из дъ лимит
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Взема още 1 от доктора и го праща по дяволите
Коментар
-
"Колкото повече - толкова повече!"- това дори децата ти го знаят... (буркани с мед)
Разбира се, присъстващите са вън от обобщенията...
Лека вечер.
- 1 like
Коментар
-
Хм. А какво става ако инвеститорката има повече апартаменти от доктора? Само се осведомявам де
Разбира се, присъстващите са вън от обобщенията...
Коментар
-
Хм. А какво става ако инвеститорката има повече апартаменти от доктора? Само се осведомявам деНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
значи може да се класирам за жена християнка
Ама какъв благороден елен ще е ако няма рога.
Коментар
Коментар