If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямаш ли кола в очите на жените си аутсайдер.Още повече като се родят деца.Аз сега навъртам десетки километри градско пътуване да разкарвам жената и децата до градина ,училище,до паркове и магазини.
Мъж без кола не си е работа. Още повече за семеен с деца.
И ти гледай как се движи автомобила,а не дали пази при ПТП.Джиповете не са устойчиви на пътя,може да са мощни, ама някоя семейна кола е много по-добре да караш. Моята например не е престижна марка,но в завоите никога не съм имал проблеми.
ок
Освен това, мислим да си продадем имотите из провинцията и това ще обезсмисли купуването на кола.
Няма кой да се разправя цял живот да ги поддържа и да ги чисти.
По-важно ми е жена да намеря, от Тиндър също става бавно и рядко.
Като реша, ще взема допълнителни часове и ще купя една колица, да е хубава външно и да не ми бърка много в джоба.
Живеем до Фантастико и Била, до нас е спирката на метрото, ползваме таксита и самолети за екскурзии в чужбина и за море.
На работа не е удобно да ходя с кола в големия трафик и трябва да мина доста кръстовища. Една джипка ще е комформтна за извънградско и ще е по-добра защита при ПТП (да не се случват). Имам предвид - Тигуан, Suzuki Grand Vitarra или джип на Мерцедес, а не мутренски джип.
Нямаш ли кола в очите на жените си аутсайдер.Още повече като се родят деца.Аз сега навъртам десетки километри градско пътуване да разкарвам жената и децата до градина ,училище,до паркове и магазини.
Мъж без кола не си е работа. Още повече за семеен с деца.
И ти гледай как се движи автомобила,а не дали пази при ПТП.Джиповете не са устойчиви на пътя,може да са мощни, ама някоя семейна кола е много по-добре да караш. Моята например не е престижна марка,но в завоите никога не съм имал проблеми.
Образованите мадами са с малък километраж, стоят си моми до късно и не се занимават с мъже. Дори и девствени има. Има и такива, които не са по секса.
Аз съм ви разказвал преди 20 г една комшийка си беше прибрала гадже в апартамента й. Аз съм го засичал само 1-2 пъти на площадката. Момчето беше младо, високо, не беше грозно, само дрехите му бяха малко оръфани. Обаче тя живя с него няколко седмици и го изгони.
Сигурен съм, че е вършил мъжката работа както трябва на 25 г.
Ами тогава такава си търси. И аз съм попадал на девствени жени на по 30 години.
При положение, че плъхът дава 4-5 поколения годишно, съм направо учудена. Дет се вика, самец с богат опит, пък не му се случват нещата.
Мъка, мъка ....
Наздраве!
трябва да има някаква грешка
аз съм семеен плъх с плъхчета
Знаци счупили са стотици мъжки полови членове на младини и на 40 години се сещат да родят.
Честито на печелившите им мъже.
Образованите мадами са с малък километраж, стоят си моми до късно и не се занимават с мъже. Дори и девствени има. Има и такива, които не са по секса.
Аз съм ви разказвал преди 20 г една комшийка си беше прибрала гадже в апартамента й. Аз съм го засичал само 1-2 пъти на площадката. Момчето беше младо, високо, не беше грозно, само дрехите му бяха малко оръфани. Обаче тя живя с него няколко седмици и го изгони.
Сигурен съм, че е вършил мъжката работа както трябва на 25 г.
То дори до магазина като пазаруваш в хипермаркет ти трябва кола. Един ерген не може да си представи колко тежат торбите за едно семейство с няколко деца, какво, жената да мъкне 30-40 кила с автобуса ли?
Живеем до Фантастико и Била, до нас е спирката на метрото, ползваме таксита и самолети за екскурзии в чужбина и за море.
На работа не е удобно да ходя с кола в големия трафик и трябва да мина доста кръстовища. Една джипка ще е комформтна за извънградско и ще е по-добра защита при ПТП (да не се случват). Имам предвид - Тигуан, Suzuki Grand Vitarra или джип на Мерцедес, а не мутренски джип.
То не е само до ясли и градини. Като отидете на курорт семейството няма да ходите с влак. Или пък да ги заведеш на Витоша или до мола. Кола си трябва. И джип не ти трябва, още повече живееш в София. Това е голям автомобил и при този трафик и липса на паркоместа ще е проблем .Още повече не си опитен шофьор.
То дори до магазина като пазаруваш в хипермаркет ти трябва кола. Един ерген не може да си представи колко тежат торбите за едно семейство с няколко деца, какво, жената да мъкне 30-40 кила с автобуса ли?
До нас има ясли и градини и няма да се налага да шофираме.
По принцип, и аз искам да купя хубава джипка,
Мисля да спра да коментирам тази аптекарка. Аз все пак се опитах максимално с нея, дори й бях писал: "Как искаш да се получат нещата между нас, като не ме допускаш и гледаш да се измъкнеш." А тя: "Да, така е."
А ти като не беше добре няколко месеца, жена ти как се оправяше без кола, като не кара?
То не е само до ясли и градини. Като отидете на курорт семейството няма да ходите с влак. Или пък да ги заведеш на Витоша или до мола. Кола си трябва. И джип не ти трябва, още повече живееш в София. Това е голям автомобил и при този трафик и липса на паркоместа ще е проблем .Още повече не си опитен шофьор.
еми, точно затова
другите се борят с всички сили
а аз стоя безучастен
При положение, че плъхът дава 4-5 поколения годишно, съм направо учудена. Дет се вика, самец с богат опит, пък не му се случват нещата.
Мъка, мъка ....
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Родилките над 40 годишна възраст са малко на брой.Освен това вероятността да се роди дете с увреждания е много по-висока.А и едно е майка на 22 години, друго на 44.На тия години трудно се гледат малки деца.
Коментар