IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мезето за виното. А ти, както много пъти си декларирал - вино не употребяваш
    Наздраве!
    С ракия вече мезим всичко. Дори толумбички. Хубаво нещо е грозданката. Ако е хубава.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Както са засъхнали суджуците , сами крачат към масата ! Наздраве , приятели !
      Това е дума за почерпка. Довечера фащам трена за Тутракана. И ще чакам жп линията да стигне дотам. Абе, я направо донес суджука на жълтите павета. Предварително благодара!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Виж я оня /т. е. мен/ как не спира да се смее, а
        Наздраве за застрашителната и изцерителната

Axel Rudi Pell - When Truth Hurts

Е, може и да случи човекът, дано на следваща сбирка не се налага да не му изпеете:

Axel Rudi Pell - Too Late

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
          Обикновено след при употреба на солидни количество алкохол се стига до крачене на суджуци и други към масата или мераци за разкрачване на другия пол а всъщност на края се озоваващ разкрачен под масата. Разбира се тук имаме тренинг. Наздраве
          Събев, като те прочетох, та се сетих за една случка миналата седмица.

Бяхме се събрали една групичка отговорни люде на тематична сбирка - обсъждахме настоящият ловен сезон. Повечето от присъстващите са женени, аз съм омъжена, има и един, два ендевида, де го раздават свободна валенция

След захранката, обилно полята с подходящ алкохол, едната свободна валенция реши да сподели своите намерения. Щял да се задомява. Сред женените присъстващи настана суматоха, започна дрънчене на ножове връз посудата, подсмъркване, хъмкане и най-накрая успяха да избутат един представител пред строя, който да изрази всеобщото становище по повдигнатия въпрос. Предавам разговора по спомен / може и с малко украса/

- Ъъъ, начи ще се жениш!?
          - Мъ, да.
          - Ясно. Вече не ти се ходи на лов.
          - Не, бе!!! Ходи ми се. Какво общо има лова с брака!?
          - Сложно е за обяснение. Нали така? / въпроса е към другите женени/.
          Целокупната групичка на женените отговаря положително на въпроса, без да дава разяснение.
          - И защото реши така изведнъж да се жениш!?
          - Ами ... вечер като се прибера да има с кого да си говоря, да пия по една ракия с компания ...
          - А бе, ти луд ли се!? Жена ти като се прибере, вместо да ти направи салата, още на 15-та минута ще ти е вдигнала скандал.
          - Ама, чакай сега! Защо ще се караме!?
          - Защото в еди колко си часа е трябвало да й се обадиш по телефона, а ти не си се обадил. Или е трябвало да отидеш някъде, а ти не си отишъл - повод все ще се намери.
          - Ама аз съм бил зает, нали работя!?
          - Кой работи!? Ти ли работиш!? Че тя твоята работа се равнява на нейната отпуска. Ти знаеш ли тя колко е заета!? На работа, после в къщи ... Работел бил той.
          -Майната му. Нещата ще се успокоят като си легнем. Нали, такова ..., секса решава всички проблеми в семейството.
          - Къв секс, бе!? Ти си женен. Жена ти е изморена. Като си легне, обръща ти гръб и заспива. Един, два пъти седмично ти стига. А като се роди детето - един, два пъти, ама месечно.
          - Шегуваш се. И аз какво ще правя!?
          - Ами, каквото правим и ние /поглежда другите от групичката/. Като се ожениш, ще те научим.
          - Момчета, вие ме занасяте. Нарочно ме плашите, че да ми гледате сеира.
          - Кой те плаши, бе!? Виж я оня /т. е. мен/ как не спира да се смее, а ние как сме се омърлушили и сам си направи извода.

Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Поздрав понеже вероятно си се подкарал. Относно болие

https://www.youtube.com/watch?v=4iQiijbL0E4
            Тодоре, какви са тези полу-прокурорски какички, с вид на отклонили се от табора!
            Не ни подхождат вече такива рискови занимания.
            Е, в краен случай нека е в някакъв по-софт фариант - насън!
            Чичо Аксел има нещо много подходящо за случая:

Axel Rudi Pell - Dreams of passion

Наздраве за безобидните отклонения!

Коментар

Е то тъй се почва всеки път ... душата болна ... любовта коварна , па на другия ден ...

Коментар

ъхъ , със солидно главо- / най-малко / болие ...

Коментар

Обикновено след при употреба на солидни количество алкохол се стига до крачене на суджуци и други към масата или мераци за разкрачване на другия пол а всъщност на края се озоваващ разкрачен под масата. Разбира се тук имаме тренинг. Наздраве
                  ъхъ , със солидно главо- / най-малко / болие ...

Коментар

• Обикновено след при употреба на солидни количество алкохол се стига до крачене на суджуци и други към масата или мераци за разкрачване на другия пол а всъщност на края се озоваващ разкрачен под масата. Разбира се тук имаме тренинг. Наздраве

Коментар

Туй крачене кога го виждаш след петата или десетата ракия. Наздраве
                      хаха... туй беше добро!

Коментар

Що издребняваш!? Има ли значение след коя ракия, важното е да дойдат на масата.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ето,, мезето също тръгна към масата.
                            Мезето за виното. А ти, както много пъти си декларирал - вино не употребяваш
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Коментар

Засега само телешки суджук ... пастърмата по нататък , кат захладнее още .

Коментар

Working...
                                X