Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Както са засъхнали суджуците , сами крачат към масата !Наздраве , приятели !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВиж я оня /т. е. мен/ как не спира да се смее, а
Axel Rudi Pell - When Truth Hurts
Е, може и да случи човекът, дано на следваща сбирка не се налага да не му изпеете:
Axel Rudi Pell - Too Late
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеОбикновено след при употреба на солидни количество алкохол се стига до крачене на суджуци и други към масата или мераци за разкрачване на другия пол а всъщност на края се озоваващ разкрачен под масата. Разбира се тук имаме тренинг. Наздраве
Бяхме се събрали една групичка отговорни люде на тематична сбирка - обсъждахме настоящият ловен сезон. Повечето от присъстващите са женени, аз съм омъжена, има и един, два ендевида, де го раздават свободна валенция
След захранката, обилно полята с подходящ алкохол, едната свободна валенция реши да сподели своите намерения. Щял да се задомява. Сред женените присъстващи настана суматоха, започна дрънчене на ножове връз посудата, подсмъркване, хъмкане и най-накрая успяха да избутат един представител пред строя, който да изрази всеобщото становище по повдигнатия въпрос. Предавам разговора по спомен / може и с малко украса/
- Ъъъ, начи ще се жениш!?
- Мъ, да.
- Ясно. Вече не ти се ходи на лов.
- Не, бе!!! Ходи ми се. Какво общо има лова с брака!?
- Сложно е за обяснение. Нали така? / въпроса е към другите женени/.
Целокупната групичка на женените отговаря положително на въпроса, без да дава разяснение.
- И защото реши така изведнъж да се жениш!?
- Ами ... вечер като се прибера да има с кого да си говоря, да пия по една ракия с компания ...
- А бе, ти луд ли се!? Жена ти като се прибере, вместо да ти направи салата, още на 15-та минута ще ти е вдигнала скандал.
- Ама, чакай сега! Защо ще се караме!?
- Защото в еди колко си часа е трябвало да й се обадиш по телефона, а ти не си се обадил. Или е трябвало да отидеш някъде, а ти не си отишъл - повод все ще се намери.
- Ама аз съм бил зает, нали работя!?
- Кой работи!? Ти ли работиш!? Че тя твоята работа се равнява на нейната отпуска. Ти знаеш ли тя колко е заета!? На работа, после в къщи ... Работел бил той.
-Майната му. Нещата ще се успокоят като си легнем. Нали, такова ..., секса решава всички проблеми в семейството.
- Къв секс, бе!? Ти си женен. Жена ти е изморена. Като си легне, обръща ти гръб и заспива. Един, два пъти седмично ти стига. А като се роди детето - един, два пъти, ама месечно.
- Шегуваш се. И аз какво ще правя!?
- Ами, каквото правим и ние /поглежда другите от групичката/. Като се ожениш, ще те научим.
- Момчета, вие ме занасяте. Нарочно ме плашите, че да ми гледате сеира.
- Кой те плаши, бе!? Виж я оня /т. е. мен/ как не спира да се смее, а ние как сме се омърлушили и сам си направи извода.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Не ни подхождат вече такива рискови занимания.
Е, в краен случай нека е в някакъв по-софт фариант - насън!
Чичо Аксел има нещо много подходящо за случая:
Axel Rudi Pell - Dreams of passion
Наздраве за безобидните отклонения!
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
ъхъ , със солидно главо- / най-малко / болие ...
https://www.youtube.com/watch?v=4iQiijbL0E4
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеОбикновено след при употреба на солидни количество алкохол се стига до крачене на суджуци и други към масата или мераци за разкрачване на другия пол а всъщност на края се озоваващ разкрачен под масата. Разбира се тук имаме тренинг. Наздраве
Коментар
-
Туй крачене кога го виждаш след петата или десетата ракия. Наздраве
Коментар
-
Туй крачене кога го виждаш след петата или десетата ракия. Наздраве
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Както са засъхнали суджуците , сами крачат към масата !Наздраве , приятели !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ето,, мезето също тръгна към масата.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ето,, мезето също тръгна към масата.Наздраве , приятели !
Коментар
-
Засега само телешки суджук ... пастърмата по нататък , кат захладнее още .
Коментар
Коментар