If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кви са тез народни музики в Кръчмата!? Вивалди пусни, Вивалди. Мрънкалото толкова труд фърли да ни образова, пък ти с един замах да му изтрийш усилията.
Наздраве!
Вивалди да си го слуша той ... мене домашното винце ме кара на ръченица ...
Кви са тез народни музики в Кръчмата!? Вивалди пусни, Вивалди. Мрънкалото толкова труд фърли да ни образова, пък ти с един замах да му изтрийш усилията.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Слаба памет - щастливо живуркане. А ти кой знай какви кошмарни спомени имаш от тангото и друсането. Да не съм паднал върху теб при епилептичен пристъп. Е, поне съм паднал на меко. Наздраве за изявите с пяна на уста!
Добре не помниш. Все пак си прегледай телесата за следи от дамско токче
Наздраве!
Мечо
Благосклонно нещо е забравата. Помага ти лесно да преживееш излагацията, за това което си вършил, че и още по-лошото - това, де не си успял да го свършиш
Наздраве!
Слаба памет - щастливо живуркане. А ти кой знай какви кошмарни спомени имаш от тангото и друсането. Да не съм паднал върху теб при епилептичен пристъп. Е, поне съм паднал на меко. Наздраве за изявите с пяна на уста!
Благосклонно нещо е забравата. Помага ти лесно да преживееш излагацията, за това което си вършил, че и още по-лошото - това, де не си успял да го свършиш
Наздраве!
Толку съм се бил напил, че съм забравил за друсането и тангото. Ама щом казваш.
Наздраве!
Мечо
Коментар