If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е положителна ... само шашкат народа да коли по-рано ...
Братчедката главно счети на БАБХ в хабитата. Днес ми се жалваше, че от началото на седмицата ги правя да си говорят сами с тази чума. А бе ..., мъка. То не беше зика треска по кравите, то не беше чума по прасИтата, грип по пилетата ...
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Наздраве балониадо, ... с червено Ako имаш борсови авоари, дръж ги под око. И се чувствай предупредена - С бате Фиско ще ви приберем паричките накуп На доброволни начала.
Не прекалявай с бялото, износва калция
Ми ще ги държа, какво да ги правя, ние сме по балонизациите, а после - я камилата, я камиларя
Сега само селянджърите пият червено,
Но при нас времето е готино , а ние сме на мускат отонел и пъстърва.
наздраве пияндета
Наздраве балониадо, ... с червено Ako имаш борсови авоари, дръж ги под око. И се чувствай предупредена - С бате Фиско ще ви приберем паричките накуп На доброволни начала.
Не прекалявай с бялото, износва калция
Днес по всичките телевизии говоря, че нейде из Чужденеция са намерили глиган с положителна проба за чумата. Това ич не е на добре. В Румъния бая добитък се натръшка.
Наздраве!
П.П. Тати не копа, а купува гроздето - 1 тон мерло.. Прави вино, прави ракия - зетьовете пият
Не е положителна ... само шашкат народа да коли по-рано ...
Пепел ти на езика с тая чума ... то , честно казано от брюкселската по лоша няма де , ама нейсе ... Колкото до хубавото винце , и у дома е тъй ... аз все мърморя " Ахмак лозе копай , юнак вино пий ! " ... пълно с юнаци ! Да са живи и здрави , наздраве !
Днес по всичките телевизии говоря, че нейде из Чужденеция са намерили глиган с положителна проба за чумата. Това ич не е на добре. В Румъния бая добитък се натръшка.
Наздраве!
П.П. Тати не копа, а купува гроздето - 1 тон мерло.. Прави вино, прави ракия - зетьовете пият
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Варди ся прасИтата, че да не ги фане африканската чума. Няма да има какво да сложиш за мезе към виното.
Наздраве!
П.П. И на тате виното много хубаво стана тази година. Ама той много му слугува, за разлика от зетьовете и внуците си.
Пепел ти на езика с тая чума ... то , честно казано от брюкселската по лоша няма де , ама нейсе ... Колкото до хубавото винце , и у дома е тъй ... аз все мърморя " Ахмак лозе копай , юнак вино пий ! " ... пълно с юнаци ! Да са живи и здрави , наздраве !
Коментар