IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

То се не знае кой по-гошям вещер.
    Кат гледаме кой хленчи и се оплаква непрекъснато, знае се.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Ааааааа, ще си кажеш тииии, ще си кажеш. Има едно село Вещица до Белградчик - да вземем да направим там една сбирка на кръчмата, зер може и отстъпка да ви направя за спане в хотел Скалите или нещо от сорта в Белоградчик, че имах някога контакти там - таман ще вдигнем двойно популацията на селото
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Е, па ... Нали ще ми записващ и издаваш мемоарите, редно е да те почеткам.
        Наздраве!
        Ще ти се подбие реномето и ще си развалилш името с такава небивала щедрост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Да не ви развалям достолука, ама Тракчето с орлите ли ще живее, че ти нали си вещер в женски образ, а вие не остарявате, че летопис на смутното време да пишете. Наздраве!

Коментар

Наздраве!
            Да не ви развалям достолука, ама Тракчето с орлите ли ще живее, че ти нали си вещер в женски образ, а вие не остарявате, че летопис на смутното време да пишете. Наздраве!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Най-после я изкрънках. Големо дълбаене и копане беше.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

Температурите летни. Шта черпя една биричка за хубавите коментари в оная тема.
                Най-после я изкрънках. Големо дълбаене и копане беше.

Коментар

Забравих, че си освен пестелива, твърде и належащо мързелива. Наздраве за умствената ленност!
                  Температурите летни. Шта черпя една биричка за хубавите коментари в оная тема.
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Значи ще влизаш в темата история преди следобедна дрямка. Нещо кат с оня преподавател.
                    Тцъ, няма да е същото. Губи се ефакта на кадифения бас, дето ми действаше като чаша тежко червено вино.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Аааа, Историята високоинтелектуална тема. Аз там не припарвам. Щот има голяма вероятност да се сблъскам с "чаршафите" на хер Начев.
                      Наздраве!

П.П. Колективният начин на живот до това доведе. Индивидуалистите са движещата сила на прогреса, ама за 70 години преходи от едно, та в друго състояние успяхме почти да затрием тази форма на човешко съществуване.
                      Значи ще влизаш в темата история преди следобедна дрямка. Нещо кат с оня преподавател.

Коментар

Аааа, Историята високоинтелектуална тема. Аз там не припарвам. Щот има голяма вероятност да се сблъскам с "чаршафите" на хер Начев.
                        Наздраве!

П.П. Колективният начин на живот до това доведе. Индивидуалистите са движещата сила на прогреса, ама за 70 години преходи от едно, та в друго състояние успяхме почти да затрием тази форма на човешко съществуване.
                        Забравих, че си освен пестелива, твърде и належащо мързелива. Наздраве за умствената ленност!

Коментар

Ся, чакайте да питам, че ми е малко неясно - що Тракащият е с нов ник? А пък Прецаканото даже си е затрило, т.е. променило стария и си е направило нов - вярно, и при двамата новия изглежда като стария, ама? Обърках се тотално, а аз уж съм радетел за чистотата у форумо и мразя многоникието, което немалка част от форума практикува.
                          Не съм с нов. Това ми е първия. После ми ги обединиха и оня прим го махнаха. Пък той ми беше станал любим. Демек, обновено тракало. Иначе, като си помисли човек, спокойно могат да си ти краднат самоличността. Засега няма опити, но знае ли човек. Аз затова съм си с истинските имена в профила. Пък и са ме виждали хората на инвест-срещата. Малко се глумеха да не съм некой бежанец или гетоист, дошъл лично се запознае с Импето, но той издържа на моите гаври, че го търси един прокурор - пловдивчанче.

Коментар

Ся, чакайте да питам, че ми е малко неясно - що Тракащият е с нов ник? А пък Прецаканото даже си е затрило, т.е. променило стария и си е направило нов - вярно, и при двамата новия изглежда като стария, ама? Обърках се тотално, а аз уж съм радетел за чистотата у форумо и мразя многоникието, което немалка част от форума практикува.
                            Мрънкалото си има два ника от време оно. Щот срещаше трудности с влизането и най-вече излизането от Кръчмата.
                            Наздраве!

П.П. За Преци нямам информация. Може то само да сподели, що се е клонирало.
                            Мечо

Коментар

• Ся, чакайте да питам, че ми е малко неясно - що Тракащият е с нов ник? А пък Прецаканото даже си е затрило, т.е. променило стария и си е направило нов - вярно, и при двамата новия изглежда като стария, ама? Обърках се тотално, а аз уж съм радетел за чистотата у форумо и мразя многоникието, което немалка част от форума практикува.

Коментар

• Чакай да сипя един високоинтелектуален абсент за хер Начев, че нещо хич не го разбирам оттатък и си омешахме капите набързо. Наздраве!

Коментар

Working...
                                X