If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдъъъъ,и една мелба чакаш, ама що време излете от тогава
Наздраве
Братчед, не мога да повярвам на очите си. Помислих, че канибалите у Еквадор са закусили с теб ... или тея от Чужденеция /щот разлика голяма аз не виждам/
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Имам повод да почерпа. Даже два. И май ще черпа пак за тях към края на месеца. Ще намажете филията. С мас и гъши пастет. А отгоре чер хайвер. Наздраве!
Добро утро, Лелче !
Пих едно младо вино и ми се замая главата, но сбирата ще ми дойде добре...Дет се вика - ще повторя....
Аз съм търпелив човек, ще си лоча бирата в ъгъла и ще цитирам стихче....
Седем години той седя търпеливо в ъгъла,
пийва си от питието и чака сервитъорката
да каже ДА....
Наздраве !
То, и аз търпеливо чакам срещата на плажа в Португалията, мароканската кобилка и горивото за колата с висока проходимост ...
Наздраве!
Мечо
Добро утро, Лелче !
Пих едно младо вино и ми се замая главата, но сбирата ще ми дойде добре...Дет се вика - ще повторя....
да каже ДА....
Наздраве !
И тя му каза "Даааа.......
Да, да, има да вземаш!"
Старото винаги има да взема. Я валидол, я виагра.
Добро утро, Лелче !
да каже ДА....
Наздраве !
Има да чака ...
Забравил си, че кастинга се провали, щото не можахме да се разберем за съотношението мъже - жени, обслужващ персонал. Даже с обещан и платен стрийптиз се разминахме . Дамите Остана ни Колето , ама той пък не излиза от СЛАДА и всеки се спасява , както умее
Добро утро, 4i40!
Щ черпя, да пием по една бира за закуска?
Наззраве!
Добро утро, Лелче !
да каже ДА....
Добро утро !
Черпи, дорде ти се отворила душата...Щот тез мераци във вашия край бързо отминават.....
Нещо спомена, че тази човеколюбиви мераци могат да се случат някога.... догодина напролет, кога виното и ракията са изпити а луканките и сушениците отдавна не висят по просторите....
Наздраве !
пп "Историците" ме отказаха от Историята....Станаха по зле от икономистите в БГ.....Четирима с 5 мнения по темата..За каквото и да било...
"История на държавата" трябва да отпадне като наука....Тя капсулова държавата и народа.
Трябва да се изучава "История на човечеството"
Добро утро, 4i40!
Щ черпя, да пием по една бира за закуска?
Наззраве!
Пий сега, дорде не съм размислила и да пробутам чашата на 4i40, щото Грую бира не пие.
Наздраве!
Добро утро !
Черпи, дорде ти се отворила душата...Щот тез мераци във вашия край бързо отминават.....
Нещо спомена, че тази човеколюбиви мераци могат да се случат някога.... догодина напролет, кога виното и ракията са изпити а луканките и сушениците отдавна не висят по просторите....
Наздраве !
пп "Историците" ме отказаха от Историята....Станаха по зле от икономистите в БГ.....Четирима с 5 мнения по темата..За каквото и да било...
"История на държавата" трябва да отпадне като наука....Тя капсулова държавата и народа.
Трябва да се изучава "История на човечеството"
Ааааааа, ще си кажеш тииии, ще си кажеш. Има едно село Вещица до Белградчик - да вземем да направим там една сбирка на кръчмата, зер може и отстъпка да ви направя за спане в хотел Скалите или нещо от сорта в Белоградчик, че имах някога контакти там - таман ще вдигнем двойно популацията на селото
Не ща в такива магеснически места, че много ще се омагьосаме. А пък предпочитам да помня все пак къде съм бил и какво съм правил.
Да не ви развалям достолука, ама Тракчето с орлите ли ще живее, че ти нали си вещер в женски образ, а вие не остарявате, че летопис на смутното време да пишете. Наздраве!
Съм габровка, бре!!! Не шотландка
Наздраве!
П.П. Ама хубаво се развъртяхме в Историята. Отдавна не ни се беше случвало.
Мечо
Коментар