If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз също не пия кайве - не ме кефи някакси. Има две неща, които много харесвам като аромат, но като вкус никога не опитвам - кафе и панаирджийски кюфтета Наздраве!
П.С. Гледам, катилчето се появил, дали верно вече не е дъно на пазаря? Старите идаааааат
До завършване на първото вишу и аз не пиех кафе. После започнах да правя компания на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието сутрин. Сега пия само по едно кафе на ден, по-скоро заради ритуала. Но скоро ще преминавам на чай. Оказа се, че кафето не е в унисон с уртикарията на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Ставаме два алергена и му идваме в повече
Наздраве!
И защо така!? Или и то някакви болежки ти провокира!? Много крехък ще дойдеш.
Наздраве!
Аз също не пия кайве - не ме кефи някакси. Има две неща, които много харесвам като аромат, но като вкус никога не опитвам - кафе и панаирджийски кюфтета Наздраве!
П.С. Гледам, катилчето се появил, дали верно вече не е дъно на пазаря? Старите идаааааат
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Наскоро някъде твърдяха, че тия, де пиели повече кафявата напитка, живеели по-дълго. Обезпокоително, ако не е реклама. Защото хич не го кусам. Трябва видя на хапчита дали го няма. Лифолизирана храна ли им викаха? Може и на концентрат. Кафено ликьорче, например. Или боза с кафе. Даже може я развия тая ниша на пазара. Да не ми крадете идеята, ей. Ма що ли ви открехвам?
И защо така!? Или и то някакви болежки ти провокира!? Много крехък ще дойдеш.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Наскоро някъде твърдяха, че тия, де пиели повече кафявата напитка, живеели по-дълго. Обезпокоително, ако не е реклама. Защото хич не го кусам. Трябва видя на хапчита дали го няма. Лифолизирана храна ли им викаха? Може и на концентрат. Кафено ликьорче, например. Или боза с кафе. Даже може я развия тая ниша на пазара. Да не ми крадете идеята, ей. Ма що ли ви открехвам?
Да бе ,и тия дето пушат с кавето, живеели още по дълго !
Добро утро,кафенцето ми било противопоказно,ама аз пак си пия,ръгам алкална и йонизирана вода и магнезий и си свиркам.
наздраве!
У Чужденеция съм бре ,нещо не стигнах до Еквадор
Без време земеделец станах ... то кво ли да станеш у Чужденеция
Ама живи и здрави да сме .... и ръкийка да има
Наздраве
Братчед,копай, че ляб трябва да има за останалите хабитати.
Наздраве!
П.П. Това с мелбата май няма да ми се случи. Сега ще има да ми се оправдаваш с тежки и неотложни агроангажименти през лятото. Мое ли да си променя желанието на кана вино и пастърма /ако вече си се научил да я правиш като хората/?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Братчед, не мога да повярвам на очите си. Помислих, че канибалите у Еквадор са закусили с теб ... или тея от Чужденеция /щот разлика голяма аз не виждам/
Наздраве!
У Чужденеция съм бре ,нещо не стигнах до Еквадор
Без време земеделец станах ... то кво ли да станеш у Чужденеция
Ама живи и здрави да сме .... и ръкийка да има
Наздраве
Коментар