If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Винаги се грижа за доброта им кондиция и жизнен тонус.
Наздраве!
П.П. Все се каня да те питам, как ги докарваш до там нещата, че една дума да я пишеш смесено на кирилица и латиница? .
Аз невинен или виновен (до доказване на противното) Пиша често от един лаптоп, с мнооого чувствителна клавиатура, имамм чувство, че по усет ми набира клавишите, колчем си прокарам ръката над него ... не знам как успява, но превключва и кирилица-латиница (понякога и методиевица, сиреч все едно китаец пише като бърза, изпуска и изречения )))) А понякога и не редактирам и в бързането да напиша става неприятни за окото грешки. На всичко отгоре и като го оставям понякога в колата, се узстудява и от топло-студено не му се отразява добре, днес няколко часа борба за да тръгне ))
Гледам ай тука тъй съвременните... Не са с бели премени. https://m.youtube.com/watch?v=0Pq8vOVbvzs
Виж какъв голям го държат между краката. Това, обаче, поддържа бедрата им стройни и затвърждава чувството им за ритъм.
Бурни оеации, Груич! Получаваш стихоплетната нобеларка на кръчмата.
Един призрак броди из Кръчмата!
Стихоплетната нобеларка, загърната в дискретно тониран плащ, деликатно присяда по масите ... уж за да се информира и за алтернативни номинации, но след гръмването на бурните овации от днес, решението беше ясно
Отчаянието предизвика неочаквани ефекти на сривове по всички фронтове в инвеститорското войнство, при което неочаквано взе да ги избива на неподходящи изяви - литература.
Съществува риск от започване на процедура за тяхната подмяна. Поради функционална напригодност!
Аз вече имам предизвестие и покана да изтъкна аргументи в своя защита.
Нищо не ми идва!
Освен да пледирам невменяемост
Наздраве за творчеството, което ни докарва до ръба!!
Lelq да си ги държи тези обожатели. Така или иначе в най-скоро време и ти ще навлезеш в пределната възраст - мога да почакам
Наздраве!
Надай са. И ти кат Чичи заблудена, че ЕГН-то ми сочи точно състоянието на духа. Ама то, състоянието като на млад момък без акъл и с едва набождащи мераци. Младо и объркано още. Тепърв ще отлежава, доде му миряса главата. Наздраве за младото вино - божоле и други такива!
Тва е некаква интерпретация на объркан мисловен процес в тиквата ми...
Така, както съм пийнал 25 гр, единственото което ми се явява пред очите е бяла мечка как младо тюленче яде .....или нещо друго....
Наздраве !
Никак не е реалистично това, което съм подчертал в цитата! И сравнението с тюленчето - някак неточно ми се вижда... Това - умалително ме колебае...
Ако запазим умалителното - за благозМУчие - съвсем различно /и сериозно, като за случая!/ би звучало нещо подобно: "Как бял мечок - морска кравичка яде..."
Коментар