If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Начи ..., това не съм го очаквала от теб! Отвръщам на удара, де се вика
Зъб от мишка, нокътче от котка,
попова лъжичка расла в локва,
капка, две отрова змийска
кръв от прилеп, глътка поморийска
лудо биле, клюн от дропла
и докато тази смес е топла
сипвам в груювата чаша
и му казвам:
- Ха, наздраве, гордост наша!
Сбъркала си рецептата. От тая на Грую най-много да му пораснат косми по носа.
Тез ги разправяй на някоя, де си я фанал на улицата. Забравяш, че съм учила една камара биологии, в това число и физиология. Което ще рече, че състоянието на духа малко ме интересува.
Наздраве!
Мчи, теб те заварвам да метеш снега на улицата. Състоянието на духа определя физиологията. Наздраве!
Много работа напоследък, обаче после ще почивам половин месец
Наздраве!
Нещо ме е налегнала простотията, да в рима:
Сутрин рано от зарана,
ще надигна аз стакана, да се пазя от закана, дет' ври на тнм в казана
Начи ..., това не съм го очаквала от теб! Отвръщам на удара, де се вика
Зъб от мишка, нокътче от котка,
попова лъжичка расла в локва,
капка, две отрова змийска
кръв от прилеп, глътка поморийска
лудо биле, клюн от дропла
и докато тази смес е топла
сипвам в груювата чаша
и му казвам:
- Ха, наздраве, гордост наша!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Надай са. И ти кат Чичи заблудена, че ЕГН-то ми сочи точно състоянието на духа. Ама то, състоянието като на млад момък без акъл и с едва набождащи мераци. Младо и объркано още. Тепърв ще отлежава, доде му миряса главата. Наздраве за младото вино - божоле и други такива!
Тез ги разправяй на някоя, де си я фанал на улицата. Забравяш, че съм учила една камара биологии, в това число и физиология. Което ще рече, че състоянието на духа малко ме интересува.
Наздраве!
Мечо
Аз невинен или виновен (до доказване на противното) Пиша често от един лаптоп, с мнооого чувствителна клавиатура, имамм чувство, че по усет ми набира клавишите, колчем си прокарам ръката над него ... не знам как успява, но превключва и кирилица-латиница (понякога и методиевица, сиреч все едно китаец пише като бърза, изпуска и изречения )))) А понякога и не редактирам и в бързането да напиша става неприятни за окото грешки. На всичко отгоре и като го оставям понякога в колата, се узстудява и от топло-студено не му се отразява добре, днес няколко часа борба за да тръгне ))
Това е то - лаФтоп със собствено мнение. Добре поне, че пишеш на фонетика, защото ако беше на БДС, щеше да се наложи да те четем по усет.
Аз използвам БДС клавиатура и пиша с 10 пръста. Гледам само екрана докато набирам текста. Но като премина на латиница цирка е пълен - викам дебелото псе да ми търси буквите.
Наздраве, Преци!
Мечо
Гледам ай тука тъй съвременните... Не са с бели премени. https://m.youtube.com/watch?v=0Pq8vOVbvzs
Виж какъв голям го държат между краката. Това, обаче, поддържа бедрата им стройни и затвърждава чувството им за ритъм.
Гледам ай тука тъй съвременните... Не са с бели премени. https://m.youtube.com/watch?v=0Pq8vOVbvzs
Виж какъв голям го държат между краката. Това, обаче, поддържа бедрата им стройни и затвърждава чувството им за ритъм.
Браво, хубава находка!
Едни такива зесмени, ентусиазирани, дори екзалтирани!
Черната премяна ги прави да изглеждат още по-стройни, а дори и само видът им не оставя никакви съмнения, че ... чувството за ритъм е на висота, а големите барабани ни най-малко не ги смущават!
Самодиви няма, разотидоха се по разни атрактивни дестинации
Наздраве за ритмичността!
Ето една кака - цялата в бяло, но и тя окована в тежките букаи на ритъма
Коментар