IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро! Честит и на теб и наздраве!
    Наздраве, Lelq!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Ааааа, ашколсун и аферим, тнм - те такъв ползник си требе. Ама ако може към чайчето да има и ром, по-възможност кубински и поднесен от съответната особа - тя само по парфюм, аз само по ...пура
      Наздраве!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Добро утро, тайфата!
        Честит ви Игнажден! Да сте живи и здрави и днес читав човек да ви влезе в къщата.

Наздраве!
        Добро утро! Честит и на теб и наздраве!

Коментар

• Добро утро, тайфата!
          Честит ви Игнажден! Да сте живи и здрави и днес читав човек да ви влезе в къщата.

Наздраве!

П.П. Аз отивам да взривя на Арахната ремонтираната кочинка. Да го видя, смей ли да не отвори на такъв личен полазник кат мен и да си изпорти цялата 2019 година.
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
            Няма нужда да се хаби...Аз съм кът безопасна игла мината през мълчана вода.....
            Такова перфектно стихоплетство не очаквах !
            Черпя ги с едно голямо ( 50 гр ) питие, но за двамата...

Наздраве !
            Как пък ти се откъсна от сърце такова огромно количество!?
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Кака е трупирана, Кака е туширана и лежи пред казаня да се топли от излишния вече огин, де бе запалила зарад нас. Лежи, Како, по гръб лежи, що си в туш и си матирана. Пардон, царицата я взеха. Пак грешка, кобилката, що скачаше на Г отскокна извън шахматното поле. До следващата игра. Сега Грую вземе обезвреди и оня туз Чиче. Наздраве за гросмайстрите!
              Добро утро !
              Няма нужда да се хаби...Аз съм кът безопасна игла мината през мълчана вода.....
              Такова перфектно стихоплетство не очаквах !
              Черпя ги с едно голямо ( 50 гр ) питие, но за двамата...

Наздраве !

Коментар

Заковал съм дъски на прозорците, залостил съм входната врата с трикрилен гардероб. И да фучиш, и да ечиш, и да блъскаш, и да трещиш, ще си спа блажено и с кеф ще слушам как си хабиш силиците да направиш впечатление на трите прасенца, вселили се у мен. Къщичката е стабилна и ще устои на всичките ти налитания.
                Сам ще ми отвориш, бре!!! Рекоф ти дан хленчиш
                Наздраве!

П.П. Сбирай сили и гласи почерпката.
                Мечо

Коментар

Мрънкало, Кака нивга не мое да туш. Или па мат, още повече и най-вече щот шах не играя. И табла също.
                  Наздраве!

П.П. Стягай се, че утре в убийствено ранен час ще ти идвам на гости. Решила съм го и никакъв хленч от твоя страна не ще ме разубеди.
                  Заковал съм дъски на прозорците, залостил съм входната врата с трикрилен гардероб. И да фучиш, и да ечиш, и да блъскаш, и да трещиш, ще си спа блажено и с кеф ще слушам как си хабиш силиците да направиш впечатление на трите прасенца, вселили се у мен. Къщичката е стабилна и ще устои на всичките ти налитания.

Коментар

Кака е трупирана, Кака е туширана и лежи пред казаня да се топли от излишния вече огин, де бе запалила зарад нас. Лежи, Како, по гръб лежи, що си в туш и си матирана. Пардон, царицата я взеха. Пак грешка, кобилката, що скачаше на Г отскокна извън шахматното поле. До следващата игра. Сега Грую вземе обезвреди и оня туз Чиче. Наздраве за гросмайстрите!
                    Мрънкало, Кака нивга не мое да туш. Или па мат, още повече и най-вече щот шах не играя. И табла също.
                    Наздраве!

П.П. Стягай се, че утре в убийствено ранен час ще ти идвам на гости. Решила съм го и никакъв хленч от твоя страна не ще ме разубеди.
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Оф, ама така не ми се работи, обаче уж трябва, но ще си бия пас А и простотията хич не ме пуска, а бях на детски рожден ден вчера, ама си седях сам на масата и си пиех, щото другите родители много загрижени за чаветата си и постоянно им висяха над главата. Не ги разбирам тези неща - значи висиш му постоянно на главата, сакън да не стане нещо с my precious, обаче когато прешъса се дере като ненормален и моите уж нормални деца, на които аз винаги съм обяснявал, че не трябва да се вика, не е културно някакси, го гледат странно като неандерталец и ме питат - тате, защо вика баткото, това не е хубаво, "грижовният" родител не смее една думичка да му каже, сакън да не обиди прешъса... И после що след нас идвали изроди. Как да е, сигурно ще обидя някой родител с подобен прешъс, ако изобщо разбере за какво иде реч, че във фарисейската си любов към ненагледните, често забравяме, че има и други хора, чиито деца са не по-малко ненагледни, само дето са една идея по-възпитани и по-малко простаци.

И.... отплеснах се, ама не се сдържах - вече имам много леки заченки на мисъл за емиграция. И не, не е от алкохола, не е и от липса на средства или желание за по-охолен живот - тук си имам почти всичко, обаче тази войнстваща простащина ми идва он топ.

И все пак да почета тнм - няма да е хубаво като нейното, ама ще е в нейна чест

Ще надигна аз бокала,
                      само да ти кажа "Хвала" -
                      туй, що ври ти в казана,
                      ич дикиш не мой ми хвана,
                      щото знам от хора стари -
                      и баячки, и знахари -
                      уискито е квалитетно
                      само щом е пълнолетно.
                      А след трета, пета чаша
                      и Наташа става наша -
                      туй помага на мерака,
                      за да не пропуснеш кака.
                      Че накрая туй остава -
                      преходна е тази слава,
                      ала ние се не даваме
                      и до края продължаваме.
                      Вещерството ти омайно
                      с оново биле незнайно
                      запази за пълни маси
                      и заситени стомаси,
                      пък рекни с пълен глас -
                      ще ви черпя всички аз...
                      Ама ще е догодина,
                      догодина, до амина

Айде пак да засядам да работя, че си е таковало таковата

tnm е впечатлена. Много добре ти се получило стихоплетството. Не те включих в групичката на писателите, но като поет ще грабнеш палмата.
                      Наздраве!.
                      Мечо

Коментар

• Това като ударите едно две и започват рими да се леят... трето четвърто ще ви чета в инвестиционни редове, със или без Наташа обаче подлежи на уточнение...наша звучи някак общо.
                        Last edited by pepe1234; 19.12.2018, 20:35.

Коментар

Оф, ама така не ми се работи, обаче уж трябва, но ще си бия пас А и простотията хич не ме пуска, а бях на детски рожден ден вчера, ама си седях сам на масата и си пиех, щото другите родители много загрижени за чаветата си и постоянно им висяха над главата. Не ги разбирам тези неща - значи висиш му постоянно на главата, сакън да не стане нещо с my precious, обаче когато прешъса се дере като ненормален и моите уж нормални деца, на които аз винаги съм обяснявал, че не трябва да се вика, не е културно някакси, го гледат странно като неандерталец и ме питат - тате, защо вика баткото, това не е хубаво, "грижовният" родител не смее една думичка да му каже, сакън да не обиди прешъса... И после що след нас идвали изроди. Как да е, сигурно ще обидя някой родител с подобен прешъс, ако изобщо разбере за какво иде реч, че във фарисейската си любов към ненагледните, често забравяме, че има и други хора, чиито деца са не по-малко ненагледни, само дето са една идея по-възпитани и по-малко простаци.

И.... отплеснах се, ама не се сдържах - вече имам много леки заченки на мисъл за емиграция. И не, не е от алкохола, не е и от липса на средства или желание за по-охолен живот - тук си имам почти всичко, обаче тази войнстваща простащина ми идва он топ.

Ще надигна аз бокала,
                          туй, що ври ти в казана,
                          и баячки, и знахари -
                          уискито е квалитетно
                          само щом е пълнолетно.
                          А след трета, пета чаша
                          и Наташа става наша -
                          туй помага на мерака,
                          за да не пропуснеш кака.
                          Че накрая туй остава -
                          преходна е тази слава,
                          ала ние се не даваме
                          и до края продължаваме.
                          Вещерството ти омайно
                          с оново биле незнайно
                          запази за пълни маси
                          и заситени стомаси,
                          пък рекни с пълен глас -
                          ще ви черпя всички аз...
                          Ама ще е догодина,
                          догодина, до амина

Карай ги Груйче, карай наред,)
                          момче юнак, )) момък напет
                          Да им дойде акъла, и на тех и на теб ))
                          Кой какво си иска - да получи,
                          На колело-съдбата урокът да изучи.
                          Пък некой ден години "мъдри" усвоил,
                          дано пред внуците не стане за резил )))
                          На финала Модераторската глоба бих платил
                          с уточнението: ... че кръчмарската халтура
                          - не е помагало за матура )))
                          ...по литература )))

ps. Груец, малко да минat тегавите празници и ще ти прартя една формулка с която някак си да ти е по-на-кеф да разпределяш залозите из бетовете - за късмет един вид и за мерак за по-гоуемо кпд, а и за компенсация...на горенаписаното )))
                          пс2 - видяла жабата че слагат на коня подкова, па и тя подала краче - та и мойта maj като жабешката - набутах малко стихоплетстване ))) A един приятел скоро издаде стихосбирка, помогнахме му с издаването почти на 100% Но ни учуди, щото досега не беше изявявал такъв талант, а учудващо някои неща звучаха актуално ...На тез години ората прописват комай, - музи некакви ги навестяват

Коментар

Ще надигна аз бокала,
                            туй, що ври ти в казана,
                            и баячки, и знахари -
                            уискито е квалитетно
                            само щом е пълнолетно.
                            А след трета, пета чаша
                            и Наташа става наша -
                            туй помага на мерака,
                            за да не пропуснеш кака.
                            Че накрая туй остава -
                            преходна е тази слава,
                            ала ние се не даваме
                            и до края продължаваме.
                            Вещерството ти омайно
                            с оново биле незнайно
                            запази за пълни маси
                            и заситени стомаси,
                            пък рекни с пълен глас -
                            ще ви черпя всички аз...
                            Ама ще е догодина,
                            догодина, до амина

Коментар

Начи ..., това не съм го очаквала от теб! Отвръщам на удара, де се вика

Зъб от мишка, нокътче от котка,
                              попова лъжичка расла в локва,
                              капка, две отрова змийска
                              кръв от прилеп, глътка поморийска
                              лудо биле, клюн от дропла
                              и докато тази смес е топла
                              сипвам в груювата чаша
                              и му казвам:
                              - Ха, наздраве, гордост наша!

Ще надигна аз бокала,
                              туй, що ври ти в казана,
                              и баячки, и знахари -
                              уискито е квалитетно
                              само щом е пълнолетно.
                              А след трета, пета чаша
                              и Наташа става наша -
                              туй помага на мерака,
                              за да не пропуснеш кака.
                              Че накрая туй остава -
                              преходна е тази слава,
                              ала ние се не даваме
                              и до края продължаваме.
                              Вещерството ти омайно
                              с оново биле незнайно
                              запази за пълни маси
                              и заситени стомаси,
                              пък рекни с пълен глас -
                              ще ви черпя всички аз...
                              Ама ще е догодина,
                              догодина, до амина

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

За него и това ще е трагедия. Не се знае с тези нови придобивки дали ще котира на 100 км след табелата на Голямо село

П.П. Завиждаш му ти, изглежда. Не теб ще спретна нещо по-взривоопасно. Подкрепа за някои дейности ти нужна веке
                                Слушай Пепе и грабвай чашата. До довечера да си под масата. Та видим колко си взривоопасна кога се надигнеш и преобърнеш препълнената маса. Тогава Колчо ще те закачи на еленовите рога на показ като лош пример за разхищение. Срам!

Коментар

Working...
                                X