Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Ааааа, ашколсун и аферим, тнм - те такъв ползник си требе. Ама ако може към чайчето да има и ром, по-възможност кубински и поднесен от съответната особа - тя само по парфюм, аз само по ...пура
Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Честит ви Игнажден! Да сте живи и здрави и днес читав човек да ви влезе в къщата.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Добро утро, тайфата!
Честит ви Игнажден! Да сте живи и здрави и днес читав човек да ви влезе в къщата.
Наздраве!
П.П. Аз отивам да взривя на Арахната ремонтираната кочинка. Да го видя, смей ли да не отвори на такъв личен полазник кат мен и да си изпорти цялата 2019 година.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Няма нужда да се хаби...Аз съм кът безопасна игла мината през мълчана вода.....
Такова перфектно стихоплетство не очаквах !
Черпя ги с едно голямо ( 50 гр ) питие, но за двамата...
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Кака е трупирана, Кака е туширана и лежи пред казаня да се топли от излишния вече огин, де бе запалила зарад нас. Лежи, Како, по гръб лежи, що си в туш и си матирана. Пардон, царицата я взеха. Пак грешка, кобилката, що скачаше на Г отскокна извън шахматното поле. До следващата игра. Сега Грую вземе обезвреди и оня туз Чиче. Наздраве за гросмайстрите!
Няма нужда да се хаби...Аз съм кът безопасна игла мината през мълчана вода.....
Такова перфектно стихоплетство не очаквах !
Черпя ги с едно голямо ( 50 гр ) питие, но за двамата...
Наздраве !
Коментар
-
Заковал съм дъски на прозорците, залостил съм входната врата с трикрилен гардероб. И да фучиш, и да ечиш, и да блъскаш, и да трещиш, ще си спа блажено и с кеф ще слушам как си хабиш силиците да направиш впечатление на трите прасенца, вселили се у мен. Къщичката е стабилна и ще устои на всичките ти налитания.
Наздраве!
П.П. Сбирай сили и гласи почерпката.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, Кака нивга не мое да туш. Или па мат, още повече и най-вече щот шах не играя. И табла също.
Наздраве!
П.П. Стягай се, че утре в убийствено ранен час ще ти идвам на гости. Решила съм го и никакъв хленч от твоя страна не ще ме разубеди.
Коментар
-
Кака е трупирана, Кака е туширана и лежи пред казаня да се топли от излишния вече огин, де бе запалила зарад нас. Лежи, Како, по гръб лежи, що си в туш и си матирана. Пардон, царицата я взеха. Пак грешка, кобилката, що скачаше на Г отскокна извън шахматното поле. До следващата игра. Сега Грую вземе обезвреди и оня туз Чиче. Наздраве за гросмайстрите!
Наздраве!
П.П. Стягай се, че утре в убийствено ранен час ще ти идвам на гости. Решила съм го и никакъв хленч от твоя страна не ще ме разубеди.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Оф, ама така не ми се работи, обаче уж трябва, но ще си бия пасА и простотията хич не ме пуска, а бях на детски рожден ден вчера, ама си седях сам на масата и си пиех, щото другите родители много загрижени за чаветата си и постоянно им висяха над главата. Не ги разбирам тези неща - значи висиш му постоянно на главата, сакън да не стане нещо с my precious, обаче когато прешъса се дере като ненормален и моите уж нормални деца, на които аз винаги съм обяснявал, че не трябва да се вика, не е културно някакси, го гледат странно като неандерталец и ме питат - тате, защо вика баткото, това не е хубаво, "грижовният" родител не смее една думичка да му каже, сакън да не обиди прешъса... И после що след нас идвали изроди. Как да е, сигурно ще обидя някой родител с подобен прешъс, ако изобщо разбере за какво иде реч, че във фарисейската си любов към ненагледните, често забравяме, че има и други хора, чиито деца са не по-малко ненагледни, само дето са една идея по-възпитани и по-малко простаци.
И.... отплеснах се, ама не се сдържах - вече имам много леки заченки на мисъл за емиграция. И не, не е от алкохола, не е и от липса на средства или желание за по-охолен живот - тук си имам почти всичко, обаче тази войнстваща простащина ми идва он топ.
И все пак да почета тнм - няма да е хубаво като нейното, ама ще е в нейна чест
Ще надигна аз бокала,
само да ти кажа "Хвала" -
туй, що ври ти в казана,
ич дикиш не мой ми хвана,
щото знам от хора стари -
и баячки, и знахари -
уискито е квалитетно
само щом е пълнолетно.
А след трета, пета чаша
и Наташа става наша -
туй помага на мерака,
за да не пропуснеш кака.
Че накрая туй остава -
преходна е тази слава,
ала ние се не даваме
и до края продължаваме.
Вещерството ти омайно
с оново биле незнайно
запази за пълни маси
и заситени стомаси,
пък рекни с пълен глас -
ще ви черпя всички аз...
Ама ще е догодина,
догодина, до амина
Айде пак да засядам да работя, че си е таковало таковата
tnm е впечатлена. Много добре ти се получило стихоплетството. Не те включих в групичката на писателите, но като поет ще грабнеш палмата.
Наздраве!.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Оф, ама така не ми се работи, обаче уж трябва, но ще си бия пасА и простотията хич не ме пуска, а бях на детски рожден ден вчера, ама си седях сам на масата и си пиех, щото другите родители много загрижени за чаветата си и постоянно им висяха над главата. Не ги разбирам тези неща - значи висиш му постоянно на главата, сакън да не стане нещо с my precious, обаче когато прешъса се дере като ненормален и моите уж нормални деца, на които аз винаги съм обяснявал, че не трябва да се вика, не е културно някакси, го гледат странно като неандерталец и ме питат - тате, защо вика баткото, това не е хубаво, "грижовният" родител не смее една думичка да му каже, сакън да не обиди прешъса... И после що след нас идвали изроди. Как да е, сигурно ще обидя някой родител с подобен прешъс, ако изобщо разбере за какво иде реч, че във фарисейската си любов към ненагледните, често забравяме, че има и други хора, чиито деца са не по-малко ненагледни, само дето са една идея по-възпитани и по-малко простаци.
И.... отплеснах се, ама не се сдържах - вече имам много леки заченки на мисъл за емиграция. И не, не е от алкохола, не е и от липса на средства или желание за по-охолен живот - тук си имам почти всичко, обаче тази войнстваща простащина ми идва он топ.
Ще надигна аз бокала,
туй, що ври ти в казана,
и баячки, и знахари -
уискито е квалитетно
само щом е пълнолетно.
А след трета, пета чаша
и Наташа става наша -
туй помага на мерака,
за да не пропуснеш кака.
Че накрая туй остава -
преходна е тази слава,
ала ние се не даваме
и до края продължаваме.
Вещерството ти омайно
с оново биле незнайно
запази за пълни маси
и заситени стомаси,
пък рекни с пълен глас -
ще ви черпя всички аз...
Ама ще е догодина,
догодина, до амина
момче юнак, )) момък напет
Да им дойде акъла, и на тех и на теб ))
Кой какво си иска - да получи,
На колело-съдбата урокът да изучи.
Пък некой ден години "мъдри" усвоил,
дано пред внуците не стане за резил )))
На финала Модераторската глоба бих платил
с уточнението: ... че кръчмарската халтура
- не е помагало за матура )))
...по литература )))
ps. Груец, малко да минat тегавите празници и ще ти прартя една формулка с която някак си да ти е по-на-кеф да разпределяш залозите из бетовете - за късмет един вид и за меракза по-гоуемо кпд, а и за компенсация...на горенаписаното )))
пс2 - видяла жабата че слагат на коня подкова, па и тя подала краче- та и мойта maj като жабешката - набутах малко стихоплетстване ))) A един приятел скоро издаде стихосбирка, помогнахме му с издаването почти на 100% Но ни учуди, щото досега не беше изявявал такъв талант, а учудващо някои неща звучаха актуално
...На тез години ората прописват комай, - музи некакви ги навестяват
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ще надигна аз бокала,
туй, що ври ти в казана,
и баячки, и знахари -
уискито е квалитетно
само щом е пълнолетно.
А след трета, пета чаша
и Наташа става наша -
туй помага на мерака,
за да не пропуснеш кака.
Че накрая туй остава -
преходна е тази слава,
ала ние се не даваме
и до края продължаваме.
Вещерството ти омайно
с оново биле незнайно
запази за пълни маси
и заситени стомаси,
пък рекни с пълен глас -
ще ви черпя всички аз...
Ама ще е догодина,
догодина, до амина
- 1 like
Коментар
-
Начи ..., това не съм го очаквала от теб! Отвръщам на удара, де се вика
Зъб от мишка, нокътче от котка,
попова лъжичка расла в локва,
капка, две отрова змийска
кръв от прилеп, глътка поморийска
лудо биле, клюн от дропла
и докато тази смес е топла
сипвам в груювата чаша
и му казвам:
- Ха, наздраве, гордост наша!А и простотията хич не ме пуска, а бях на детски рожден ден вчера, ама си седях сам на масата и си пиех, щото другите родители много загрижени за чаветата си и постоянно им висяха над главата. Не ги разбирам тези неща - значи висиш му постоянно на главата, сакън да не стане нещо с my precious, обаче когато прешъса се дере като ненормален и моите уж нормални деца, на които аз винаги съм обяснявал, че не трябва да се вика, не е културно някакси, го гледат странно като неандерталец и ме питат - тате, защо вика баткото, това не е хубаво, "грижовният" родител не смее една думичка да му каже, сакън да не обиди прешъса... И после що след нас идвали изроди. Как да е, сигурно ще обидя някой родител с подобен прешъс, ако изобщо разбере за какво иде реч, че във фарисейската си любов към ненагледните, често забравяме, че има и други хора, чиито деца са не по-малко ненагледни, само дето са една идея по-възпитани и по-малко простаци.
Ще надигна аз бокала,
туй, що ври ти в казана,
и баячки, и знахари -
уискито е квалитетно
само щом е пълнолетно.
А след трета, пета чаша
и Наташа става наша -
туй помага на мерака,
за да не пропуснеш кака.
Че накрая туй остава -
преходна е тази слава,
ала ние се не даваме
и до края продължаваме.
Вещерството ти омайно
с оново биле незнайно
запази за пълни маси
и заситени стомаси,
пък рекни с пълен глас -
ще ви черпя всички аз...
Ама ще е догодина,
догодина, до амина
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
За него и това ще е трагедия. Не се знае с тези нови придобивки дали ще котира на 100 км след табелата на Голямо село
П.П. Завиждаш му ти, изглежда. Не теб ще спретна нещо по-взривоопасно. Подкрепа за някои дейности ти нужна веке
- 1 like
Коментар
Коментар