IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Виж какво съм писал в Историята за празника. Тъжен празник, дето ни напомня, че е имало родолюбци, а не само сребролюбци и властогонци. Наздраве за достойните деди!
    Аааа, Историята високоинтелектуална тема. Аз там не припарвам. Щот има голяма вероятност да се сблъскам с "чаршафите" на хер Начев.
    Наздраве!

П.П. Колективният начин на живот до това доведе. Индивидуалистите са движещата сила на прогреса, ама за 70 години преходи от едно, та в друго състояние успяхме почти да затрием тази форма на човешко съществуване.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Честит празник, Арахна!
      Наздраве за някогашните будители! Защото сегашните, струва ми се, не могат да задържат вниманието на тези, които трябва да бъдат събудени.

П.П. Племенницата ми е във ваканция заради Хелуин, а не заради Деня на народнита будители. Така ми каза тасманийския дявол, когато я попитахт защо не е на училище.
      Виж какво съм писал в Историята за празника. Тъжен празник, дето ни напомня, че е имало родолюбци, а не само сребролюбци и властогонци. Наздраве за достойните деди!

Коментар

Дай сега да не си разваляме с теб дослука с непремерени обиди относно хабитата. Имаме си ТЕЦ, че дори и парно от време на време. Ама по протежението на почти целия град тече река Янтра, та пушилката се отнася към Болярия.
        Та, шъ мъ извиниш, дето у хабитата ароматните са сходни с тез на Голямото село.
        Наздраве!
        А, не съм знаЯл или най-малкото съм заборавил таз подробност. Честно казано, никога не съм бил у вашия хабитат зимъс, но съм бил в Търново декември месец (на Шарлопов хотела) и там си смърдеше точно като у наше село - вярно, основно на дрЪва, но пак си смърдеше. Ама щом при вас не е - бравос, това си е явление - мъдър е бил бай Рачо, като ви е наковал на това място
        Наздраве!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Кви Будители ,у днешно време само сомнамбули. То за това детето с право ще празнува Хелуин.
          Събев, получи се някакво изкривяване на ценностната система. И вината не е само в Будителите, а е обща.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

У Чужденеция за стилистично-изобразителния похват "ирония" чували ли сте или не сте?
            Наздраве!
            С тия работи майтап не бива !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Тодоре , Тодоре ... виж се кво си написал бе ! Боже , колко мъка има в България , Боже !
              У Чужденеция за стилистично-изобразителния похват "ирония" чували ли сте или не сте?
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Що да не ти понася - във въздуха се носи същата смрад като при вас, дет нямате парно и карате на кюмюр, когато не сте си набрали дрЪва и ли ги горите зелени, щото тежат повече и съответно димят повече, но пък нали все търсите (в спестовността си) максимум ефект за минимум цена. Ела и зимъс - при нас е чудничко. Даже всъщност е по-добре да се идва зимата, особено при голям студ - тогава в парка личат само жълтите следи, кафявите ги зариват в снега твоите приятели кучкари, виж напролет, като ливне някой дъжд и като ти се отворят чакрите да идеш да подишаш чист въздух на прясна оросена тревица в парка и те лъхна смрадта на кучешка пикня, която дъждът е извадил от летаргично ѝ състояние върху земята, става наистина прекрасно. Мда...
                Дай сега да не си разваляме с теб дослука с непремерени обиди относно хабитата. Имаме си ТЕЦ, че дори и парно от време на време. Ама по протежението на почти целия град тече река Янтра, та пушилката се отнася към Болярия.
                Та, шъ мъ извиниш, дето у хабитата ароматните са сходни с тез на Голямото село.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Кви Будители ,у днешно време само сомнамбули. То за това детето с право ще празнува Хелуин.
                  Тодоре , Тодоре ... виж се кво си написал бе ! Боже , колко мъка има в България , Боже !

Коментар

Честит празник, Арахна!
                    Наздраве за някогашните будители! Защото сегашните, струва ми се, не могат да задържат вниманието на тези, които трябва да бъдат събудени.

П.П. Племенницата ми е във ваканция заради Хелуин, а не заради Деня на народнита будители. Така ми каза тасманийския дявол, когато я попитахт защо не е на училище.

Коментар

Това девет дена път с камили, бре /пардон, с влак/ Тцъ, зимата ич не ми понася в Голямо село. По напролет ще е пътешествието.
                      Наздраве!
                      Що да не ти понася - във въздуха се носи същата смрад като при вас, дет нямате парно и карате на кюмюр, когато не сте си набрали дрЪва и ли ги горите зелени, щото тежат повече и съответно димят повече, но пък нали все търсите (в спестовността си) максимум ефект за минимум цена. Ела и зимъс - при нас е чудничко. Даже всъщност е по-добре да се идва зимата, особено при голям студ - тогава в парка личат само жълтите следи, кафявите ги зариват в снега твоите приятели кучкари, виж напролет, като ливне някой дъжд и като ти се отворят чакрите да идеш да подишаш чист въздух на прясна оросена тревица в парка и те лъхна смрадта на кучешка пикня, която дъждът е извадил от летаргично ѝ състояние върху земята, става наистина прекрасно. Мда...
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ми, аз не изтъквам постоянно като теб, че съм с габроуски произход, макар и от Малко Габрово. Освен това зодия Стиснати Теле, та за да избягам оттривиалността, показвам, че освен всичко друго, съм и неук. Така разширявам положителната си личностна характеристика. Наздраве за самочеткането!
                        Честит празник, Арахна!

Мечо

Коментар

Уфффф, от теб сал едни оправдания се получават. Нейсе ...
                          Наздраве!
                          Ми, аз не изтъквам постоянно като теб, че съм с габроуски произход, макар и от Малко Габрово. Освен това зодия Стиснати Теле, та за да избягам оттривиалността, показвам, че освен всичко друго, съм и неук. Така разширявам положителната си личностна характеристика. Наздраве за самочеткането!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
                            Само да вметна, че под крилото на една кокошка, доста пиленца могат да се сгушат.....( веднага може да се започна с умуването, кога пораснаха пилците, кога ...ощастлевиха кокошката )

пп Може и аз да почерпя.....Верно, още не са ми направили тазгодишната ракия, но като си погледна запасите, мога да поарча по 25 грама за здраве - паднах от високо, почти си счупих кунките, замаях си тиквата и си кървясъх зъркелите....
                            Поне разбрах какво му е на Тарантул - немощ и болежки всекакви....МЪКААААА....
                            А бе, мани. Добре подаграта, че инак не мойм се дореди до мръвите.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Теб ли ще те броят? За колко пилци минаваш с твоите 79.998 кила? Как да почерпа като съм на смартфон? Не съм се научил да копирам в него.
                              Уфффф, от теб сал едни оправдания се получават. Нейсе ...
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

E, айде де, накани се - ей го де е - през Царева ливада и после кеф ти Подбалканската, кеф ти през Горна и Плевен Или ще чакаш Боце да ви пробие планината, че тогава. Наздраве!
                                П.С. Наскоро четох типс енд трикс от някакъв хамерикански мЕльонер, та он рече, че ако не пиеш кайве сутрин, имаш всички шансове да станеш мммммммммммммммммммииииииииииилионерче, не се подигравай, имаш париииии Аз кайве не пия, ама явно за друго пиене ми отива парите, щот за последно, га бях милионерин преди има-няма 19 години, верно не пиех. Много
                                Това девет дена път с камили, бре /пардон, с влак/ Тцъ, зимата ич не ми понася в Голямо село. По напролет ще е пътешествието.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X