Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Хаха ... умната с калориите , инак "мача" ше ти е на баир ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ама да е поне №8, че като копаш царевицата, да ти пази сянка от слънцето.
Как пък всичките от Чужденеция, сякаш една майка ви е раждала!? Дай му на чужденеция дърво завършващо накрая с желязо, купи си пакетче семки и седни, та се наслаждавай на "мача"
Наздраве!
Коментар
� -
Де мотика , де ...
Как пък всичките от Чужденеция, сякаш една майка ви е раждала!? Дай му на чужденеция дърво завършващо накрая с желязо, купи си пакетче семки и седни, та се наслаждавай на "мача"
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Събев, от където и да се погледна нито съм по умерените количества, нито съм по ограниченията
Наздраве!
П.П. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието спазваше диета и за половин година успя да свали 24 кила. Бях се научила да смятам мазнините, въглехидратите и калориите като таблицата за умножение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Това за да се случи трябва да ограничиш въглехидратите.
Наздраве!
П.П. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието спазваше диета и за половин година успя да свали 24 кила. Бях се научила да смятам мазнините, въглехидратите и калориите като таблицата за умножение.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Когато е в умерени количества, сланината дори понижава нивата на лошия холестерол.
Наздраве!Last edited by Todor Sabev; 25.10.2018, 23:33.
Коментар
� -
Аууу алкохолно-холестеролова бомба !
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Греяната ракия я правя с липов мед. Точно преди да я махна, слагам и един резен ябълка. Става пивка и богата на аромати. Мезето е туршия или препечена сланина /ако я пия на теферич/.
Наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мисля, че с греяна ракия с препечена захар ще стане. И толумбичките с канела
Мечо
Коментар
� -
Нивгаш няма да си направя такова извращение.
Наздраве!Last edited by Todor Sabev; 25.10.2018, 23:09.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
С ракия вече мезим всичко. Дори толумбички. Хубаво нещо е грозданката. Ако е хубава.
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Това е дума за почерпка. Довечера фащам трена за Тутракана. И ще чакам жп линията да стигне дотам. Абе, я направо донес суджука на жълтите павета. Предварително благодара!
Коментар
�
Коментар