IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Нивгаш няма да си направя такова извращение.
    Наздраве!
    Така е като не си извращенка, а обикновенка. Такива като теб пият греяна ракия с мед и ябълка, наместо да сложат вътре лют пипер и после да обикалят града като пърпорещо Вартбургче. Нямаш ли вкус към извратениите, все ще си седиш на изпитаното без изпитания.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Хаха ... умната с калориите , инак "мача" ше ти е на баир ...
      Намери с какво да ме плашиш. Аз съм на баир раждана, на баир расла ... Да му мислят полендаците, де при наклон от 10 градуса започват да се задъхват
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Ама да е поне №8, че като копаш царевицата, да ти пази сянка от слънцето.

Как пък всичките от Чужденеция, сякаш една майка ви е раждала!? Дай му на чужденеция дърво завършващо накрая с желязо, купи си пакетче семки и седни, та се наслаждавай на "мача"
        Наздраве!
        Хаха ... умната с калориите , инак "мача" ше ти е на баир ...

Коментар

Де мотика , де ...
          Ама да е поне №8, че като копаш царевицата, да ти пази сянка от слънцето.

Как пък всичките от Чужденеция, сякаш една майка ви е раждала!? Дай му на чужденеция дърво завършващо накрая с желязо, купи си пакетче семки и седни, та се наслаждавай на "мача"
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Събев, от където и да се погледна нито съм по умерените количества, нито съм по ограниченията
            Наздраве!

П.П. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието спазваше диета и за половин година успя да свали 24 кила. Бях се научила да смятам мазнините, въглехидратите и калориите като таблицата за умножение.
            Де мотика , де ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Това за да се случи трябва да ограничиш въглехидратите.
              Събев, от където и да се погледна нито съм по умерените количества, нито съм по ограниченията
              Наздраве!

П.П. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието спазваше диета и за половин година успя да свали 24 кила. Бях се научила да смятам мазнините, въглехидратите и калориите като таблицата за умножение.
              Мечо

Коментар

Когато е в умерени количества, сланината дори понижава нивата на лошия холестерол.
                Наздраве!
                Това за да се случи трябва да се ограничат въглехидратите.
                Last edited by Todor Sabev; 25.10.2018, 23:33.

Коментар

Аууу алкохолно-холестеролова бомба !
                  Когато е в умерени количества, сланината дори понижава нивата на лошия холестерол.
                  Наздраве!

Мечо

Коментар

Греяната ракия я правя с липов мед. Точно преди да я махна, слагам и един резен ябълка. Става пивка и богата на аромати. Мезето е туршия или препечена сланина /ако я пия на теферич/.
                    Наздраве!
                    Аууу алкохолно-холестеролова бомба !

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Мисля, че с греяна ракия с препечена захар ще стане. И толумбичките с канела
                      Греяната ракия я правя с липов мед. Точно преди да я махна, слагам и един резен ябълка. Става пивка и богата на аромати. Мезето е туршия или препечена сланина /ако я пия на теферич/.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Наздраве!
                        Мисля, че с греяна ракия с препечена захар ще стане. И толумбичките с канела
                        Last edited by Todor Sabev; 25.10.2018, 23:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

С ракия вече мезим всичко. Дори толумбички. Хубаво нещо е грозданката. Ако е хубава.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

От подскачащия.
                            хаха... добре !

Коментар

От "крачещия" ли да проводя ...
                              От подскачащия.

Коментар

Това е дума за почерпка. Довечера фащам трена за Тутракана. И ще чакам жп линията да стигне дотам. Абе, я направо донес суджука на жълтите павета. Предварително благодара!
                                От "крачещия" ли да проводя ...

Коментар

X