If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-после се изповяда какво ти действителното състояние и колко си онемощял. Не се оправдавай и сравнявай с мен. Аз съм млад и жизнен, макар с ръка на кръста. А твоята е на сърцето, дишаш тежко и плезиш език, га че си при УНГ. Айде, сипвай по 25, пък Мажната ще глътне и твоята, че той на под 50 не се спира. Наздраве за спазването на мярката!
Добро утро !
Само да вметна, че под крилото на една кокошка, доста пиленца могат да се сгушат.....( веднага може да се започна с умуването, кога пораснаха пилците, кога ...ощастлевиха кокошката )
пп Може и аз да почерпя.....Верно, още не са ми направили тазгодишната ракия, но като си погледна запасите, мога да поарча по 25 грама за здраве - паднах от високо, почти си счупих кунките, замаях си тиквата и си кървясъх зъркелите....
Поне разбрах какво му е на Тарантул - немощ и болежки всекакви....МЪКААААА....
Най-после се изповяда какво ти действителното състояние и колко си онемощял. Не се оправдавай и сравнявай с мен. Аз съм млад и жизнен, макар с ръка на кръста. А твоята е на сърцето, дишаш тежко и плезиш език, га че си при УНГ. Айде, сипвай по 25, пък Мажната ще глътне и твоята, че той на под 50 не се спира. Наздраве за спазването на мярката!
Добро утро !
Само да вметна, че под крилото на една кокошка, доста пиленца могат да се сгушат.....( веднага може да се започна с умуването, кога пораснаха пилците, кога ...ощастлевиха кокошката )
пп Може и аз да почерпя.....Верно, още не са ми направили тазгодишната ракия, но като си погледна запасите, мога да поарча по 25 грама за здраве - паднах от високо, почти си счупих кунките, замаях си тиквата и си кървясъх зъркелите....
Чиче , дай барем 50 грама бе ... да има и за двете очи капки ...
Теб ли ще те броят? За колко пилци минаваш с твоите 79.998 кила? Как да почерпа като съм на смартфон? Не съм се научил да копирам в него.
Добро утро !
Нищо теШко няма, даже и дрЪжавно няма, всичко е ток и жици, ако и да се мотка продажбата на чезките Наздраве!
Понеже сме бедни, та ходим да чдем в Македонията - все още само Северната, че в другата ни е забранено да пеем комитски песни. Та туй цялото нящо струва таман 20 кинта наша пара. У нас ще струва къде 50 и нагоре - тнм да рече у нейния хабитат колко ще е, нали са пословично стиснати А за качеството няма да говорим, че там е хептен друга бира
20 кинта!? Тия хора не ги ли фаща подаграта. С толкова месо ще замязам на вук. Ни не Караджич.
Пестеливи, бре!!! Използвай правилната думичка, че да не се гледаме смутено напролет, когато дойда в Голямо село
Наздраве!
П.П. Точно на тая разкладка цената й не ми е извесна. Щото не поръчвам такива работи като отида на кръчма. Поне не в такива количества.
E, айде де, накани се - ей го де е - през Царева ливада и после кеф ти Подбалканската, кеф ти през Горна и Плевен Или ще чакаш Боце да ви пробие планината, че тогава. Наздраве!
П.С. Наскоро четох типс енд трикс от някакъв хамерикански мЕльонер, та он рече, че ако не пиеш кайве сутрин, имаш всички шансове да станеш мммммммммммммммммммииииииииииилионерче, не се подигравай, имаш париииии Аз кайве не пия, ама явно за друго пиене ми отива парите, щот за последно, га бях милионерин преди има-няма 19 години, верно не пиех. Много
Няма кой да почерпи в тая Кръчма! Четат се отчети, кървави сълзи капят, лути закани се отправят и няма кой да викне по едно за цялата кръчма. Тежки дни настанаха!
Есен е. Започва броенето на пилците.
Наздраве!
П.П. Кат няма кой, вземи та ти почерпи. Стига си се правил на шотландец.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Нищо теШко няма, даже и дрЪжавно няма, всичко е ток и жици, ако и да се мотка продажбата на чезките Наздраве!
Понеже сме бедни, та ходим да чдем в Македонията - все още само Северната, че в другата ни е забранено да пеем комитски песни. Та туй цялото нящо струва таман 20 кинта наша пара. У нас ще струва къде 50 и нагоре - тнм да рече у нейния хабитат колко ще е, нали са пословично стиснати А за качеството няма да говорим, че там е хептен друга бира
Пестеливи, бре!!! Използвай правилната думичка, че да не се гледаме смутено напролет, когато дойда в Голямо село
Наздраве!
П.П. Точно на тая разкладка цената й не ми е извесна. Щото не поръчвам такива работи като отида на кръчма. Поне не в такива количества.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Няма кой да почерпи в тая Кръчма! Четат се отчети, кървави сълзи капят, лути закани се отправят и няма кой да викне по едно за цялата кръчма. Тежки дни настанаха!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар