Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеСамо минавам, да не би нещо храмът да е в немилост, мернах нещо по други теми.
ТРАКИ, особено ти благодаря за прекрасната снимка!!! От мен имаш едно шише Хенеси ХО, когато пожелаеш!!! Наздраве и да дочакаме резултатът от Благата вест!Last edited by Trakatrak; 25.03.2020, 19:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестито Благовещение! Кака да помете боглука от Кръчмата и да го запали, чи да го прескачаме.
А точно на 13 август излитат обратно, Не знам откъде я изваждат тази точност във времето, все едно са с часовник
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестито Благовещение! Кака да помете боглука от Кръчмата и да го запали, чи да го прескачаме.
Наздраве, Мрънкало!
Кака я мързи. Нека някой друг да измете и натрупа боклука, а аз ще драсна клечката.Last edited by tnm; 25.03.2020, 09:33.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Числата на мен ми ги говорат чудни приказки. Каки красавки 72/156. IQ 54, способност да пръскат - 99 на 9 степен Е за час и способност да въртят мъже - 3 на глава, 2 на гръд, 5 на корем, по 2 на колена. Ти си ни цела аритметика! Наздраве, Дръналгебро!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Олиги /от олигофрен/, ний с него ще се разберем по хабитатски! Не мое да ни се месиш на приказката!
Наздраве!
Плюс туй не ги чуваш символите на числата
Коментар
-
Засрами се от себе си! Дедо Матейко те разкри какво си или не си. Бе, това за зидаромазачите за теб ли се отнасяше? Да не си некоя масонка? Наздраве, Дрънйелминатке!
Наздраве!
Плюс туй не ги чуваш символите на числатаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеАре банда, ето го мезето [ATTACH=CONFIG]n3564576[/ATTACH]
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не ли те срам бре ..!!!
Да ме разкриеш публично.....
Наздраве !
пп Не знам какво правите в тез времена на изолация, но пиенето не помага...Вдигам дозата всяка вечер ( ужастт, сега станаха 75 гр), но ситуацията ескалира......Като мина покрай "съкровището," ръцете ми се свиват около шията ѝ ( виртуално...)
За всеки случай прибрах ножовете от плота, щот не знам как импулсивно може да ми резне гръцмуля.....
Коментар
-
Отрепка си ти,
... Справка у коронованата тема си направи какво представляваш ти.
Не ли те срам бре ..!!!
Да ме разкриеш публично.....
Наздраве !
пп Не знам какво правите в тез времена на изолация, но пиенето не помага...Вдигам дозата всяка вечер ( ужастт, сега станаха 75 гр), но ситуацията ескалира......Като мина покрай "съкровището," ръцете ми се свиват около шията ѝ ( виртуално...)
За всеки случай прибрах ножовете от плота, щот не знам как импулсивно може да ми резне гръцмуля.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не мож ма прелъга! Правилото за навалицата продължава да важи с пълна сила
Наздраве, Мрънкало!
- 1 like
Коментар
Коментар