If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lelq, не мой така да ми изкарваш акъла! В тая биология, дето съм я учила преди години ... жените май бяха сал един пол!? Отказвам да се връщам в унито и да доучавам някви нови анатомични, физиологични и психологични вариации.
Наздраве и честит ти 8-ми Март!
Lelq, не мой така да ми изкарваш акъла! В тая биология, дето съм я учила преди години ... жените май бяха сал един пол!? Отказвам да се връщам в унито и да доучавам някви нови анатомични, физиологични и психологични вариации.
Наздраве и честит ти 8-ми Март!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Честит празник на дамите, които си пият пиенето у Кръчмата ... и пишат у другите тема на Инвестор. И на дълбоко уважаемите модераторки - също.
Наздраве, за тяхно и мое здраве!
П.П. На колегите по чашка, които са поднесли своите приветствия - благодарности!
Подобно! Слънце, въздух, вода и щастливи разходки из хабитата в този прекрасен месец. Благородно завиждам .
Честит празник на дамите, които си пият пиенето у Кръчмата ... и пишат у другите теми на Инвестор. И на дълбоко уважаемите модераторки - също.
Наздраве, за тяхно и мое здраве!
П.П. На колегите по чашка, които са поднесли своите приветствия - благодарности!
Ха, виднага ти станах секретарица. Такъв свят ще ти се завие, че ще има да се чудиш вестибуларния ти апарат ли е зле или просто усещаш въртенето на сфероида около оста му.
Наздраве!
П.П. Възхищавам се на ентусиазма ти, а вече не си млад и зелен. Обещавам да проследя с интерес процеса на оправянето.
Аз съм управителят. Ще приложа специални грижи за твоя случай. Твърде опърничава, но ще те оправим. Ще излезеш като кисела краставичка - зелена, кисела, но сочна и хрупкава. Наздраве, Дрънкалке!
Ха, виднага ти станах секретарица. Такъв свят ще ти се завие, че ще има да се чудиш вестибуларния ти апарат ли е зле или просто усещаш въртенето на сфероида около оста му.
Наздраве!
П.П. Възхищавам се на ентусиазма ти, а вече не си млад и зелен. Обещавам да проследя с интерес процеса на оправянето.
Мечо
Компания ли ти се прииска? Налегната те скука и сега си търсиш дружка!? Въпросът сега е, дали дълго ще издържиш на благия ми характер?
Наздраве, Мрънкало!
Аз съм управителят. Ще приложа специални грижи за твоя случай. Твърде опърничава, но ще те оправим. Ще излезеш като кисела краставичка - зелена, кисела, но сочна и хрупкава. Наздраве, Дрънкалке!
Теб още ли не са те прибрали в приют за стари Яги, а? Трябва да имате солидарност вещерска. Шти уредя хоспис зарад треперещи ръце и неуслужливапамет. Че почнабъркаш пропорциите в рецептите и ще направиш некоя едра аварийна ситуация.
Компания ли ти се прииска? Налегната те скука и сега си търсиш дружка!? Въпросът сега е, дали дълго ще издържиш на благия ми характер?
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Коментар