IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
    Разбирам, че в инвеститорски форум е нормално постоянно да ни вълнуват числата. Особено някои натоварени през годините с много смисъл. Е , различен от тоя дето вие виждате.
    И мен ме вълнува тройката . Ама като ТРИЕДИНСТВО и връзка с Бога . Принципно пътищата са много, но на мен ми харесват три! Бяха ми показани по време на медитация и аз ги следвам! Обаче, божеството, нали сме по негов образ и подобие, е натоварено и с някои човещинки Смее се, цупи се, обича ни и т.н. А ние само трябва да го обичаме в триединството му и да вярваме. И го правим . Ама понякога То, губи вяра в творението си .

https://m.youtube.com/watch?v=eBHmcORu4og

Пп. За любопитните - на студена, минерална вода съм
    Добро утро !
    Лелче, без капка ревност шъ ти кажа, че започна да прихващаш от Безименния...Започвам леко да се притеснявам от многословието ти...
    Нооо, поне твоите редове ги чета с удоволствие.

Приятен ден !

Коментар

• Абе тука съвсем изчтакахте в тая кръчма. Да кажа едно наздраве, че каквито теми се въртят и айрянчета дет се пият вече и на кръчма не мяза... Извадете картите да плющим, салатките да мезим и ракийките за душата. Богове, медитации, триединства, ала бала и душевни терзания... наздаве и един всичкокоз от мен.
      Last edited by pepe1234; 13.03.2019, 10:37.

Коментар

• Разбирам, че в инвеститорски форум е нормално постоянно да ни вълнуват числата. Особено някои натоварени през годините с много смисъл. Е , различен от тоя дето вие виждате.
        И мен ме вълнува тройката . Ама като ТРИЕДИНСТВО и връзка с Бога . Принципно пътищата са много, но на мен ми харесват три! Бяха ми показани по време на медитация и аз ги следвам! Обаче, божеството, нали сме по негов образ и подобие, е натоварено и с някои човещинки Смее се, цупи се, обича ни и т.н. А ние само трябва да го обичаме в триединството му и да вярваме. И го правим . Ама понякога То, губи вяра в творението си .

https://m.youtube.com/watch?v=eBHmcORu4og

Пп. За любопитните - на студена, минерална вода съм

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

И кой ще гуруто Каптан Джак ли.
          Гуруто съм аз! Ти много любопитен ще дойдеш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ми кое време е вече бе , дедовото ...
            Дилмано дилберо, кажи ми, как се сади пиперо т.е. Не може да жулиш на гладно, трябва да позамезваш, майтапим се, майна. То верно че времето е доста понапреднало но не ми се пие- белички понаправих днес и нямам повод за почерпка

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Чини ми се майна, че си подкарал матора
              Ми кое време е вече бе , дедовото ...

Коментар

маани , маани ... и на мене ми лопа дъската кат ударя две рикийци на гладно , обаче тука също никак не лъжат ... виртуално било ... виртуално ама друг път !

Чини ми се майна, че си подкарал матора
                Здрави да сте само, че не е лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

С медитиращия - трима.
                  маани , маани ... и на мене ми лопа дъската кат ударя две рикийци на гладно , обаче тука също никак не лъжат ... виртуално било ... виртуално ама друг път !

Коментар

ъхъ , докат станат двама ...
                    С медитиращия - трима.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

ъхъ , докат станат двама ...

Коментар

На мен вече ми е време за медитация.

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Става, С едно айрянче примерно. След малко може да получи и магданоз и да стане нов вид тараторче (без краставица) щото съм финито вече и каквото има - това. Няма да ходя тепърва по опашки за да си чревоугаждам. Ще калявам духа в пости, материални и мисловни
                          На мен вече ми е време за медитация.

Наздраве!

Коментар

Да хапнем и да кажем наздраве е време, мисля!

https://m.youtube.com/watch?v=ejU5YAHN3vQ
                            Става, С едно айрянче примерно. След малко може да получи и магданоз и да стане нов вид тараторче (без краставица) щото съм финито вече и каквото има - това. Няма да ходя тепърва по опашки за да си чревоугаждам. Ще калявам духа в пости, материални и мисловни

Коментар

• Да хапнем и да кажем наздраве е време, мисля!

https://m.youtube.com/watch?v=ejU5YAHN3vQ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Добро утро !
                                Сакам съвет...
                                Ако ффчера нямах време да поискам прошка за позабравени дати и празници ( некакви годишнини и разните му женски нееманципирани празници..), има ли начин да разнежа поизстинало женско сърце и с какво ( но съвети от рода, прозрачно камъче с 58 плоскости не са подходящи за моят манталитет ...)
                                Начи, идват некакви моменти на равносметка, кога тялото заприличва на уморена и стара тарантула... Тогава изпадаш в паника колко Човеци евентуално си засегнал и колко малко време ти остава да поправиш грешките си....Не задруго, но от пустия му страх от деветте кръга на чистилището преди да стигнеш в рая.....

пп Ей така кът пиша простотии се сетих - шъ рецитирам Робърт Бърнс

Здрави да сме !
                                Подари й за Първа пролет подаръчен комплект - бухалка, тупалка и точилка в целофан с панделка. Към него добави демонстрационен обект - уморено, застарело телце или туловище, с квото там разполагаш. И се усмихвай докато тя изпробва уредите. С маргаритка в уста се усмихвай и стискай зъби.

Коментар

Working...
                                X