IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Хер Начев, това при вас е постоянно, а при мен е "когато гръм удари".
    Наздраве и честит 8 декември!

П.П. Рядко боледувам, ама го правя изискано, с финес. Горчивият вкус се оказа от капките за очи.
    Е, колежке, от славните времена на Кръчмата. Нещата в това пивческо заведение да не отиват към хлопване на кепенците?!

Празникът отмина, налага се да се окопитваме.
    Горчивият вкус понякога идва от капките за очи, но в неделя следобед може да с е появи от просмукващата се воня на прииждащия понеделник.
    Радостно развитие при теб!, дано да не си прекалила с притесненията! Аз с и рекох, че си заслужава дори мааалко да прескоча границата и да прозвуча леко безвкусно, но задължително да те измъкна от тревожните помисли!

Всичко живо пак се умълча, води праведен живот за пример. Е, така е, като ги респектираш с цветист литературен изказ, сега не смеят дори да мъцнат. Дори и Траков никЪв го нема, май е бесен, че не може д а нагоди шарката на цветята от тапета.

След като се разбра, че дори и тайното ми укриване при „Вицовете“ е било разконспирирано, няма вече никаква причина да прикривам склонността си към волнодумство. Че кво пък му е толкова на волнодумството сред приятели – малко солчица, пиперец и мерудийка на постната житейска манджица!

Следва вицът, който тематично ме наведе на благопомислие чрез сквернословие!

Забележка: Текстът е неподходящ за лица, които не са навършили 12 години и три месеца! В противен случай – само с бележка и от двамата родители. За съблюдаване на горното, отговаря модерацията.

Историята ухае на нафталин и паяджини, няма никакво отношение към модерните времена. Как стоят нещата сега, хабер си нямам . Събитията са се случили в предджендърската епоха, която е имала друг изказ, друг понятиен апарат. Да не споменаваме въобще, че в онези времена наблягането на различността на жените и бурният възторг по повод констатиране на факти, обстоятелства и атрибути около и по тях, не са били повод за осъждане и обществено низвергване. Ентусиазираното задяване, доколкото се е реализирало дори в леко грубоват вид, е радвало неподправено и двете страни, давало е един друг аромат и перспектива на живота.
    Та така, да се наблегне на историческото и информационното значение, обобщенията не важат, приликите са случайни.

Говори се, че се е случило през 80-те години. Младата ромка Айше тръгва на работа. Хигиенистка в предприятие. Видимо има желание, но е все уморена, разконцентрирана, невнимателна. Профкомитетът е разтревожен, праща я на доктор. Прегледът и изследванията са „топ“. Лекарят е объркан, мълчи и не знае какво да предприеме. По едно време все пак казва: - Айше, моля те да ми разкажеш как преминава един твой обикновен ден, ама в най-големи подробности!

Айшето отначало мълчи притеснено, но доколкото е чувала, че на доктор всичко се казва, започва смутено да реди: - В три-четири сутринта моят Манго е вече „на голéм зор“, дърпа ма, събужда ма и ... удря един сефер. Придремваме и в шест и половина, преди да се събудят децата, ... пак удряме един сефер. После – ставане, закуска, училище, бързане за работа. По обедно време иде Манго от цеха и пак е „на зор“. Затваряме се в килера с метлите и ... един малък сефер. След работа пазарувам и много бързам за дóма, че Манго вече е на „голéм зор“ и ... удряме голЕм сефер. После, вечеря, телевизия малко и кога децата заспят, докъде 1 часá сефер и пак сефер! Те така, докторе!

Лекарят веднага отвърнал: Е, Айше, ами тя работата е съвсем ясна. Много сефер, бе! Трябва рязко да го намалите! Ти очевидно не си отспиваш, не можеш да си починеш, затова не ти върви в работата.

Айшето притеснено отвърнала: Сакън, докторе! Ндей така! Той сеферът хич дори не и много, той сънят малко!

Наздраве, Кръчма!

Big time sensuality

Коментар

• Наздраве и от мен! За добрите спомени .

https://youtu.be/VGJGd4yZUO4

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Хехе, вижда се колко си запознат с Лима-та - това долу е Сара Сампайо Иначе Лима-та ми беше любимка до момента, до който каза, че не свирела - та я отсвирих и аз А като се ожени за оня разноглед сърбеж, дето на всичкото отгоре ѝ изневери мега тъпо, ама така е, като не обича да свири, съвсем я задрасках с големия флумастер.
        Виж Сара си е звезда!
        Наздраве - като си спомня какво беше преди, а сега къпя децата, щото майка им замина на концерт на Виенската филхармония или нещо от сорта - ебати! Направо си наливам от по-силното и си спомням га бях на 29...
        Не мой да се оплакваш! Принцесите още малки. Щот аз например без време си тръгнах от култовата квартална кръчма "Чевермето", след като по-кльощавия и колегите му решили ей тъй, изневиделица и нея да посетят, преди да се позицонират в дискотеката.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Туй твоето студентство много романтично било, при мен не беше така.
          А относно абитуриенството ми се живее като за последно , както на абитуриентски бал.
          Не точно романтично. Като всяко следване си имаше и тежки моменти, но колегите и преподавателите ми правеха атмосферата приятна, макар и да беше академична.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Хехе, вижда се колко си запознат с Лима-та - това долу е Сара Сампайо Иначе Лима-та ми беше любимка до момента, до който каза, че не свирела - та я отсвирих и аз А като се ожени за оня разноглед сърбеж, дето на всичкото отгоре ѝ изневери мега тъпо, ама така е, като не обича да свири, съвсем я задрасках с големия флумастер.
            Виж Сара си е звезда!
            Наздраве - като си спомня какво беше преди, а сега къпя децата, щото майка им замина на концерт на Виенската филхармония или нещо от сорта - ебати! Направо си наливам от по-силното и си спомням га бях на 29...
            Бахти брат ти си голем спец.

Вероятно си прав. двете са един типаж и умишлено търсени от компанията за тази ниша. Със този фотошоп и след неколко питиета всеки мож ги обърка.
            Проблем ще е да бъркаш жените на живо, разбира се да се стигне до там Щот в повечето случаи нема какво да се бърка.

Латино американка да не свири , не вервам.
            Кво са и казали да разправя по медиите е съвсем друга бира.

Наздраве на грижовния татко.
            Last edited by Todor Sabev; 08.12.2018, 23:44.

Коментар

Ама и аз имам такова и генетично изчерпване и имам нужда от свежа кръв.

[ATTACH=CONFIG]n3415187[/ATTACH]

Адриана Лима за да не стават грешки.

Наздраве на кръчмата на патерица.
              Виж Сара си е звезда!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Събев, празнуването на 8-ми декември показва принадлежност към онова голямо, шантаво съсловие, де пие без да повръща, чете дебели книги, без да разбира за какво иде на реч в тях, чертае, смята, научава се да се изразява академично, качва Витоша и други планини, за петте години търкане на банките завързва приятелства до живот ... Нищо общо с абитуриенството, според мен.
                Наздраве и весел празник!
                Туй твоето студентство много романтично било, при мен не беше така.
                А относно абитуриенството ми се живее като за последно , както на абитуриентски бал.

Коментар

Студенти , ама по душа. Понекога направо абитуриенти..
                  Събев, празнуването на 8-ми декември показва принадлежност към онова голямо, шантаво съсловие, де пие без да повръща, чете дебели книги, без да разбира за какво иде на реч в тях, чертае, смята, научава се да се изразява академично, качва Витоша и други планини, за петте години търкане на банките завързва приятелства до живот ... Нищо общо с абитуриенството, според мен.
                  Наздраве и весел празник!
                  Мечо

Коментар

• Поради някакво лично стечение на обстоятелства в началото на декември има подредени няколко последователни празника.
                    Малко позакъснях тази година, едва през декември открих сезона на червеното вино.

Да почерпя с превъзходни неща от любимите ми изби!

Сира от изба Катаржина.

Това е един купаж на Братя Минкови - каберне совиньон, каберне фран и мерло.

Аз пия народни вина, но за почерпката съм се постарал да се отсрамя.

Коментар

• Веднъж студент, винаги студент!
                      В първи курс ни посрещна един невероятен сладкодумник и ерудит - проф. Тянко Йорданов и ни изнесе едно от прочутите си "конски". "Конско" значеше, че се жертват два академични часа, но се прави опит за въвеждане на ошашавени и загубени младежи в тайнството на новия, академичен живот.
                      Запечатало се в съзнанието ми: Студент идело от studium, което от своя страна значело изучаване, но и самообучаване, натърти професорът.
                      Запазете любопитството, вкуса към задаване на въпроси, завоюването на нови територии!
                      Ако не го направите сами, никой не може да ви накара насила, продължаваше да реди той пред склонните към зубрачество банки!

Бъдете живи и здрави, бивши, настоящи, бъдещи и ... вечни студенти!!

Наздраве!

Spirit Move

Коментар

Арахната зает. Напасва шарките на тапетите.
                        Наздраве и честит ти празник! Тъкмо открехвах племенника, че оттук нататък на всеки 8 декември трябва да си честитим празника нищо, че вече не сме студенти.
                        Студенти , ама по душа. Понекога направо абитуриенти..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Добро утро !
                          Като чета за болежките ви се сещам, че отдавна не се е маркирал Тарантул....
                          От ремонти и тапети явно му се е повредило крехкото телце.....
                          Въх, въх...язък....
                          На по-младите, красиви, умни и можещи да ( си ) честитя празника !!!

Наздраве !
                          Арахната зает. Напасва шарките на тапетите.
                          Наздраве и честит ти празник! Тъкмо открехвах племенника, че оттук нататък на всеки 8 декември трябва да си честитим празника нищо, че вече не сме студенти.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Какенце,

Намираш ме в леко приповдигнато-дебалансирано състояние, но независимо, а може би именно затова без всякакви задръжки ще се провикна из цяло гърло:
                            Малииииииииииииии,
                            Малииииииииииииии,

Вие там по хабитатовските критерии на туй липса на красноречие ли му викате?!
                            Ами, аз ще взема да го сложа в рамка и да прихождам смирено и на пръсти покрай него!
                            То туй нищо, ами ще се наложи още изсега д а заложа в навигацията избикаляне на Хабитатоу, че ако вземат да ме разпознаят случайно като лъжепретендент и самозванец, , ще има сочене с пръсти, смях до отъркалване по земята, осъденост на вечна посрама.

Удинствената ми утеха е, че им изстинаха местата и на Траков, Грую, Импето и Райчо!

Кви са тези приказки за дофтури?! Неприятно ми е да го чуя и се надявам, че става дума за моментен изблик на разстроено чувство за хумор.
                            Моля те, без излишно вглеждане!
                            Без сугестии!

Сън, движение (колкото се може повече), балансирано хранене, адаптирани добавки, но без залитания и без да се изпуска по чаша червено, и ... особено важно -ако лоши мисли налитат кат хищни птици, прогонвай ги със заклинателно усмихнато повтаряне: Добре съм, смея се! А, да не забравя и най-важното накрая: имам чувстото, че у вас се прекалява със секса и това ти отнема от съня! Некой път в тази връзка ще ви разкажа един виц за Айшето.
                            "Съветите" си разрешавам, защото очевидно изследванията ти са в обичайна норма.
                            А пусна ли си СРП (реактивни протеини) и некои хормон? Сигурен съм, че са в нормата, но ако пак се случи изследване, направи го за успокоение и се кротвай!

Наздраве!

С подходящ съпровод,

Mood booster! Cheerful and upbeat music to lift your spirit | Inspirational mood enhancer songs

Хер Начев, това при вас е постоянно, а при мен е "когато гръм удари".
                            Наздраве и честит 8 декември!

П.П. Рядко боледувам, ама го правя изискано, с финес. Горчивият вкус се оказа от капките за очи.
                            Last edited by tnm; 08.12.2018, 16:48.
                            Мечо

Коментар

• Добро утро !
                              Като чета за болежките ви се сещам, че отдавна не се е маркирал Тарантул....
                              От ремонти и тапети явно му се е повредило крехкото телце.....
                              Въх, въх...язък....
                              На по-младите, красиви, умни и можещи да ( си ) честитя празника !!!

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Sega и аз не знам, как им се вика, може и да нямат име При нас беше "мис. ЕлИзабет Джейн" Ефирна, невероятно мила душа и много деликатни обноски, бяла като свещ,, призрачна, като чудо някакво за иконописта, хем леко непропорционално "грозновата", но пък многообичана .. но се появи некъв неин крив колега, неприятен ингилизин, завлече я из тъмните дебри на мъгливия и мрачен остров, мътните го взели не е препоръка разбира се. Дано е щастлива ))
                                Колега, колега!

Да знаеш, колко добре те разбирам!

Душа на поет и делник на финансист.
                                Ужаст, дето вика Какето!

Set It Off - Duality

Коментар

Working...
                                X