IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Нееееее.... дръж си устата отворена, ама си мълчи. От време-навреме я щраквай да излапаш некоя нахлула муха или да си прехапеш езика, де му дошло на акъля да рече нещо-

То верно са дружки с дебелото псе, но пък да прехване това с мухите от него множко ми се вижда.

Разбира се, има и друг вариант докторицата да е сложила на диета.
    Last edited by Todor Sabev; 12.03.2019, 15:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не мога да я уволня. Освен дофтурка, те ми е дружка от момичешките години. На моменти познава тялото ми по-добре от мен и стоически търпи всичките ми простотии.
      Наздраве!

П.П. Ти с тези пости съвсем се оля. Сега се пробваш и устата да ми затвориш.
      Нееееее.... дръж си устата отворена, ама си мълчи. От време-навреме я щраквай да излапаш некоя нахлула муха или да си прехапеш езика, де му дошло на акъля да рече нещо-

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Препоръчано !

Наздраве, сър!
        Наздраве Леля.

Коментар

Чай пие, чай, бел чай, с бело ромче.... и с бели мишчонки.
          Тц! Кафе е! Гъсто, черно и вряло!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Леля какво кафе пиеш сутрин, бая силничко ми се виде. ,
            ДОБРО УТРО.
            Препоръчано !

Наздраве, сър!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

ДОБРО УТРО.
              Чай пие, чай, бел чай, с бело ромче.... и с бели мишчонки.

Коментар

Добро утро! То изчерпателността, изисква търпение

Не мога да си представя какво се случва с косъмът, когато чакайки изчерпателният отговор, съм заспала Но вече имам една прошка / ВИРТУАЛНА/ от теб, та и чак толко много не ме впечатлява.
                Пък "оная" мисъл ми хареса и се чудя що да я ограничаваме само в реалността?! Може и във виртуалността да се приложи . И тогава няма да ми трябват ничии прошки, нито пък мойте ще трябват на някой. И ще бъде един живооот ...

Относно птичето царство, няма като как да знаеш дали бленувам орел или обикновен петел. А може и някоя по - така птица, открояваща се с едно друго .. Пък и врабчетата много харесвам . Женската природа е непостоянна. Може днес едно, утре друго ... да е модно

Хубаво ми отвори очите. Разсъних се по - бързо, от колкото по обичайната методология и с отпадащи, ненужни ритуали за събуждане .

Относно камъните , били те безценни или прост чакъл, не проявявам интерес! Тежът. Пък, ако са безценни, постоянно ги мислиш и бдиш, някоя крадлива сврака, да бъде привлечена от блясъкът им. От друга страна, не толко ценните, не могат да предизвикат, нужното количество мъка, в околните дами, та да се чувстваш добре Излишни главоболия.
                Обаче, представителите на пернатите, мислят по друг начин. Ама така е , различна форма , предполага и различен продукт. Според тях, носенето на камъчета / от всякакъв вид/ в гнездото и затрупващи с въпросната тежест е гаранция, че всякакъв опит за полет, с орел, врабче и др. / по избор на конкретната дама / е немислим. Ама както някои дами не са в реалността , така и доста от ятото пернати, се реят високо в облаците. А там въздуха е доста разреден и дори специалният дизайн, не помага. Понякога.

С толко текст от моя страна, мисля си изчерпах лимита за тази седмица. Та отговор, на твоя отговор, скоро не чакай
                ДОБРО УТРО.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Иронията ти няма граници... До сега - другите ме изтърпявали..., а сега вече станах изчерпателен! ))

Прошката ти виси на косъм! На кой косъм и като как точно виси - отказвам да отговарям на подобни въпроси! Пак ще кажеш, че съм бил изчерпателен и едва са ме изтърпяли... Ти си като говорител на околните, но не виждаш малкото врабче в ръката /Чичо!/, бленувайки за орела в небесата... ))

Дори да си решила, че Чичо иска съвет от мен, вече ти отворих очите, че той иска съвет, за да РАЗНЕЖИ ТВОЕТО "поизстинало" сърце КЪМ САМИЯТ НЕГО напоследък! /то и аз "стоплям" малко трудно след Виските, ама чак пък толкО!/

Оффф, че е сложно да се обясни, защо един човек посяга към Робърт Бърнс! С тоя - Бърнс - Чичо няма да те оставя да поспиш... Това ли те тревожи? Не се притеснявай! Очевидно тревогата ти е неоснователна! Няма да е винаги така! Даже онова, за кунките няма да се сеща... )) Ако нещата тръгнат по друг начин - те ти го и БЕЗЦЕННИЯТ камък. Другите дами ще се пръскат от мъка...
                  Добро утро! То изчерпателността, изисква търпение

Не мога да си представя какво се случва с косъмът, когато чакайки изчерпателният отговор, съм заспала Но вече имам една прошка / ВИРТУАЛНА/ от теб, та и чак толко много не ме впечатлява.
                  Пък "оная" мисъл ми хареса и се чудя що да я ограничаваме само в реалността?! Може и във виртуалността да се приложи . И тогава няма да ми трябват ничии прошки, нито пък мойте ще трябват на някой. И ще бъде един живооот ...

Относно птичето царство, няма като как да знаеш дали бленувам орел или обикновен петел. А може и някоя по - така птица, открояваща се с едно друго .. Пък и врабчетата много харесвам . Женската природа е непостоянна. Може днес едно, утре друго ... да е модно

Хубаво ми отвори очите. Разсъних се по - бързо, от колкото по обичайната методология и с отпадащи, ненужни ритуали за събуждане .

Относно камъните , били те безценни или прост чакъл, не проявявам интерес! Тежът. Пък, ако са безценни, постоянно ги мислиш и бдиш, някоя крадлива сврака, да бъде привлечена от блясъкът им. От друга страна, не толко ценните, не могат да предизвикат, нужното количество мъка, в околните дами, та да се чувстваш добре Излишни главоболия.
                  Обаче, представителите на пернатите, мислят по друг начин. Ама така е , различна форма , предполага и различен продукт. Според тях, носенето на камъчета / от всякакъв вид/ в гнездото и затрупващи с въпросната тежест е гаранция, че всякакъв опит за полет, с орел, врабче и др. / по избор на конкретната дама / е немислим. Ама както някои дами не са в реалността , така и доста от ятото пернати, се реят високо в облаците. А там въздуха е доста разреден и дори специалният дизайн, не помага. Понякога.

С толко текст от моя страна, мисля си изчерпах лимита за тази седмица. Та отговор, на твоя отговор, скоро не чакай

Last edited by Lelq; 12.03.2019, 09:55.

Коментар

• Добро утро !

https://m.youtube.com/watch?v=vCKAnJOoiOk

Да се протегнеееем ... Опс!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Начи ..., леля е дама с чувство за хумор. Мисля, че въобще не е отчела факта, дето си пропуснал да й поискаш прошка. Най-вероятно тя смята, че не е необходимо да си искате и да си давате прошка един на друг.

Колкото и да изстинало сърцето на леля/ с точилката/, дамата е съвсем различна проба и висок карат. Обикновените неща като бижута, скъпи парфюми и екскурзии едва ли толку ще я впечатлят. Защото тя вече знае, че в повечето случаи тези неща служат за отбиване на номера. Тривиални са.

Една хубава вечеря, подготвена изцяло от теб - ястия, питиета, добре подредена маса и букет във вазата според мен ще свършат повече работа. Жестът да я смениш в ежедневните й задължения, но направено със стил, ще я впечатли повече.

От там нататък - лека музика, свещи, ленени чаршафи - докъдето ти стигнат силите.

Наздраве!

Доста погрешно разсъждаваш. Това произлиза от самоувереност, която няма покритие - нека да добавя - в конкретния случай.

Всъщност, самоувереността ти произлиза от подценяването, или - недооценяване възможностите за аналитично мислене на противоположния пол.

Какво имам предвид?

1. Думите на Чичо са недвусмислени: "има ли начин да разнежа поизстинало женско сърце и с какво?"
                      - Кой мъж задава подобен въпрос за съпругата си, до която ще легне след 2-3 часа???
                      - Кой мъж, комуто идва в повече подобна близост няма да знае КАК да разнежи жената, която познава десетилетие /и повече/???
                      - Кой мъж, познаващ дамата до себе си - би искал съвет, толкова деликатно, но с единствената цел: ТЯ, посещаващата и четящата този форум в нета/ - отново да му обърне вниманието си??? Е, жена му - дали знае за неговите "забежки" в тоя форум?

За канарчета ли ни вземаш, ТНМ?

2. Как установи, че дамата /наречена от теб "леля с точилката"/ - била "съвсем различна проба и висок карат"??? Познаваш ли я? Не вярвам! Разликата е в това, че Чичо я познава. И, какво от това? Почват едни съвети..., свят да ти се завие... )) Значи, изрееееждаш това, което смяташ, че теб би те впечатлило... Отделно: тривиалните решения за теб може да се окажат приемливи за други...

Моят коментар: "поизстинало женско сърце" - между мъжете - е сърцето на: гадже, приятелка, позната, подчинена..., но в никакъв случай - на съпругата! Личното ми мнение е, че сърцето не "изстива" така леко. Чичо ползва подобно метафорично изразяване, за да привлече нейното внимание. Истината е тая, че в един момент дамата /НЕсъпруга/ - почва да преориентира част от своя "плам" в различна посока. Чичо приема това като "изстиване" на отношенията, които малко или - повече - са стимул за него..

С няколко думи: подценяваш хората с нереалните си фантазии, оставяш ги объркани, подменяйки смисъла на казваното от тях. Това е призванието на голяма част от дамите: да създават легенди, с което - до определена възраст на децата - са полезни за развитието им.

Лошо е, че с времето - същите те - много от дамите, престават да правят връзката си с реалността. Нещо повече: почват да сравняват мъжът до себе си - с детето и с неговото мислене... Някои от мъжете се примиряват /вероятно в името на спокойствието/.

.............................................

Ще очаквам мнението ти, ако цитираш точно моите изречения - и доводите ти, с които ги опровергаваш. Не успях, не можах, не исках да чета толкова много - не са отговори по същество!

И пак да попитам: за канарчета ли ни вземаш, ТНМ - с тия твои обобщения в стил - госпожата, която говори с авторитет на децата в детската градина? ))

Коментар

От много "Наздраве!" да не останеш без здраве. Уволни си док-ерката, коя се опитва те претовари от лодка на сал. И да те пусне по буйното течение към водопада. Наздраве и глей поне по-малко да дрънкаш по време на пости.
                        П.п. Ако салът се разцепи при претоварването, поеми дъх и ще изплуваш кат шамандура.
                        Не мога да я уволня. Освен дофтурка, те ми е дружка от момичешките години. На моменти познава тялото ми по-добре от мен и стоически търпи всичките ми простотии.
                        Наздраве!

П.П. Ти с тези пости съвсем се оля. Сега се пробваш и устата да ми затвориш.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Добро утро !
                          Сакам съвет...
                          Ако ффчера нямах време да поискам прошка за позабравени дати и празници ( некакви годишнини и разните му женски нееманципирани празници..), има ли начин да разнежа поизстинало женско сърце и с какво ( но съвети от рода, прозрачно камъче с 58 плоскости не са подходящи за моят манталитет ...)
                          Начи, идват некакви моменти на равносметка, кога тялото заприличва на уморена и стара тарантула... Тогава изпадаш в паника колко Човеци евентуално си засегнал и колко малко време ти остава да поправиш грешките си....Не задруго, но от пустия му страх от деветте кръга на чистилището преди да стигнеш в рая.....

пп Ей така кът пиша простотии се сетих - шъ рецитирам Робърт Бърнс

Здрави да сме !
                          Начи ..., леля е дама с чувство за хумор. Мисля, че въобще не е отчела факта, дето си пропуснал да й поискаш прошка. Най-вероятно тя смята, че не е необходимо да си искате и да си давате прошка един на друг.

Колкото и да изстинало сърцето на леля/ с точилката/, дамата е съвсем различна проба и висок карат. Обикновените неща като бижута, скъпи парфюми и екскурзии едва ли толку ще я впечатлят. Защото тя вече знае, че в повечето случаи тези неща служат за отбиване на номера. Тривиални са.

Една хубава вечеря, подготвена изцяло от теб - ястия, питиета, добре подредена маса и букет във вазата според мен ще свършат повече работа. Жестът да я смениш в ежедневните й задължения, но направено със стил, ще я впечатли повече.

От там нататък - лека музика, свещи, ленени чаршафи - докъдето ти стигнат силите.

Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Много е интересен даже! Аз реших, че иска съвет от теб! Така и така беше загрял с консултациите

А и си доста по - изчерпателен

Иронията ти няма граници... До сега - другите ме изтърпявали..., а сега вече станах изчерпателен! ))

Прошката ти виси на косъм! На кой косъм и като как точно виси - отказвам да отговарям на подобни въпроси! Пак ще кажеш, че съм бил изчерпателен и едва са ме изтърпяли... Ти си като говорител на околните, но не виждаш малкото врабче в ръката /Чичо!/, бленувайки за орела в небесата... ))

Дори да си решила, че Чичо иска съвет от мен, вече ти отворих очите, че той иска съвет, за да РАЗНЕЖИ ТВОЕТО "поизстинало" сърце КЪМ САМИЯТ НЕГО напоследък! /то и аз "стоплям" малко трудно след Виските, ама чак пък толкО!/

Оффф, че е сложно да се обясни, защо един човек посяга към Робърт Бърнс! С тоя - Бърнс - Чичо няма да те оставя да поспиш... Това ли те тревожи? Не се притеснявай! Очевидно тревогата ти е неоснователна! Няма да е винаги така! Даже онова, за кунките няма да се сеща... )) Ако нещата тръгнат по друг начин - те ти го и БЕЗЦЕННИЯТ камък. Другите дами ще се пръскат от мъка...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Можеш да впишеш смисъла на последното ти изречение - в онова, което поиска Чичо от теб, а именно:

"...има ли начин да разнежа поизстинало женско сърце и с какво ( но съвети от рода, прозрачно камъче с 58 плоскости не са подходящи за моят манталитет ...)"

Според мен- до тук - нямаш никакъв проблем със съгрешаването.

Между другото, мисля, че попадението на Чичо - Робърт Бърнс - е наистина на ниво! Предполагам, че каната с вино не е панацея..., а и Чичо може да къндиса на едноТО Виски... /след секса..., или както той му казва "топлене на кунки"/...

Животът е интересен!
                              Много е интересен даже! Аз реших, че иска съвет от теб! Така и така беше загрял с консултациите

А и си доста по - изчерпателен
                              Last edited by Lelq; 11.03.2019, 21:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Прецик, в хайку-то няма рима, даже е препоръчително да се избягва, но 5-7-5 срички е задълже може и танка (да не се бърка с тянка) да ѝ напише в стил 5-7-5-7-7 Пишех някога, заради една голяма любов, но всичко съм изтрил - сигурно имнаше едно поне 500 хайкута в нейна чест. Минали работи
                                Наздраве!
                                Няма рима, но римата е бонус Важно е съдържанието. Смисъла, Между изреченията
                                Да те докосне и осмисли :")
                                Наздравето се, разбира се
                                Last edited by precakanoto; 11.03.2019, 21:55.

Коментар

Working...
                                X