If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро, Кръчма !
Ще сервирам кафето на nachev, ама да сложа първо червена точка , та 4i40 да е нащрек, за адашката Че може някакви идеи да и дойдат ... пък той ми е слабост и да се погрижа
Добро утро, Кръчма !
Ще сервирам кафето на nachev, ама да сложа първо червена точка , та 4i40 да е нащрек, за адашката Че може някакви идеи да и дойдат ... пък той ми е слабост и да се погрижа
Мерси Лелче за чудесната музика...Няма да ти го простя това деяние...
Пускам аз песничката и жената влиза......Чудесна Нора ми вика...сигурно искаш да ме поздравиш с годишнината от сватбата, дето беше миналата седмца..... Закопа ме....
Следващият път, ползвай слушалки ! Ще се насладиш на качествен звук, без дрaзнещи шумове в пространството , създаващи проблем
Пускам аз песничката и жената влиза......Чудесна Нора ми вика...сигурно искаш да ме поздравиш с годишнината от сватбата, дето беше миналата седмца..... Закопа ме....
Леля /с точилката/ започва все повече да ми харесва
Наздраве, 4i40!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар