IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Хайде сега, не разваляй вечерта!
    Беше самоирония , щото да не забравяме , АЗ съм бременната, не ти и консултацията беше за мен

Наздраве с малко музика

https://m.youtube.com/watch?v=bOQ07fVVDJQ

пп. Като се замисля, мисълта ти за прошката в реалността ми хареса . Та не се знае догодина ще се иска ли, ще се дава ли ... Пък и трябва първо да съгреша

Можеш да впишеш смисъла на последното ти изречение - в онова, което поиска Чичо от теб, а именно:

"...има ли начин да разнежа поизстинало женско сърце и с какво ( но съвети от рода, прозрачно камъче с 58 плоскости не са подходящи за моят манталитет ...)"

Според мен- до тук - нямаш никакъв проблем със съгрешаването.

Между другото, мисля, че попадението на Чичо - Робърт Бърнс - е наистина на ниво! Предполагам, че каната с вино не е панацея..., а и Чичо може да къндиса на едноТО Виски... /след секса..., или както той му казва "топлене на кунки"/...

Животът е интересен!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Груйче, Да не затрудняваме по никое време наш готин чичо, зЕми едно предложение-хайку в твой стил:
      "Като гледам в двора на съседката..
      как цъфтят овошките..
      и как петелът гони .. с жар кокошките,..
      си казвам - О, Боже, колко смел,...
      пролет моя, защо не съм петел "...

Шега е, непрепоръка
      Прецик, в хайку-то няма рима, даже е препоръчително да се избягва, но 5-7-5 срички е задълже може и танка (да не се бърка с тянка) да ѝ напише в стил 5-7-5-7-7 Пишех някога, заради една голяма любов, но всичко съм изтрил - сигурно имнаше едно поне 500 хайкута в нейна чест. Минали работи
      Наздраве!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Чиче, напиши и нещо лично, само за нея, в проза, по възможност, може и хайку, в краен случай - аз съм много добър, не че се хваля ) и ѝ го подари в кутийка с нещо златно - няма жена, дето да не ти прости и без да искаш прошка.
        П.С. Ако не щеш златно, ето ти друго - вечна роза. Пък ти си знаеш де
        Груйче, Да не затрудняваме по никое време наш готин чичо, зЕми едно предложение-хайку в твой стил:
        "Като гледам в двора на съседката..
        как цъфтят овошките..
        и как петелът гони .. с жар кокошките,..
        си казвам - О, Боже, колко смел,...
        пролет моя, защо не съм петел "...

Шега е, непрепоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Добро утро !
          Сакам съвет...
          Ако ффчера нямах време да поискам прошка за позабравени дати и празници ( некакви годишнини и разните му женски нееманципирани празници..), има ли начин да разнежа поизстинало женско сърце и с какво ( но съвети от рода, прозрачно камъче с 58 плоскости не са подходящи за моят манталитет ...)
          Начи, идват некакви моменти на равносметка, кога тялото заприличва на уморена и стара тарантула... Тогава изпадаш в паника колко Човеци евентуално си засегнал и колко малко време ти остава да поправиш грешките си....Не задруго, но от пустия му страх от деветте кръга на чистилището преди да стигнеш в рая.....

пп Ей така кът пиша простотии се сетих - шъ рецитирам Робърт Бърнс

Здрави да сме !
          Чиче, напиши и нещо лично, само за нея, в проза, по възможност, може и хайку, в краен случай - аз съм много добър, не че се хваля ) и ѝ го подари в кутийка с нещо златно - няма жена, дето да не ти прости и без да искаш прошка.
          П.С. Ако не щеш златно, ето ти друго - вечна роза. Пък ти си знаеш де
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Това беше много иронично! ))

Няма да ти дам прошка следващата година!
            Хайде сега, не разваляй вечерта!
            Беше самоирония , щото да не забравяме , АЗ съм бременната, не ти и консултацията беше за мен

Наздраве с малко музика

https://m.youtube.com/watch?v=bOQ07fVVDJQ

пп. Като се замисля, мисълта ти за прошката в реалността ми хареса . Та не се знае догодина ще се иска ли, ще се дава ли ... Пък и трябва първо да съгреша

Коментар

Добро утро !
              Сакам съвет...
              Ако ффчера нямах време да поискам прошка за позабравени дати и празници ( некакви годишнини и разните му женски нееманципирани празници..), има ли начин да разнежа поизстинало женско сърце и с какво ( но съвети от рода, прозрачно камъче с 58 плоскости не са подходящи за моят манталитет ...)
              Начи, идват некакви моменти на равносметка, кога тялото заприличва на уморена и стара тарантула... Тогава изпадаш в паника колко Човеци евентуално си засегнал и колко малко време ти остава да поправиш грешките си....Не задруго, но от пустия му страх от деветте кръга на чистилището преди да стигнеш в рая.....

Здрави да сме !
              Чччичо ай стига, минаха прошките Не си изневерил на жената и децата.(да се надяваме) )) Прошка искам от дядовци и баби , oт времето когато съм било дете и глупости имам на отчет, kъде поради неосъзната възраст и къде от децка глупост. На дядовци и баби целивам ръка с мерак А за други случаи, по друг повод, Щото съм давало повече от нужното, което понастоящем се нарича "прецаканото" Когато имам грешка се разкайвам, не оставям да дължа. Не чакам видовден за прошка, щото може да не дойде и я търся бързо, често с разкаяние. Тоз ден за прошки, според мен е хубава традиция. Но мина. Нека с дела не само с приказки, заслужим човечното бъдеще. Напред и напред и нагоре Ако трябва и на тарантул покрива ще оправим (за да не го мокри дъжда и не го опари сланАта) и прочее ...

Коментар

Нещо бъркаш десетилетките...
                Сега сакам коя ще ми стопли кунките....

Хайде сега - да не се лъжемЕ! )) Девойката, преди останалото - е наляла ЦЯЛА кана с вино на лирическия герой!

ТВа си е поне два литра, за градусът - да не говорим...

Е, като глътнеш виното, докато тя ти носи възглавницата - КО мислиш, че ще последва? ))

Тя с тънко ленено платно

легло във къта ми постла,

наля ми в каната вино

и „лека нощ“ ми пожела.

Коментар

Не бре, само лаконично.....

Коментар

Да не би да търсиш форумната девойка, която да ти постеле легло?

Мноооого си хитър! Сега ще ти пуснат списъка по реда на записването...
                    Нещо бъркаш десетилетките...
                    Сега сакам коя ще ми стопли кунките....

Коментар

Наздраве за и грешните и за бременните и за околните, изтърпяли консултацията и правните съвети!

Коментар

Оставам с впечатление, че едно е сигурно - последното изречение: в бъдеще ще съгрешаваш! /лошо няма!/

Иначе - много неща ти се губят в мъглата... "не знам"! То си има симптоми: това - нямам /което ти идва от вътре/, другото - имам /гадене или повръщане/..., опссс - ама нещо коремчето почна да наедрява /що така?/... Е - как що? Време е за /РЕАЛЕН!/ гинеколог.

Даааа - много изкривихме практиката. Вярваме във всичко. Непорочното зачатие ни е все в ума и в устата... Сложно е да възприемем израз като: "Не съм съгрешавала!"

Подобно твърдение е повече от сигурно, че би издържало във всеки съд, особено при търсене на бащинство..., но... ...Мария-Магдалена /ли беше/ - може да спечели делото, а след нея - всички подобни искове...

Как ставаШЕ това - сложно е да се опише, дори и от виртуален доктор - призован от съда като вещо лице..., който е призван да сложи /да постави/ диагнозата на съгрешилата / пардон - и на съгрешавАЛАта/ сега и в бъдещеТО...

...........................................

Хайде - стига толкова, защото икономическият форум не е консултация за бременни /моите почитания към тях!/, ако и те да са имали само "виртуална"-та си връзка...

Ми - те - нещата /ЗНАЕМ ТОВА със сигурност!/ - така си и стават - най-често: не толкова по въздушен, колкото - по струйно-капковия метод! Бездиханно и непреодолимо! Донякъде - виртуално!

Наздраве за и грешните и за бременните и за околните, изтърпяли консултацията и правните съвети!

Коментар

Добро утро !
                          Сакам съвет...

Здрави да сме !

Да не би да търсиш форумната девойка, която да ти постеле легло?

Мноооого си хитър! Сега ще ти пуснат списъка по реда на записването...

Коментар

• Добро утро !
                            Сакам съвет...

Здрави да сме !

Коментар

Наздраве!

пп . Не знам в кой месец съм , щото не знам виртуален или реален доктор, трябва да сложи диагноза.

пп . Не търся хипотетично извинение и не съм съгрешавала . Просто ми беше любопитно Пък и не се знае, няма ли да съгреша в бъдеще

Оставам с впечатление, че едно е сигурно - последното изречение: в бъдеще ще съгрешаваш! /лошо няма!/

Иначе - много неща ти се губят в мъглата... "не знам"! То си има симптоми: това - нямам /което ти идва от вътре/, другото - имам /гадене или повръщане/..., опссс - ама нещо коремчето почна да наедрява /що така?/... Е - как що? Време е за /РЕАЛЕН!/ гинеколог.

Даааа - много изкривихме практиката. Вярваме във всичко. Непорочното зачатие ни е все в ума и в устата... Сложно е да възприемем израз като: "Не съм съгрешавала!"

Подобно твърдение е повече от сигурно, че би издържало във всеки съд, особено при търсене на бащинство..., но... ...Мария-Магдалена /ли беше/ - може да спечели делото, а след нея - всички подобни искове...

Как ставаШЕ това - сложно е да се опише, дори и от виртуален доктор - призован от съда като вещо лице..., който е призван да сложи /да постави/ диагнозата на съгрешилата / пардон - и на съгрешавАЛАта/ сега и в бъдещеТО...

...........................................

Хайде - стига толкова, защото икономическият форум не е консултация за бременни /моите почитания към тях!/, ако и те да са имали само "виртуална"-та си връзка...

Ми - те - нещата /ЗНАЕМ ТОВА със сигурност!/ - така си и стават - най-често: не толкова по въздушен, колкото - по струйно-капковия метод! Бездиханно и непреодолимо! Донякъде - виртуално!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Личната дофтурка ми е забранила всякакъв вид постене/въздържание откъм ядене, пиене и секс, щото това влияя зле на нивата на хемоглобина ми.
                                Така че, очакванията ти едва ли ще оправдаят.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                От много "Наздраве!" да не останеш без здраве. Уволни си док-ерката, коя се опитва те претовари от лодка на сал. И да те пусне по буйното течение към водопада. Наздраве и глей поне по-малко да дрънкаш по време на пости.
                                П.п. Ако салът се разцепи при претоварването, поеми дъх и ще изплуваш кат шамандура.

Коментар

Working...
                                X