IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Наздраве, tnm!
    Това за не знам кой път ми се случва! Някой пуска музикално клипче - всички слушат. След време, пускам същото , защото ми харесва и почват да ми обясняват кой е автора и че не е този. Нямам нищо общо с писанията, изпълнителите, авторите и квото се сетите на нито един музикален клип ! Просто слушам музика!
    Поднасям извиненията си! Направих го по инерция.
    Наздраве, Lelq!

П.П. Нека не прозвучи като оправдание, но просто харесвам звученето на пианото при Шопен, на цигулката при Сарасате и виолончелото при Сен Санс.
    Last edited by tnm; 07.03.2019, 14:38.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Музиката е много добра, но Шопен не е автора. Неговите творби звучат по различен начин / лично мнение /. Това е произведение на Пол Сеневил.
      Наздраве, Lelq!
      Наздраве, tnm!
      Това за не знам кой път ми се случва! Някой пуска музикално клипче - всички слушат. След време, пускам същото , защото ми харесва и почват да ми обясняват кой е автора и че не е този. Нямам нищо общо с писанията, изпълнителите, авторите и квото се сетите на нито един музикален клип ! Просто слушам музика!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Днес си подранила , легай да си доспиш.

Все пак добър ден.
        Не съм подранила. Окъсняла съм. Защото не съм лягала
        Добър ден

Коментар

Музиката е много добра, но Шопен не е автора. Неговите творби звучат по различен начин / лично мнение /. Това е произведение на Пол Сеневил.
          Наздраве, Lelq!
          Мечо

Коментар

Полендак.
            Теб още ли не са те прибрали в приют за стари Яги, а? Трябва да имате солидарност вещерска. Шти уредя хоспис зарад треперещи ръце и неуслужливапамет. Че почнабъркаш пропорциите в рецептите и ще направиш некоя едра аварийна ситуация.

Коментар

Днес си подранила , легай да си доспиш.

Все пак добър ден.

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=EFJ7kDva7JE

Добро утро!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ъхъ, така е, особено с лифта към Мусала или Езерата какви съм срещал - мани, мани, то все едно сме в мола - само на висок ток дето не бяха, а на платформи Лифтовете еваха майакта на планината откъм достъпност, а оттам и планинарите не сме това, което бяхме.
                  Наздраве, тнм
                  Рила, че и Пирин дори, вече не са "моите" планини. На профилът си имам закачен един клип с планините, такива каквито съм ги видяла преди години. Предпочитам да ги запазя такива в спомените си.
                  Наздраве, хаджи!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Личи ти, личи ти.
                    Полендак.
                    Мечо

Коментар

Едно приятелче твърди, че над 800 метра надморска височина всите хора, които ги срещаш все са с някви отклонения. С него обичаме да си пием кафето в една хижа, разположена на 1300 м.
                      Наздраве!.
                      Личи ти, личи ти.

Коментар

• Начев, нещо на френски те е подкарало.
                        Как си с езика?

Коментар

• Един мъж по грешка пикаел в дамската тоалетна.
                          Влязла дама и ахнала уплашено.
                          Мъжът се обърнал през рамо: "Спокойно, мадам, държа го здраво!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Лебедова песен.
                            Последно изригване?

Пай сееее!

Коментар

Едно приятелче твърди, че над 800 метра надморска височина всите хора, които ги срещаш все са с някви отклонения. С него обичаме да си пием кафето в една хижа, разположена на 1300 м.
                              Наздраве!.
                              Ъхъ, така е, особено с лифта към Мусала или Езерата какви съм срещал - мани, мани, то все едно сме в мола - само на висок ток дето не бяха, а на платформи Лифтовете еваха майакта на планината откъм достъпност, а оттам и планинарите не сме това, което бяхме.
                              Наздраве, тнм
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Така е - всички СМЕ с някакви отклонения: ВСИЧКИ СЕ УСМИХВАМЕ, ПОЗДРАВЯВАМЕ СЕ като стари познати, без да сме се срещали друг път, разговаряме приятелски, казваме си НАЗДРАВЕ /както тук!?!/, ... докато хапваме в станцията на Черни връх, например - 10-на годишно момченце, с татко си - ни обяснява, че това му е 12-то качване...

Така е - психо-отклоненията, които имаме и тук, когато викаме наздраве... Разликата е в това, че на Черни връх СЕ ГЛЕДАМЕ В ОЧИТЕ, А ТЕ - ОЧИТЕ - много рядко лъжат!
                                Точно това имаше предвид приятеля ми.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X