IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Едно приятелче твърди, че над 800 метра надморска височина всите хора, които ги срещаш все са с някви отклонения. С него обичаме да си пием кафето в една хижа, разположена на 1300 м.
    Наздраве!.

Така е - всички СМЕ с някакви отклонения: ВСИЧКИ СЕ УСМИХВАМЕ, ПОЗДРАВЯВАМЕ СЕ като стари познати, без да сме се срещали друг път, разговаряме приятелски, казваме си НАЗДРАВЕ /както тук!?!/, ... докато хапваме в станцията на Черни връх, например - 10-на годишно момченце, с татко си - ни обяснява, че това му е 12-то качване...

Така е - психо-отклоненията, които имаме и тук, когато викаме наздраве... Разликата е в това, че на Черни връх СЕ ГЛЕДАМЕ В ОЧИТЕ, А ТЕ - ОЧИТЕ - много рядко лъжат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Тц, тц .... Явно за някои зимата не е свършила, а за други, пролетта е дошла! Сигурно е заради избора на височини, които се покоряват! Утре, ако не вали , специално ще ти покажа полянка, на която няма шанс да хлътнеш! Нито да простинеш ! Завет е! А и с подходящи предпазни средства, не е страшно!

Интересно, що за полянка ще е тя, ако ползваш на нея предпазни средства, за да не хлътнеш... Чудо - невиждано: да си на завет - и да не ти е страшно? Звучи като нещо неземно - загадка някаква...Някои автори /фантасти/ - така описват свръхплътно струпване на вещество./май така беше/– във Вселената... , а други пък са ги парекли Черни дупки..., но за "полянки", в коите не се хлътва с предпазни средства - не бях чувал...

Чичо какво казва за подобна материя? Вярва ли в достоверността на подобни описания? Ако той вярва - може да размисля и аз... ))

Коментар

Тц, тц .... Явно за някои зимата не е свършила, а за други, пролетта е дошла! Сигурно е заради избора на височини, които се покоряват! Утре, ако не вали , специално ще ти покажа полянка, на която няма шанс да хлътнеш! Нито да простинеш ! Завет е! А и с подходящи предпазни средства, не е страшно!
        Едно приятелче твърди, че над 800 метра надморска височина всите хора, които ги срещаш все са с някви отклонения. С него обичаме да си пием кафето в една хижа, разположена на 1300 м.
        Наздраве!.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Днес подрезахме на съсед избуялите, изпуснати дръветя. Вчера при друг. Засега цвет нема. Закъснява.. А една позната се оплака, че вТръновско им цъфнало преди студа и всичко заминало. Ще рече, на кой му става му става. Другите търсят извинение. Чиче, бегайслед 8 март да подрезваш. Не се залеажавай. Нема се подмладиш от млада гръд с хумана. Хуманитарна работа трябва. За дюлова и за моми нарисувани с дюли на фона.
          Бисери, перли ..., а бе, направо маргари ръсиш таз вечер.
          Наздраве, Мрънкало!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Начев, погрешно си ме разбрал. Не се оплаквам от настинка. Такива проблеми нямам.

Моите препоръки относно НЕПРОСТИВАНЕТО - по-често да ходиш в планината, отколкото да се занимаваш с търсене на музикални парчета за противодействие на настинката... Не че зимата горе е свършила - все още може да я почувстваш - например - на Черни връх, а и не само там... Едва ли би се страхувал от простинка /настинка/, ако горе на всеки три стъпки - хлътваш до чатала в снега... ))

Интересно - младите майки и татковци водят горе децата си - по на 2-3 годинки. Бъдещите планинари и търсачи на силни усещания! Не могат да ги накарат да си влязат в шейните .- такова търкаляне пада - например около Конярника...

Такива неща с простиването. Препоръчвам ти отново да прочетеш поста ми. В него коментирам, че Чичо /В ПОСТ, ПРЕДИ МОЯ/ - се кахъри, че Леля щяла да настине след сутрешния си "душ" - разбирай: Чичо предлага подходяша закрила и варианти на стоплянето на Леляь а в това - разбира се - няма нищо лошо... /не ми се искаше да влизам в такива подробности, но - ето тук се намесих, за да кажа мнението си..., а то е: обичайте се и се топлете взаимно, за да НЕ ПРОСТИНЕТЕ.... или - ходете по планините - отново - за да не простинете... Лично на мен ми харесва второто - зарежда повече, отколкото съмнителната лежачка... /варианти за разсъждения по темата - бол!/ ))

Наздраве!

Коментар

Обичам зимата, макар това да не е любимият ми сезон. Наситена е със стихии, които въпреки своята предвидимост, са вълнуващи.

П.П. Нещо френско, изпято от българка.

https://www.youtube.com/watch?v=SRqp8MQPI8U
              Как да не я обичаш? На прохода 9 месеца зима. И форзицията юни цъфти. За вас - толкова. За нас - в обратен ред. Наздраве с форзициева!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                Наздраве, Кръчма!

Дочувам мощен зов от надигащия се живот!
                Природата се буди!

Гледам, че моите набори Траков и Безименний се кахърят по здравни проблеми - да не простинем нещо при неизбежния душ!

Днес съм си пуснал френска музика, попадам на нещо тематично и искам да споделя с вас съпреживяване, покрай което настинката е напълно изключена:

Alizee - Moi Lolita

Ха да ви видя сега - ще простинете ли или ще прегреете

Наздраве!

Начев, погрешно си ме разбрал. Не се оплаквам от настинка. Такива проблеми нямам.

Моите препоръки относно НЕПРОСТИВАНЕТО - по-често да ходиш в планината, отколкото да се занимаваш с търсене на музикални парчета за противодействие на настинката... Не че зимата горе е свършила - все още може да я почувстваш - например - на Черни връх, а и не само там... Едва ли би се страхувал от простинка /настинка/, ако горе на всеки три стъпки - хлътваш до чатала в снега... ))

Интересно - младите майки и татковци водят горе децата си - по на 2-3 годинки. Бъдещите планинари и търсачи на силни усещания! Не могат да ги накарат да си влязат в шейните .- такова търкаляне пада - например около Конярника...

Такива неща с простиването. Препоръчвам ти отново да прочетеш поста ми. В него коментирам, че Чичо /В ПОСТ, ПРЕДИ МОЯ/ - се кахъри, че Леля щяла да настине след сутрешния си "душ" - разбирай: Чичо предлага подходяша закрила и варианти на стоплянето на Леляь а в това - разбира се - няма нищо лошо... /не ми се искаше да влизам в такива подробности, но - ето тук се намесих, за да кажа мнението си..., а то е: обичайте се и се топлете взаимно, за да НЕ ПРОСТИНЕТЕ.... или - ходете по планините - отново - за да не простинете... Лично на мен ми харесва второто - зарежда повече, отколкото съмнителната лежачка... /варианти за разсъждения по темата - бол!/ ))

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
                  Нещо има из въздуха или водата.

И аз даже, на стари години, съм озверял сексуално.
                  Подозирам, че нещо не е наред.
                  Чак пък толкуз?
                  Лебедова песен.

Коментар

Наздраве, Кръчма!

Дочувам мощен зов от надигащия се живот!
                    Природата се буди!

Гледам, че моите набори Траков и Безименний се кахърят по здравни проблеми - да не простинем нещо при неизбежния душ!

Днес съм си пуснал френска музика, попадам на нещо тематично и искам да споделя с вас съпреживяване, покрай което настинката е напълно изключена:

Alizee - Moi Lolita

Ха да ви видя сега - ще простинете ли или ще прегреете

Наздраве!
                    Днес подрезахме на съсед избуялите, изпуснати дръветя. Вчера при друг. Засега цвет нема. Закъснява.. А една позната се оплака, че вТръновско им цъфнало преди студа и всичко заминало. Ще рече, на кой му става му става. Другите търсят извинение. Чиче, бегайслед 8 март да подрезваш. Не се залеажавай. Нема се подмладиш от млада гръд с хумана. Хуманитарна работа трябва. За дюлова и за моми нарисувани с дюли на фона.

Коментар

Тая във вазата цъфти, та се къса
                      Наличие на вода, постоянна стайна температура ... То при такива условия всичко може да цъфне.
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

И колко ще е голем екипа. Звучи ми повече от двама.
                        Сър Събев, останала съм с впечатления, че въображението ти е на ниво. Що сега ми задаваш такива въпроси? Виртуалният хер Начев не дава признаци за ограничения в тесен кръг
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Струва ми се, че това, за което говориш изисква работа в екип. Явно решаващ в случая ще е правилия подбор на участниците:)
                          И колко ще е голем екипа. Звучи ми повече от двама.

ПП
                          Не съм програмист, и не съм гледал филчета до късно.
                          Last edited by Todor Sabev; 06.03.2019, 17:52.

Коментар

Е-ее! Не се впечатлявай чак толкова!
                            Сложни биохимични процеси провокират в туй време на годината условни реакции.
                            Погледът блесва като по команда!

Въпросът е след това да се запълни пространството със съдържание и действие!
                            То само с биохимия не става, то и ... си требва
                            Да не си остана само с приказките и лъщавия поглед

Наздраве,

La grenade
                            Струва ми се, че това, за което говориш изисква работа в екип. Явно решаващ в случая ще е правилия подбор на участниците
                            Мечо

Коментар

Lelq, просто нема начин да не осъмнем поне още няколко пъти покрити с пелена от сняг. Кокичетата и минзухара са се показали, но форзицията все още не се е жлътнала.
                              Наздраве!
                              Тая във вазата цъфти, та се къса

Коментар

Моментално лъв ставам!
                                Грую ще ме изгледа завистливо

Наздраве!

Alizee - J'en Ai Marre
                                Наздраве Лъве.
                                Last edited by Todor Sabev; 06.03.2019, 17:37.

Коментар

Working...
                                X