IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Тежко им на съгрешилите реално към теб !

Наздраве!

пп. Видях, че е към другата. Постът. Просто отвътре ми дойде . Моят .

пп. Жена и угризения - може би. Ама човек и угризения, си е човещинка, от където и да го погледнеш

Никога не е тежко на хората, които съгрешават, независимо по какви причини и с кого. Това става съзнанелно и при пълната им воля. Не виждам причините, за да им е тежко...

...Иначе, как, по друг начин да ти дойде, освен от вътре?

Като цяло: правилно хортуваш. Мъдрост струи от думите ти. И светлина. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Ситуацията стана сложна... Постът ми беше насочен към другата Селена... Добре де - няма нищо!

Нека едната е Кака Селена, а другата - Леля /Селена/. Аз пък ще го играя дядото, който прощава /виртуално/...

Даммм, най-лесно се дават /и се ИСКАТ/ виртуалните прошки. Това го мога: прощавам на всички, които смятат, че имат основания да дирят от мен прошка... И прошка мога да поискам! Виртуално!

Друг е въпросът, че една дама /мисля на глас/ - прошка НЕ трябва да търси. Защо? Защото тя по условие не греши! А, ако все пак - някак там мъъъничко кривне, след което и да почувства някакво угризение? Тогава КО праИМ?

Жена - да почувства угризения? Хммм, това ще да е особен вид жена!

И - разбира се - всичко това е казано в сферата на виртуалните /НИ/ взаимоотношения... В реалността тия неща са още по-твърдо поставени: жена и угризения - не могат да бъдат синоними!

...........................

Да обобщя: всички, поискали виртуална прошка - получават виртуалната ми прошка.

Повече от това - здраве да е!

Държа да отбележа, че на мен ми е невъзможно да прощавам реално, ако и това да е в противоречие с постулатите, прокламирани от Спасителя /не говоря за Спасителят в ръжта..., въпреки че - като помисля - тоя, от ръжта препоръчва едни неща, които са някак разбираеми..., но пък ни замислят, когато почнем да разказваме нещо, защото - спомняте си - на човек някак, разказвайки на хората - му домъчняваЛО - все според Спасителят в ръжта.../

Препоръката ми: карайте си напред, момичета и не се впечатлявайте от приказките в нета. Гонете реалното!

Тежко им на съгрешилите реално към теб !

Наздраве!

пп. Видях, че е към другата. Постът. Просто отвътре ми дойде . Моят .

пп. Жена и угризения - може би. Ама човек и угризения, си е човещинка, от където и да го погледнеш
      Last edited by Lelq; 11.03.2019, 17:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

А аз от теб трябва да искам прошка
        Ще ми простиш ли?

Ситуацията стана сложна... Постът ми беше насочен към другата Селена... Добре де - няма нищо!

Нека едната е Кака Селена, а другата - Леля /Селена/. Аз пък ще го играя дядото, който прощава /виртуално/...

Даммм, най-лесно се дават /и се ИСКАТ/ виртуалните прошки. Това го мога: прощавам на всички, които смятат, че имат основания да дирят от мен прошка... И прошка мога да поискам! Виртуално!

Друг е въпросът, че една дама /мисля на глас/ - прошка НЕ трябва да търси. Защо? Защото тя по условие не греши! А, ако все пак - някак там мъъъничко кривне, след което и да почувства някакво угризение? Тогава КО праИМ?

Жена - да почувства угризения? Хммм, това ще да е особен вид жена!

И - разбира се - всичко това е казано в сферата на виртуалните /НИ/ взаимоотношения... В реалността тия неща са още по-твърдо поставени: жена и угризения - не могат да бъдат синоними!

...........................

Да обобщя: всички, поискали виртуална прошка - получават виртуалната ми прошка.

Повече от това - здраве да е!

Държа да отбележа, че на мен ми е невъзможно да прощавам реално, ако и това да е в противоречие с постулатите, прокламирани от Спасителя /не говоря за Спасителят в ръжта..., въпреки че - като помисля - тоя, от ръжта препоръчва едни неща, които са някак разбираеми..., но пък ни замислят, когато почнем да разказваме нещо, защото - спомняте си - на човек някак, разказвайки на хората - му домъчняваЛО - все според Спасителят в ръжта.../

Препоръката ми: карайте си напред, момичета и не се впечатлявайте от приказките в нета. Гонете реалното!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ся, тежък въпрос ме затормози. По време на пости, алкохол употребява ли се? Щот хаджи Грую трябва да черпи у събота, доколкото разбрах има желание, има и готовност ... Какво правим на Тодоровден, питам аз?
          Наздраве!
          Зависи дали ще е дъждовно или слънчево . В единят случай ще пием, в другият - ще се катерим към слънцето

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
            Честито на постещите! Пожелавам им твърдост на волята и устойчивост на целите. Не се разсейвайте.... с гледки от другия пол. Та това е месен продукт.

https://www.youtube.com/watch?v=lAop4Su5Uag
            Ся, тежък въпрос ме затормози. По време на пости, алкохол употребява ли се? Щот хаджи Грую трябва да черпи у събота, доколкото разбрах има желание, има и готовност ... Какво правим на Тодоровден, питам аз?
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Честито на постещите! Пожелавам им твърдост на волята и устойчивост на целите. Не се разсейвайте.... с гледки от другия пол. Та това е месен продукт.

А за непостещите , нещо на масата, а ?

Коментар

ба, месен, кой го е омесил? по-скоро е местен - т.е. някой го е преместил от земята до чинията
                Наздраве - вчера моите говеда паднаха, обаче пред естадиото такъв як кетъринг имаше (скъпарски - кило печени ребра за 35 кинта), че заговях на секундата и съм говял цели 18 часа. Те така ги разбирам аз мачовете, само да не бяхме падали, но нейсе
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                  айде да целувате ръка за прошка ...не се блъскайте !
                  Много ти трепери старческата ръчичка. Свалих от нея кехлибарената броеница да не ти тежи.

Коментар

• Честито на постещите! Пожелавам им твърдост на волята и устойчивост на целите. Не се разсейвайте.... с гледки от другия пол. Та това е месен продукт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Подобно! Слънце, въздух, вода и щастливи разходки из хабитата в този прекрасен месец. Благородно завиждам .
                      С бяла завист!?

През почивните дни времето беше наистина хубаво. Докато ние с дебелото псе се размотавахме из околностите на хабитата, другите 2/3-ти пълноправни членове на домочадието успяха да засеят около 40 броя овошки. Работяги.
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Каквато и да е причината за песимизма ми, момиче - хората - в голямата си част са гадни. Надявам се, поне ти да вярваш в противоположната теза...

Не трябва да ти пука. Светът не свършва с това, че гадните хора са именно такива...

В подкрепа на призива - да дирим прошка - бих я поискал от теб, ако и да не съм те обиждал... Мисля, че, когато по-различните търсят мястото си под Слънцето - винаги ги преследва и сянката..., т.е. - сенчицата... ))

Няма как това да ни стряска! Слънцето е огромно! .... /интересно, защо винаги го рисуват усмихнато?/
                        А аз от теб трябва да искам прошка
                        Ще ми простиш ли?

Коментар

• Добра нощ, Кръчма!
                          Искам прошка от всички ви - и хората и Човеците, посещаващи заведението, за всичко с което съм наранила, обидила или друго. И най - вече, като забравя да сипя или -

Наздравето!

Готина вечер и спокойна нощ!
                          ​​​​​​

Коментар

интересно, защо винаги го рисуват усмихнато?/
                            Това са рисунки на северните нации, особено - на ескимо, чукчи и т.п.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Подобно! Слънце, въздух, вода и щастливи разходки из хабитата в този прекрасен месец. Благородно завиждам .

Каквато и да е причината за песимизма ми, момиче - хората - в голямата си част са гадни. Надявам се, поне ти да вярваш в противоположната теза...

Не трябва да ти пука. Светът не свършва с това, че гадните хора са именно такива...

В подкрепа на призива - да дирим прошка - бих я поискал от теб, ако и да не съм те обиждал... Мисля, че, когато по-различните търсят мястото си под Слънцето - винаги ги преследва и сянката..., т.е. - сенчицата... ))

Няма как това да ни стряска! Слънцето е огромно! .... /интересно, защо винаги го рисуват усмихнато?/

Коментар

• айде да целувате ръка за прошка ...не се блъскайте !

Коментар

Working...
                                X