If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уф, днес борсата ме вкара в тотално неадекватно състояние. Вместо да наливам отзивчиво и овреме силно кафе, гледах като препариран светлината на идващия отсреща в тунела влак
Заповядайте, моля, едно кафенце. Ако не за събуждане, то поне против следобедната дрямка работа ще свърши!
Надявах се песента да с еизпълнява от мускулести мъжаги, които сервират специално за теб без тениски, ама на ... какички излязоха!
Няма сега да ги връщаме, нЪл тъй. Ще ги обидим!
А те, миличките, ентусиазирано и подкупващо обясняват, че
I like my man like my coffee - hot!
Наздраве за горещите напитки! (че са много полезни за гърлото) Coffee
Трака, прочетена книга съм аз! Мислех, че говоря разни весели и шантави неща, пък се оказа, че били сухарщини.
Сега реших малко да похитрувам, ти ме излови веднага!
Да пием за провалените проекти! Те играят важна цивилизационна роля като подложка на успеха.
Не се самобичувай. От интересните събеседници си. Особено когато черпиш. Има във Вицове подходящ виц по тоя повод.
Чакай, чакай! Тавите ги отопяваме с бел лебец. Май искаш всички ни минеш докато се правиш уолужлив и хрисим.
Трака, прочетена книга съм аз! Мислех, че говоря разни весели и шантави неща, пък се оказа, че били сухарщини.
Сега реших малко да похитрувам, ти ме излови веднага!
Да пием за провалените проекти! Те играят важна цивилизационна роля като подложка на успеха.
Още ли лиценз чакаш. Колчо претака виното в избата. Нема доде скоро. И бавно нема доде зарад твоя лиценз. Така че посядай и пий една отрезвяващо. Даже няколко. Пък после нема ти пука. Най-много ти да запукаш. У потона. Като на чирпанска сватба.
Уф, днес борсата ме вкара в тотално неадекватно състояние. Вместо да наливам отзивчиво и овреме силно кафе, гледах като препариран светлината на идващия отсреща в тунела влак
Заповядайте, моля, едно кафенце. Ако не за събуждане, то поне против следобедната дрямка работа ще свърши!
Надявах се песента да с еизпълнява от мускулести мъжаги, които сервират специално за теб без тениски, ама на ... какички излязоха!
Какво точно гледаше? Голямото нищо ли? В такъв ден безизразен как да не се запиеш?
Ония майстори от киберпрестъпленията да не ти цъфнат пред вратата....
пп Извратеняк такъв....
Не хитрувай! При твоите 56 делено на две - къде 28 ще ми дойде добре. Какво ми се изкарваш на 25. Само аз мога мина за толкоз, макар да съм около 29. Забележи, около. Не около 2х25, а 1х29, но по неколко пъти ги консумирам, щото ми кеф от доста повече от 2х25. Наздравето!
Аз та поканих под моята "редка плетка" на проучвателно мероприятие. Задължително с капела, обаче, че ще изгориш от слънцето. Рядка е, горката! Hollyn - Obvious?
Коментар