Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Добро утро!
И мен ме влече Кръчмата . В момента имам нужда някой да сипе силно кафе, за събуждане
https://m.youtube.com/watch?v=XyGSQjyaoDA
Заповядайте, моля, едно кафенце. Ако не за събуждане, то поне против следобедната дрямка работа ще свърши!
Надявах се песента да с еизпълнява от мускулести мъжаги, които сервират специално за теб без тениски, ама на ... какички излязоха!
Няма сега да ги връщаме, нЪл тъй. Ще ги обидим!
А те, миличките, ентусиазирано и подкупващо обясняват, че
I like my man like my coffee - hot!
Наздраве за горещите напитки! (че са много полезни за гърлото) Coffee
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ония майстори от киберпрестъпленията да не ти цъфнат пред вратата....
пп Извратеняк такъв....
Е, сравнявай кое за кого.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеУау!
Сделки няма,
Портфейлът пада,
Слънцето пече,
Кръчмата влече!
Аз та поканих под моята "редка плетка" на проучвателно мероприятие. Задължително с капела, обаче, че ще изгориш от слънцето. Рядка е, горката! Hollyn - Obvious?
И мен ме влече Кръчмата . В момента имам нужда някой да сипе силно кафе, за събуждане
https://m.youtube.com/watch?v=XyGSQjyaoDA
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеПонеже Кака още спи и не се сеща, нито пък би възнемерила дори да се сети, ще се наложи сам да си сервирам закуска в леглото. Ако има некоя много изгладняла, ама така по-младичка от Чиче да е, да заповяда. Другите да чакат на Кака.
П.п. Поправка, поне два пъти по-млада от Чиче да е.
.......]
пп Извратеняк такъв....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНачиии, Начев!
Сделки няма,
Портфейлът пада,
Слънцето пече,
Кръчмата влече!
Аз та поканих под моята "редка плетка" на проучвателно мероприятие. Задължително с капела, обаче, че ще изгориш от слънцето. Рядка е, горката! Hollyn - Obvious?
Коментар
-
Понеже Кака още спи и не се сеща, нито пък би възнемерила дори да се сети, ще се наложи сам да си сервирам закуска в леглото. Ако има некоя много изгладняла, ама така по-младичка от Чиче да е, да заповяда. Другите да чакат на Кака.
П.п. Поправка, поне два пъти по-млада от Чиче да е.
Last edited by Trakatrak; 02.05.2018, 09:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА Защо да се маха Карсберг.?
Лека Нощ!
За протокола - мацката отгоре- додолу е по без нищо,но компенсира липсата с пеене!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧестит празник на Lelq, 4i40, Мамун, Грую /Начев ми е все още сенчест/ и другите знайни и незнайни трудещи се, де пият у Кръчмата.
На Арахната, дето ми е почти унисон в мързела - наздраве!
БлагодаряДнес като за празник, беше пикът ми на работохолизъм. Изморена съм и ви казвам лека нощ с най - любимото ми , подарено! Ако оцелея, може и кафе да сервирам сутринта
https://m.youtube.com/watch?v=gGyeuCEAyWU
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Имаш ли хартии на Загорка? От миналата седмица спрях да я консумирам! Хвала на новите собственици - след 20 годишни приватизационни и производствени опити успяха да направят бира от фекална вода....Таз година очаквам Каменица да затвори тотално,а догодина и Карлсберг да се изнесе и като седалище от БГ.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕдна бирка за изпроводяк ............Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Хайде добра вечер, много рано май се каните, да спукате кепенците!) Една бирка за изпроводяк на последните и за изтрезняване дет' се казва)) Някои сега лягат, други сега стават
Оборот за кръчмата, Колето ще е доволен
ако не се е заплеснал по "машината", ..както дочух
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
E-e, Тъмънче!
АЗ съм просто редка плетка,
нищо сенчесто в мене няма
слънцето ме грее отзарана,
баш прозрачна плетка стана !
Сутринта взех строителна количка, набор отбрани инструменти и се заех с облагородителни дела с елемент на предизвикателство. На полза роду и про боно, естествено. Всички хоризонтални и вертикални гънки по тялото ми станаха солени потоци, ама викам да не влизам в подробности. По едно време жена им се показа и направи в моя посока много характерните за нея въртеливи движения от китката, която от своя страна беше позиционирана в стратегическа близост до слепоочието. Интересна работа, но когато вдъхвам живот на проблеми от нейните бележчици, няма възражения, дори ме гледа благосклонно. Жените са странни, непонятни същества! Толкова ли е трудно да ни оставят на мира с нашите играчки!
Днес си ми е празник, отвсякъде!
Бъдете и вие живи и здрави!
Е, някои се трудят на нивата на любовта и дори викат, че било
full time job
Дай Боже всекиму,
Bon Jovi - Labor Of Love
Възможно е да си рядка плетка, но така като те чета, досущ на брюкселска дантела го докарваш. А след изречението за количката и инструментите, вече не си ми сенчест и мъгляв - сложих те в групата на 4i40, Lelq и Мамун. Те са най-работните от клиентелата на Кръчмата.
Ся, за онези същества, които са в агрегатно състояние, различно от вашето. Праф си, много си праф. Все пак вие сте от Марс, а ние от Венера - сиреч всичко ни е на обратно /думат, дето Венера имала ретроградно завъртане/. Няма да отчайвам пиянките като изтъкна поредицата от анатомични и физиологични различия ... Важното в случая е друго - Природата е създала мъжа физически силен, за да побеждава, а жената е направил умна, че да може да го мотивира /има си и друга думичка, ама тя не звучи толку изискано/.
И друго, Начев! Аз съм отвсякъде съгласна да се забавлявате с хобито си. Най-вече, ако то е свързано с откъсване от семейната среда за няколко часа. Да копате доматето, да облагородявате ландшафта около пещерата, да ремонтирате колата ...
Например, по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието реши да стане ловец. Веднага получи най-искрената ми подкрепа. Купих му ловен костюм, обувки, раница. Подарих му ловен нож - уникат. Склонна съм дори да му дам да ми ползва карабината, но нека първом си изкара документ. Като тръгне на лов, сполука му пожелавам. Мотивирам го, с една дума и уважавам правото му да си има някакви забавления. Така е и с пчеларството и градинарството, които също му се явяват нещо като тръпка.
Защото, Начев, много е важно подхода една дама към мъжа й. Ако се държи с него като с роб, тя е съпруга на роб, ако се държи с него като с цар, самата тя става царица.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Как? И аз имам празник! Празник на манифестанта. Щото обичам да манифестирам. С духова музика.
https://www.youtube.com/watch?v=7UxbFDbO07g
В училищния оркестър свирех, ъъъъъ, свируках, ъъъъ, биех,,,,, ъъъъъ, лопах с ченеле. Затова Чиче като затрака-затропа с ченетата ми става драго на душата.
Tarantul, значи от тебе, след 2-3 поколениясъм наследил "музиката" - трак, трак, трак тарк тарк....завъртане на чинелите около главата и пак.....
...ми е драго на душата....по отминалите годинки...уффффф..
Днес ми било празник според Тянка...Отидох до работата към 8.30 за да свърша нещо набързо и да заведа жената на теферич....Младо да види
Малко се поувлякох и се върнах в 13.30. За по сигурно си бях забравил телефона...Имаше лек намек за пропуснатите младежки ( и не само ) възможности , но бях твърде уморен за да противореча....
След чудесния ( както винаги ) обяд, даже и без 25 гр ( скъпото ми Лелче ме надценило с 2х25) ракийка съм заспал за час и половина.Даже не съм разбрал кога ми е сервирано кафе с торта...
И студеното кафе е добре ( а ич...), а тортичката оправя настроението ( Пища Хуфнагел да го д...а )
Начев, респект, поклон и малко завист към отлично премерената ти реч !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧестит празник на Lelq, 4i40, Мамун, Грую /Начев ми е все още сенчест/ и другите знайни и незнайни трудещи се, де пият у Кръчмата.
На Арахната, дето ми е почти унисон в мързела - наздраве!
АЗ съм просто редка плетка,
нищо сенчесто в мене няма
слънцето ме грее отзарана,
баш прозрачна плетка стана !
Сутринта взех строителна количка, набор отбрани инструменти и се заех с облагородителни дела с елемент на предизвикателство. На полза роду и про боно, естествено. Всички хоризонтални и вертикални гънки по тялото ми станаха солени потоци, ама викам да не влизам в подробности. По едно време жена им се показа и направи в моя посока много характерните за нея въртеливи движения от китката, която от своя страна беше позиционирана в стратегическа близост до слепоочието. Интересна работа, но когато вдъхвам живот на проблеми от нейните бележчици, няма възражения, дори ме гледа благосклонно. Жените са странни, непонятни същества! Толкова ли е трудно да ни оставят на мира с нашите играчки!
Днес си ми е празник, отвсякъде!
Бъдете и вие живи и здрави!
Е, някои се трудят на нивата на любовта и дори викат, че било
full time job
Дай Боже всекиму,
Bon Jovi - Labor Of Love
Коментар
Коментар