IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Мдааааа, кат се сравня с него изглеждам изряден младеж, което отрадно за душата. Гледам обаче и други кандидати за сравнение. Дрънкат за Пища Хуфнагел като да им е набор. Наздраве за перипетиите на семейство Мейзга и техния прапрароднина от бъдещето! Тоа сериал требва го пуснем в темата за растежа.
    Тцъ! Така като се зачетох в последно време в темата с тези извънземни, с това колонизиране на близките и далечни планети и ползването на роботи за щяло и не щяло, смятам, че по-подходящият сериал е "Бойна звезда Галактика". Там го има всичкото това сбрано на куп.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мани, надигнала съм се. При това в престъпно ранен час - около 08:30. Това, щото съм изпратила по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието у Чужденеция да са прави на чокой и аз, грижейки се за доброто му психично здраве, звъня му по пет, шест пъти в деня. Проявявам интерес, давам ценни указания... Отдалече земеделската работа е твърде лицеприятна.
      Наздраве!

П.П. Кафето и закуската добре ще ми дойдат, че имам да качвам още три кила - гоня 75-те и все не мога да ги достигна.
      Подай на Чичи неколко съвета как да се справи с гъсениците, тревата и буренака. Що иначе съвсем ще се състари и пред него ще изглеждам като юноша бледен. Наздраве за добрите съвети навреме.

Коментар

• Ха наздраве! За празника! За трудещите се!!! Горките те, къде ли муат мръвки и бири.... А аз се гърча и днес.

Коментар

А аз се чудех, що си се залепил за 4i40 като лепенка!? Пък то било, щото той те връща в годините на младостта.
          Наздраве!
          Мдааааа, кат се сравня с него изглеждам изряден младеж, което отрадно за душата. Гледам обаче и други кандидати за сравнение. Дрънкат за Пища Хуфнагел като да им е набор. Наздраве за перипетиите на семейство Мейзга и техния прапрароднина от бъдещето! Тоа сериал требва го пуснем в темата за растежа.

Коментар

Как? И аз имам празник! Празник на манифестанта. Щото обичам да манифестирам. С духова музика.
            https://www.youtube.com/watch?v=7UxbFDbO07g
            В училищния оркестър свирех, ъъъъъ, свируках, ъъъъ, биех,,,,, ъъъъъ, лопах с ченеле. Затова Чиче като затрака-затропа с ченетата ми става драго на душата.
            А аз се чудех, що си се залепил за 4i40 като лепенка!? Пък то било, щото той те връща в годините на младостта.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
              Добутру

Кака ти, надигнала си се. Трака също...
              Е нема как..., и днес ще се трудиме тук... то да не е лесно да дигаме чашите и да боцкаме.
              Започваме с това...

А как ше го завършиме...?!

Наздраве!
              Мани, надигнала съм се. При това в престъпно ранен час - около 08:30. Това, щото съм изпратила по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието у Чужденеция да са прави на чокой и аз, грижейки се за доброто му психично здраве, звъня му по пет, шест пъти в деня. Проявявам интерес, давам ценни указания... Отдалече земеделската работа е твърде лицеприятна.
              Наздраве!

П.П. Кафето и закуската добре ще ми дойдат, че имам да качвам още три кила - гоня 75-те и все не мога да ги достигна.
              Мечо

Коментар

Как? И аз имам празник! Празник на манифестанта. Щото обичам да манифестирам. С духова музика.
                В училищния оркестър свирех, ъъъъъ, свируках, ъъъъ, биех,,,,, ъъъъъ, лопах с ченеле. Затова Чиче като затрака-затропа с ченетата ми става драго на душата.
                Ейййййй..., ма кви мажоретки си подбрал..., дългокраки от Дългопол.

п.п. Разбирам ти желанието за манифестацията. )))))

Коментар

Честит празник на Lelq, 4i40, Мамун, Грую /Начев ми е все още сенчест/ и другите знайни и незнайни трудещи се, де пият у Кръчмата.
                  На Арахната, дето ми е почти унисон в мързела - наздраве!

Коментар

• Добутру

Кака ти, надигнала си се. Трака също...
                    Е нема как..., и днес ще се трудиме тук... то да не е лесно да дигаме чашите и да боцкаме.
                    Започваме с това...

А как ше го завършиме...?!

Наздраве!

Коментар

• Честит празник на Lelq, 4i40, Мамун, Грую /Начев ми е все още сенчест/ и другите знайни и незнайни трудещи се, де пият у Кръчмата.
                      На Арахната, дето ми е почти унисон в мързела - наздраве!
                      Мечо

Коментар

• И по-артистиченен вариант за Кака като изследователка на нравите:

https://www.youtube.com/watch?v=oxi5RtAHVJU

Коментар

• Това пък е за Чичи:
                          https://www.youtube.com/watch?v=_e-x-DPn1Gk

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Лека
                            Лелче, почвай да се приспособяваш, че да не те катурне културния шок.
                            https://www.youtube.com/watch?v=uPDZBmKK3hI

Коментар

От цялото писане в последните коментари разбрах, че Арахната води 4i40 по разни бардаци и му подбира мацки. А той самият какво прави в бардака, си остава дълбоко пазена тайна.
                              Наздраве!
                              Ами, радвам се на чичиното безсилие и безполезност. И това докато приятелски го окуражавам. Двуличник съм азззз.
                              Вчера, оня ден май съм нещо прекалил с домакинската химия и полените, та сега ме сърбят ръчичките. За какво ли? Вероятно за описване чичините подвизи с маман. Хм, те па едни подвизи!?! Май по-добре си взема антиалергично кремче, наместо да описвам битови злополуки и трагедии.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Хм, че ти не звучиш много като човек, комуто е било отредено от историята да се познава с чичо Пища.
                                Тези евро работи, build-up meetings в интернационална среда и стилът ти ми напомнят на нещо, но ...
                                Ще трябва да проверим тази работа Наздраве с чаша студено токайско!
                                Опа, това ще го приема за комплимент . Аз съм граничното поколение, което стъпва с единия крак от едната страна, а с другия от другата...Ние сме в особено положение спрямо останалите и може би виждаме малко повече неща и от двете страни...трудно е равновесието...

Млада душа имам явно щом си ме взел за друго нещо, но помня помня го чичко Хуфнагел. Помня и епизода, в който лелката наистина се срещна с него хе-хе. И нем то дом защо така ми липсват всички членове на онова семейство... Наздраве и от мен и мерси за токайското!

Коментар

Working...
                                X