If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдааааа, кат се сравня с него изглеждам изряден младеж, което отрадно за душата. Гледам обаче и други кандидати за сравнение. Дрънкат за Пища Хуфнагел като да им е набор. Наздраве за перипетиите на семейство Мейзга и техния прапрароднина от бъдещето! Тоа сериал требва го пуснем в темата за растежа.
Тцъ! Така като се зачетох в последно време в темата с тези извънземни, с това колонизиране на близките и далечни планети и ползването на роботи за щяло и не щяло, смятам, че по-подходящият сериал е "Бойна звезда Галактика". Там го има всичкото това сбрано на куп.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мани, надигнала съм се. При това в престъпно ранен час - около 08:30. Това, щото съм изпратила по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието у Чужденеция да са прави на чокой и аз, грижейки се за доброто му психично здраве, звъня му по пет, шест пъти в деня. Проявявам интерес, давам ценни указания... Отдалече земеделската работа е твърде лицеприятна.
Наздраве!
П.П. Кафето и закуската добре ще ми дойдат, че имам да качвам още три кила - гоня 75-те и все не мога да ги достигна.
Подай на Чичи неколко съвета как да се справи с гъсениците, тревата и буренака. Що иначе съвсем ще се състари и пред него ще изглеждам като юноша бледен. Наздраве за добрите съвети навреме.
А аз се чудех, що си се залепил за 4i40 като лепенка!? Пък то било, щото той те връща в годините на младостта.
Наздраве!
Мдааааа, кат се сравня с него изглеждам изряден младеж, което отрадно за душата. Гледам обаче и други кандидати за сравнение. Дрънкат за Пища Хуфнагел като да им е набор. Наздраве за перипетиите на семейство Мейзга и техния прапрароднина от бъдещето! Тоа сериал требва го пуснем в темата за растежа.
Как? И аз имам празник! Празник на манифестанта. Щото обичам да манифестирам. С духова музика. https://www.youtube.com/watch?v=7UxbFDbO07g
В училищния оркестър свирех, ъъъъъ, свируках, ъъъъ, биех,,,,, ъъъъъ, лопах с ченеле. Затова Чиче като затрака-затропа с ченетата ми става драго на душата.
А аз се чудех, що си се залепил за 4i40 като лепенка!? Пък то било, щото той те връща в годините на младостта.
Наздраве!
Мечо
Кака ти, надигнала си се. Трака също...
Е нема как..., и днес ще се трудиме тук... то да не е лесно да дигаме чашите и да боцкаме.
Започваме с това...
А как ше го завършиме...?!
Наздраве!
Мани, надигнала съм се. При това в престъпно ранен час - около 08:30. Това, щото съм изпратила по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието у Чужденеция да са прави на чокой и аз, грижейки се за доброто му психично здраве, звъня му по пет, шест пъти в деня. Проявявам интерес, давам ценни указания... Отдалече земеделската работа е твърде лицеприятна.
Наздраве!
П.П. Кафето и закуската добре ще ми дойдат, че имам да качвам още три кила - гоня 75-те и все не мога да ги достигна.
Мечо
Как? И аз имам празник! Празник на манифестанта. Щото обичам да манифестирам. С духова музика. https://www.youtube.com/watch?v=7UxbFDbO07g
В училищния оркестър свирех, ъъъъъ, свируках, ъъъъ, биех,,,,, ъъъъъ, лопах с ченеле. Затова Чиче като затрака-затропа с ченетата ми става драго на душата.
Ейййййй..., ма кви мажоретки си подбрал..., дългокраки от Дългопол.
п.п. Разбирам ти желанието за манифестацията. )))))
Честит празник на Lelq, 4i40, Мамун, Грую /Начев ми е все още сенчест/ и другите знайни и незнайни трудещи се, де пият у Кръчмата.
На Арахната, дето ми е почти унисон в мързела - наздраве!
Честит празник на Lelq, 4i40, Мамун, Грую /Начев ми е все още сенчест/ и другите знайни и незнайни трудещи се, де пият у Кръчмата.
На Арахната, дето ми е почти унисон в мързела - наздраве!
Мечо
От цялото писане в последните коментари разбрах, че Арахната води 4i40 по разни бардаци и му подбира мацки. А той самият какво прави в бардака, си остава дълбоко пазена тайна.
Наздраве!
Ами, радвам се на чичиното безсилие и безполезност. И това докато приятелски го окуражавам. Двуличник съм азззз.
Вчера, оня ден май съм нещо прекалил с домакинската химия и полените, та сега ме сърбят ръчичките. За какво ли? Вероятно за описване чичините подвизи с маман. Хм, те па едни подвизи!?! Май по-добре си взема антиалергично кремче, наместо да описвам битови злополуки и трагедии.
Хм, че ти не звучиш много като човек, комуто е било отредено от историята да се познава с чичо Пища.
Тези евро работи, build-up meetings в интернационална среда и стилът ти ми напомнят на нещо, но ...
Ще трябва да проверим тази работа Наздраве с чаша студено токайско!
Опа, това ще го приема за комплимент . Аз съм граничното поколение, което стъпва с единия крак от едната страна, а с другия от другата...Ние сме в особено положение спрямо останалите и може би виждаме малко повече неща и от двете страни...трудно е равновесието...
Млада душа имам явно щом си ме взел за друго нещо, но помня помня го чичко Хуфнагел. Помня и епизода, в който лелката наистина се срещна с него хе-хе. И нем то дом защо така ми липсват всички членове на онова семейство... Наздраве и от мен и мерси за токайското!
Коментар