IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
    Понеже Кака още спи и не се сеща, нито пък би възнемерила дори да се сети, ще се наложи сам да си сервирам закуска в леглото. Ако има некоя много изгладняла, ама така по-младичка от Чиче да е, да заповяда. Другите да чакат на Кака.

П.п. Поправка, поне два пъти по-млада от Чиче да е.
    .......]
    Ония майстори от киберпрестъпленията да не ти цъфнат пред вратата....

пп Извратеняк такъв....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Начиии, Начев!
      Уау!
      Сделки няма,
      Портфейлът пада,
      Слънцето пече,
      Кръчмата влече!

Аз та поканих под моята "редка плетка" на проучвателно мероприятие. Задължително с капела, обаче, че ще изгориш от слънцето. Рядка е, горката! Hollyn - Obvious?

Коментар

• Понеже Кака още спи и не се сеща, нито пък би възнемерила дори да се сети, ще се наложи сам да си сервирам закуска в леглото. Ако има некоя много изгладняла, ама така по-младичка от Чиче да е, да заповяда. Другите да чакат на Кака.

П.п. Поправка, поне два пъти по-млада от Чиче да е.
        Last edited by Trakatrak; 02.05.2018, 10:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          А Защо да се маха Карсберг.?
          https://www.youtube.com/watch?v=88zDUdYPAuE

Лека Нощ!

За протокола - мацката отгоре- додолу е по без нищо,но компенсира липсата с пеене!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Честит празник на Lelq, 4i40, Мамун, Грую /Начев ми е все още сенчест/ и другите знайни и незнайни трудещи се, де пият у Кръчмата.
            На Арахната, дето ми е почти унисон в мързела - наздраве!
            Добра нощ , Кръчма!

Благодаря Днес като за празник, беше пикът ми на работохолизъм. Изморена съм и ви казвам лека нощ с най - любимото ми , подарено! Ако оцелея, може и кафе да сервирам сутринта

https://m.youtube.com/watch?v=gGyeuCEAyWU

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Имаш ли хартии на Загорка? От миналата седмица спрях да я консумирам! Хвала на новите собственици - след 20 годишни приватизационни и производствени опити успяха да направят бира от фекална вода....Таз година очаквам Каменица да затвори тотално,а догодина и Карлсберг да се изнесе и като седалище от БГ.
              Нямам загорка. А Защо да се маха Карсберг.? Има ли причина (на каменица - прав й път)
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Една бирка за изпроводяк ............
                Имаш ли хартии на Загорка? От миналата седмица спрях да я консумирам! Хвала на новите собственици - след 20 годишни приватизационни и производствени опити успяха да направят бира от фекална вода....Таз година очаквам Каменица да затвори тотално,а догодина и Карлсберг да се изнесе и като седалище от БГ.
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Хайде добра вечер, много рано май се каните, да спукате кепенците!) Една бирка за изпроводяк на последните и за изтрезняване дет' се казва )) Някои сега лягат, други сега стават Оборот за кръчмата, Колето ще е доволен ако не се е заплеснал по "машината", ..както дочух
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

E-e, Тъмънче!
                    АЗ съм просто редка плетка,
                    нищо сенчесто в мене няма
                    слънцето ме грее отзарана,
                    баш прозрачна плетка стана !

Сутринта взех строителна количка, набор отбрани инструменти и се заех с облагородителни дела с елемент на предизвикателство. На полза роду и про боно, естествено. Всички хоризонтални и вертикални гънки по тялото ми станаха солени потоци, ама викам да не влизам в подробности. По едно време жена им се показа и направи в моя посока много характерните за нея въртеливи движения от китката, която от своя страна беше позиционирана в стратегическа близост до слепоочието. Интересна работа, но когато вдъхвам живот на проблеми от нейните бележчици, няма възражения, дори ме гледа благосклонно. Жените са странни, непонятни същества! Толкова ли е трудно да ни оставят на мира с нашите играчки!

Днес си ми е празник, отвсякъде!
                    Бъдете и вие живи и здрави!

Е, някои се трудят на нивата на любовта и дори викат, че било
                    full time job
                    Дай Боже всекиму,
                    Bon Jovi - Labor Of Love
                    Начиии, Начев!

Възможно е да си рядка плетка, но така като те чета, досущ на брюкселска дантела го докарваш. А след изречението за количката и инструментите, вече не си ми сенчест и мъгляв - сложих те в групата на 4i40, Lelq и Мамун. Те са най-работните от клиентелата на Кръчмата.

Ся, за онези същества, които са в агрегатно състояние, различно от вашето. Праф си, много си праф. Все пак вие сте от Марс, а ние от Венера - сиреч всичко ни е на обратно /думат, дето Венера имала ретроградно завъртане/. Няма да отчайвам пиянките като изтъкна поредицата от анатомични и физиологични различия ... Важното в случая е друго - Природата е създала мъжа физически силен, за да побеждава, а жената е направил умна, че да може да го мотивира /има си и друга думичка, ама тя не звучи толку изискано/.

И друго, Начев! Аз съм отвсякъде съгласна да се забавлявате с хобито си. Най-вече, ако то е свързано с откъсване от семейната среда за няколко часа. Да копате доматето, да облагородявате ландшафта около пещерата, да ремонтирате колата ...

Например, по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието реши да стане ловец. Веднага получи най-искрената ми подкрепа. Купих му ловен костюм, обувки, раница. Подарих му ловен нож - уникат. Склонна съм дори да му дам да ми ползва карабината, но нека първом си изкара документ. Като тръгне на лов, сполука му пожелавам. Мотивирам го, с една дума и уважавам правото му да си има някакви забавления. Така е и с пчеларството и градинарството, които също му се явяват нещо като тръпка.

Защото, Начев, много е важно подхода една дама към мъжа й. Ако се държи с него като с роб, тя е съпруга на роб, ако се държи с него като с цар, самата тя става царица.

Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Как? И аз имам празник! Празник на манифестанта. Щото обичам да манифестирам. С духова музика.
                      https://www.youtube.com/watch?v=7UxbFDbO07g
                      В училищния оркестър свирех, ъъъъъ, свируках, ъъъъ, биех,,,,, ъъъъъ, лопах с ченеле. Затова Чиче като затрака-затропа с ченетата ми става драго на душата.

Tarantul, значи от тебе, след 2-3 поколения съм наследил "музиката" - трак, трак, трак тарк тарк....завъртане на чинелите около главата и пак.....
                      ...ми е драго на душата....по отминалите годинки...уффффф..

Днес ми било празник според Тянка...Отидох до работата към 8.30 за да свърша нещо набързо и да заведа жената на теферич....Младо да види
                      Малко се поувлякох и се върнах в 13.30. За по сигурно си бях забравил телефона...Имаше лек намек за пропуснатите младежки ( и не само ) възможности , но бях твърде уморен за да противореча....
                      След чудесния ( както винаги ) обяд, даже и без 25 гр ( скъпото ми Лелче ме надценило с 2х25) ракийка съм заспал за час и половина.Даже не съм разбрал кога ми е сервирано кафе с торта...
                      И студеното кафе е добре ( а ич...), а тортичката оправя настроението ( Пища Хуфнагел да го д...а )

Начев, респект, поклон и малко завист към отлично премерената ти реч !

Наздраве !

Коментар

Честит празник на Lelq, 4i40, Мамун, Грую /Начев ми е все още сенчест/ и другите знайни и незнайни трудещи се, де пият у Кръчмата.
                        На Арахната, дето ми е почти унисон в мързела - наздраве!
                        E-e, Тъмънче!
                        АЗ съм просто редка плетка,
                        нищо сенчесто в мене няма
                        слънцето ме грее отзарана,
                        баш прозрачна плетка стана !

Сутринта взех строителна количка, набор отбрани инструменти и се заех с облагородителни дела с елемент на предизвикателство. На полза роду и про боно, естествено. Всички хоризонтални и вертикални гънки по тялото ми станаха солени потоци, ама викам да не влизам в подробности. По едно време жена им се показа и направи в моя посока много характерните за нея въртеливи движения от китката, която от своя страна беше позиционирана в стратегическа близост до слепоочието. Интересна работа, но когато вдъхвам живот на проблеми от нейните бележчици, няма възражения, дори ме гледа благосклонно. Жените са странни, непонятни същества! Толкова ли е трудно да ни оставят на мира с нашите играчки!

Днес си ми е празник, отвсякъде!
                        Бъдете и вие живи и здрави!

Е, някои се трудят на нивата на любовта и дори викат, че било
                        full time job
                        Дай Боже всекиму,
                        Bon Jovi - Labor Of Love

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Ейййййй..., ма кви мажоретки си подбрал..., дългокраки от Дългопол.

п.п. Разбирам ти желанието за манифестацията. )))))
                          Глей са, не съм ги подбирал аз. Щото да не кажат , че на кастинга съм ги щипал. В журито да си на тоя свят. Пък после нека те изкарват холиуудски маняк.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Ха наздраве! За празника! За трудещите се!!! Горките те, къде ли муат мръвки и бири.... А аз се гърча и днес.
                            Честният частник не знае празник, не знае зелник. Само зъркелясва монитора и набива псевдокитайска кухня. Тежко е да си самонает. Наздраве за грижовната безгрижна експлоатация!

Коментар

Мамун, ти специално трябва всеки ден да работиш. С празници и почивни дни не се прескачат 5 - 6 милеона години еволюция.
                              Наздраве!
                              E аз си знам. Мамун не става лесно хора.

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Ха наздраве! За празника! За трудещите се!!! Горките те, къде ли муат мръвки и бири.... А аз се гърча и днес.
                                Мамун, ти специално трябва всеки ден да работиш. С празници и почивни дни не се прескачат 5 - 6 милеона години еволюция.
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X